Salça mevzusu.:(

Ya gidip kayınvalidemi öpmesim geldi

Salça , tarhana , turşu 5 lik bidonlarla tüm çocuklarına yollar . Kızları yardıma gider eyvallahta ben gitmem de ... yine de seve seve gönderir .

Zengin mi ? Yoo. Yurdum köy kadını işte .

Aile arasında el emeğinin ticareti olmaz , olmamalı.

Bence annenle bir daha bu can sıkıcı durumu yaşamamak için bu işlere girmeyin hiç .

Yok artık 70 yaşında annem torunu kışın tarhana yesin benim yaptığımı seviyor diye uğraştı saatlerce tarhana yoğurdu para istemedi bile daha neler duyacağız.

Annenızın bunu eşinizin gözune sokarak yapması kotu olmus.
İnşallah bunu aranızda sorun etmıcek anlayıslı bırıdır eşiniz.
Bu sene siz verın o parayı.
Seneyede hiç bulaşmayın.

Sen de 50 varsa al eşinden 50 sende yoksa biriktirip ver bir daha da annenle bu ilişkilere girme kocana da deme geçsin gitsin

Sonuçta kızı sınız 50lira ne ya 100lira ne paraylaaa vermek ne?? Benim ailemmi anormal acaba anne kız arasında para mevzusu ve kocasını kaynanasını katıyor pes yani annenizin yaptığı ayıp

Parası yoktur domatesi sen alda yapayım ben kızım denir ama böyle 50 deyip sonra kv de yardım etmedi 100 istiyorum demek çok tuhaf..
Bence annenizle bida bu işlere girmeyin benim zoruma gider el gibi görüyor diye.
Bana temizliğe gelen abla bile 6 kavanoz getiriyor hediye olarak annem para istese şok olurum

5 kavanoz bal 100 tl geyiği gibi insan evladına parayla satar mı ,hadi ihtimal domatesini alır gidersin yapar ,içinden gelir bişey alırsın garip valla.

Yanls anlamada o nasil is .sen hamilesin smdi cocguna parayla yaparmisin once onu dusun.esin hakli kizmakta.cok garip geldi bu durum .

Eşin haklı mantikli.
Annen garip. Mantiksiz.
Annen için esinin lafini sakin ezip gecme

Annenin para istediğini de ilk defa gördüm ne acayip kadınmış.Eşin haklı

Hazır al bence.Seni mi buldu kazıklayacak.Insan hamile evladına parayla salçamı verir.Böylesini de duyunca varya anamı omzlarımda gezdirsem az diyorum yani.

Normalde ev salcasi sevmezdim bir arkadasimin annesininki cok sevdim. Sagolsun kac senedir biraz tarhana bir kavonoz salca hediye gönderir taa baska bir sehirden..
Gercekten esinize hak verdim.
Siz de arada kalmissiniz ama hic hic hos olmamis bu durum.
Baska birinden satin al annenden alma o kadar..

Annenizin durumu olmayabilir, haliyle sizden masraf isteyebilir.
ama keşke siz düşünüp yardımcı olsaydınız.
anneniz çok itici geldi bana nedense..
Mümkünse eşinize söylemeden yüz lirasını verin, bir daha da bir şey istemeyin derim ben

Kimi anne karşılıksız yapar, kimi anne parasıyla satar emeğinin karşılığını.
Bu onu kötü insan yapmaz ki ?

Annesinin ve eşinin huyunu bilen kişi bunu idare etmeli.
Söz konusu erkek annesi olsaydı , 50 değil 3 katını verirdi, karısının ruhu duymazdi.

Adamın yaptığına ayıp. 50 tl. Için hiçe sayıyor hatri.

Esini dinle almiyoruz de geri gotur. Bir daha da ne yardim et ne yardim iste. Sıkma canini

Yok daha neler canim.bem olsam bana boyle yapack hayatta almam .al anne salcan senin olsun de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…