Saldırya uğradım fikirleriniz bekliyorum .

üstüme atlarken arada biri vardı boş na denk geldi boğazıma oturdu.o haldeyken bişi yapamadım üstümden attıktan sonra hemen aldılar götürdüler kaçtı zaten .yakalsam zaten o saatten sonra artık benim çocuk umrumda olmazdı yani ben de Allah ne verdi demezdim o saatten sonra

Darp raporu alip karakola sikayette bulunun.diger durum icin sgk bolge mudurlugune ihbarda bulunmaniz yeterli.aldiklari maasi faiziyle geri odetirler.

oradan geçse ne olur geçmese ne olur? Bunu sorun etmeniz gereksiz bence. çünkü apartmanda oturuyorsunuz ve kiracısınız ortak alan olmalı bahsettiğiniz yer. müstakil ev değil bu. bahsettiğiniz kişi sürekli geçseydi ve siz de hiç umursamasaydınız, daha çok kudururdu belki. laf attınız, tartıştınız ve davranışı pekişti. şimdi her şeyi inadına yapacak. ayrıca "çocuk olmasa bir şey yapardım" kelamınız çok yanlış. birinin size saldırmış olması zaten suç işe gitmek yerine hemen hastaneye gidip darp raporu almalıydınız. maaş olayına gelince kılıfına uydurmuşlardır ondan bir şey çıkacağını sanmam ama yine de şikayet ediniz doğrusu bu.

Son düzenleme:
Allah sizin gibilerden uzak tutsun bizi.
öncelikle, o kadını oradan geçirmemek, tam kadın geçerken tahrik etmek sonra da üstüme saldırdı demek. bunları hepsi başlı başına çok iyi biri olmadığınızı gösteriyor.
şikayetçi olsanız üst komşunuz bile sizden yana olmamış. eminim kendisine tanık bulur o da ve durumu anlatırsa. hakimler de insan sonuçta. eminim bu durumda haksız çıkan sen olursun.
lütfen insanlara bulaşmayın ya. var sizin gibiler işte her yerde

off nediyorsun ya senin yorumlarını biliyorum ben hep agresif yorumlar....

senin yorumların pek değil aslış Allah sizin gibi ne dediğini bilmeyenlerden korusun bizi anlamadan dinlemeden direk suçlayan insanlardan . İlla banlatacaksınız ya da konuyu kapattıracaksınız içinizrahat etmiyor çünkü öteki türlü Te allahım ya kadın sütüme saldırı allah sizin gibilerden korusun diyor aklı selim olmadığın her halinden belli o yüzden yaz dur sen

aynen tekrarlıyorum. gerçekten bu tarz insanlardan Allah korusun.
zaten konuda yazmışsın, yanında çocuk olmasaydı.... diye. o yüzden o saldıran kişi sen de olabilirdin. kadın sadece senden önce davranmış
kesinlikle haksız olan sensin.

he canım tamam sen öyle diyorsan öyledir nokta :)

bir de şunu söylemek istiyorum bahçemden geçti bilmem naptı diye ufak meselelerden tartışmaya değmez. tv de neler görüyoruz yok arabasını evimin önüne park etti, yok yolumdan geçti, yan baktı vs. nedenlerle tahammülsüzlükten adam öldürenler var.her şeyi sorun yapmaya gerek yok. saldırı elbet suç, yanlış ama saldırıya götüren süreç de yanlış.

saldırıya giden süreci hesap edip sinsice yaklaşmakta kalleşçedir .Umarım anlatabilmişimdir.

Peki o halde kendinizi benim yerime koyun. Çok samimisiniz bu insanla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor muhabbetin ortasında samimiyetinize güvenerek dertleşirken bunu söylüyor. Ne yapardnız.?

Söylemezdim belkide ihtiyacı varsa gerçekten, bilemiyorum.
Yoksa şikayet ederdim ki yapmışlığım var, üstelik kendisini uyararak.

Ancak burada ki sorun o değil ki, aranız iyiyken söylemeyip, kavga anında " dur sen samimiyken bana söylediğin sırlarını bir ifşa edeyim de gör gününü" der gibi yapmanız.
Işte bunu asla yapmazdım, yapmam.

Birde çocuğunun yanında ha kadına saldirmissiniz ha yanındaki olmasaydı sana gösterirdim demişsiniz.

Farkı yok ki.

Tamam aranıza kara kedi girmiş olabilir ama böylece uyarilmaz ki .

Siz bulaşmak istemissiniz , çok açık bu.

Bugün haberlerde sadece yol istemeden dolayı öldürülen adamın haberini izledim.

Çok çok üzücü. Her üç kişiden biri ilaç kullanıyor. Ülkenin hali ortada.. Biri gelse koluma çarpsa yoluma devam ederim,asla bulasmam bu şartlarda.
Potansiyel suçlulara dolu her taraf.

Gerek yok böyle dusmanliklara, hiç gerek yok. Canını seven dost edinsin. Düşman dolu memleket zaten.

malesef ulkede kanun adalet yok saldirisi icin sikayetle ugrasma derim ben cunku eline bisey gecmez ceza almaz mahkeme masraflarida sana kalabilir.diger muvazali ayriliklarini sikayet edersen devlet donlarina varana kadar alir.alo 170i ararsan bu konuda bilgi edinebilirsin

Aynen komşular izin vermeyince hiçbir şey yapılmıyor bizim buralarda da balkon büyütmek isteyenler oluyor ama önce komşu rızası aranıyor komşu izin vermeyince yapılamıyor hatta bir kere 1 kişinin balkonuna yaptığı ek yıkıldı yine bir tanıdık balkon büyütmek istedi ama izin verilmedi komşuları tarafından ki komsularin haklılık payı vardı.

Bu kişi bizim apartmanda oturmuyor zaten ki . Ben konuyu biraz eksik yazmışım sinirden ve yaşadığım olayın rehavetinden.

Ama diğer konu hakkında evet şikayet edebilirim.
Arkadaşların dediği gibi bahçe yüzünden şikayet olmaz ama darp raporu alıp şikayet edebilirsiniz.

O maasta yetimlerin hakkı var bildirin biir. Keske iyi bir paralasaydınız .ilk iş polise gidin darp raporu alın alabilirsnz bence

Sosyal sigortalar kurumuna şikayet edebilirsiniz. Kanun dışı bişey devlet parayı kesiyor. Çünkü parayı almak için boşanmış . Beraber yaşamaz ki . Ablam kaynanası şikayet etti . Kocasıyla anasının maasını almak için boşanmıştı ama beraber yaşıyolardı. Formaliteden boşandılar . Maası kesiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…