• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Salarnz abuk uzatmak iin Pirin Suyu

ya ben pirinç suyu diyince pirincin haşlandığı su anlarım. emin misiniz ilk yıkandıgı su oldugundan? denemek istiyorum ben de.

kızlar ben entele den vazgweçtimmm :S:S bugün dax süper gro aldım =) onu yapıcam daha sağlıklı sanırım bu da uzatmazsa entele ye kalcaz artık napalım bi de pirinç suyunu denicemm :)

Su Perisi , şu dax süper gro ürününü kullandın mı?Gerçekten işe yarıyo mu yada ne işe yarıyo yardımcı olursan sevinirm cnm...:uhm:ŞenizŞeniz

eeeeee şimdi bunu deneyen olmadı mı yaa

hem ben yüzüme bi kez sürdüm tüylenme yapıyor mu gerçektendeneyenler azıcık ilgilensin lütfennnn kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

valla bende deniycem ilk fırsatta..burhan altıntop unda dediği gibi hemde beleş...

deneyen olmadı mı hiç sonuç alan ??
bende bugün pilav yapıcam ıslattım simdi pirinci.
suyunu hem saçıma hemde cildime sürücem.

ben pirinç suyunu menekşelerimi sulamak için kullanırım, harikalar yaratır deneyin.:nazar:

Tüh ya cildim adına sevinmiştim ama tüylenme yapıyosa bende başka şeyler denerim.Banyodan sonra saçı demlenmiş çayla durulamak saçı parlatırmış.

arkadaşlar hepinize teşekkürlerediyor ve ekliyorum 1 kaşık pirinci 2 kaşık su ile ıslayıp 3_4 saat beklettikten sonra yüzümüzü silersek bembeyaz, lekesiz bir cilde sahip olurmuşuz 10 gün denemeliymişiz.ben akşam okudum sabah erkenden ısladım pirinci az sonra ilk seansı yapacam .............

eft arkadaşlar pirincin yüze uygulandıını bende duymuştum ama saç kısmını bilmiordum.. saçlar için uygulayan arkadaşlar varsa yazarsanız sevinirim..

Ben de deniycem mutlaka buraya da yazıcam sonucunu.
Hem cilt için hem saç için bakalım sonuç ne olacak..
Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

pırıncı alcaz yıkıcaz hemen o suyunu mu kullancAZ yoksa kaynatcaz o suyunu mu kullancaz ıkısını de deneyn arkadaslar var anlamadım ben

Back
X