- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
Ben begeniyorum özellikle annemim yaptigi salcalari.. Ama para istemesi tuhafima gitti. İstesin veririm tabi sonuçta annem o. Annem benim herseyimdir. Kadim o kadar ugrastigi için istemesi normal ama 50liraya tamam dedi. Bu sefer abarttiben evde yapılan salçayı begenmıyrum yemegı ekşittiğini düşünüyorum annemde yapardı bazen 3 gün vucudu agrırdı anne verecegın 100 tl az bile bence, ben olsam verirdim eşime de laf ettirmezdim, annem yaparken hatırlarım hala irkilirim kaynatma süreci falan sıkıntılı , yardımda etmezdim onunla ugrasacagıma yemem derdim .
Çocukla zorlanırım dersen kayınvalideyle yap canım. En azından parasını istemez.Su an hamileyim bebek olsun seneye de kendim yaparim salcayi. Esimle beraber 5 kasa yeter
Canım annene para vermen zaten çok normal bir durum.Fakat bunu ticarete çevirmesi kötüBen begeniyorum özellikle annemim yaptigi salcalari.. Ama para istemesi tuhafima gitti. İstesin veririm tabi sonuçta annem o. Annem benim herseyimdir. Kadim o kadar ugrastigi için istemesi normal ama 50liraya tamam dedi. Bu sefer abartti
ne bilim cnm bayram geliyo belki kendıne elbise vs. alıcak ver gitsin , ne anneler var neden tuhafına gidiyor ki her olayda verdiği sütü bile konusuyorlar, beterin beteri var, sen bakma burada istenmez vs. diyeni, isteyende olur herkes bir değil.Ben begeniyorum özellikle annemim yaptigi salcalari.. Ama para istemesi tuhafima gitti. İstesin veririm tabi sonuçta annem o. Annem benim herseyimdir. Kadim o kadar ugrastigi için istemesi normal ama 50liraya tamam dedi. Bu sefer abartti
Bi kasesi 10 lira 5 kasesi 50 lira. kgsunu bilmiyorum bardak domateslerden aldik büyüktü. Salca Sezon bitiyor burda.
Canım sen istersen annene 500 lira da verirsin. Ama burda herkesin midesini bulandiran şu; annenin senden para istiyor olması..bir de üstüne fiyati artırmış. Yuh diyorum yani. Bu nasil anne. Annem benim için yüz saat ayakta kalsa değil emegini istemek domateslerin parasini da almazBen begeniyorum özellikle annemim yaptigi salcalari.. Ama para istemesi tuhafima gitti. İstesin veririm tabi sonuçta annem o. Annem benim herseyimdir. Kadim o kadar ugrastigi için istemesi normal ama 50liraya tamam dedi. Bu sefer abartti
Salça demişken bence tat köy Antep tadı domates-biber karışık salça çok güzel. :d
bence deSalça demişken bence tat köy Antep tadı domates-biber karışık salça çok güzel. :d
Fare en masumu gerisini siz düşünün ama kaynak güvenilir emin olunFare minereden bulucam ben şimdi ev salçasıni? Daha da içim almaz hazır salçayı
Aaaa bilmiyordum icine sana yagi koyuldugunu ilk defa duydum.Ben sekerde koymadim sadece kaya tuzu koydum.Salcanin içine seker atmadik zaten domatesler tatliydi tuz ve sana yağ başka yok. Biber de atmadik kati ve duru da olmadi. Çok da güzel oldu. Sanayag kuflenmeyi önlüyor. Kipkirmizi ve çok güzel..
Yanlis anlama ama bence esinde dogru dusunmuyor bir kerelik verin ne olacak,keske hic esine duyurmadan kendin halletseydin.Valla ben veririm al 100 lira derim isde eşim razi değil. Vermem diyor napayim.
Öz Annen olduğuna emin misin ?evet.. uğraştığı için bana parayla satiyo 50ye anlaştik sonra 100e çikardi. 15 kase aldiydi 5 kasesini bana almişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?