- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
üstüme atlarken arada biri vardı boş na denk geldi boğazıma oturdu.o haldeyken bişi yapamadım üstümden attıktan sonra hemen aldılar götürdüler kaçtı zaten .yakalsam zaten o saatten sonra artık benim çocuk umrumda olmazdı yani ben de Allah ne verdi demezdim o saatten sonrao senin üstüne atladı sen bişey yapmadın mı? ağzından burnundan kan getirip ibreti alem görseydi bak bakalım bir daha aynısı oluyor mu? tokat manyağı yapar saçlarını yedirirdim ona. çocuğu mocuğu da zerre umrumda olmazdı. nefret ediyorum böyle yaratıklardan
peki annesinin adını ve soyadını bilmiyorum nasıl bulunabilirim şikayette.Darp raporu alip karakola sikayette bulunun.diger durum icin sgk bolge mudurlugune ihbarda bulunmaniz yeterli.aldiklari maasi faiziyle geri odetirler.
off nediyorsun ya senin yorumlarını biliyorum ben hep agresif yorumlar....Allah sizin gibilerden uzak tutsun bizi.
öncelikle, o kadını oradan geçirmemek, tam kadın geçerken tahrik etmek sonra da üstüme saldırdı demek. bunları hepsi başlı başına çok iyi biri olmadığınızı gösteriyor.
şikayetçi olsanız üst komşunuz bile sizden yana olmamış. eminim kendisine tanık bulur o da ve durumu anlatırsa. hakimler de insan sonuçta. eminim bu durumda haksız çıkan sen olursun.
lütfen insanlara bulaşmayın ya. var sizin gibiler işte her yerde
aynen tekrarlıyorum. gerçekten bu tarz insanlardan Allah korusun.off nediyorsun ya senin yorumlarını biliyorum ben hep agresif yorumlar....
senin yorumların pek değil aslış Allah sizin gibi ne dediğini bilmeyenlerden korusun bizi anlamadan dinlemeden direk suçlayan insanlardan . İlla banlatacaksınız ya da konuyu kapattıracaksınız içinizrahat etmiyor çünkü öteki türlü Te allahım ya kadın sütüme saldırı allah sizin gibilerden korusun diyor aklı selim olmadığın her halinden belli o yüzden yaz dur sen
he canım tamam sen öyle diyorsan öyledir nokta :)aynen tekrarlıyorum. gerçekten bu tarz insanlardan Allah korusun.
zaten konuda yazmışsın, yanında çocuk olmasaydı.... diye. o yüzden o saldıran kişi sen de olabilirdin. kadın sadece senden önce davranmış
kesinlikle haksız olan sensin.
saldırıya giden süreci hesap edip sinsice yaklaşmakta kalleşçedir .Umarım anlatabilmişimdir.bir de şunu söylemek istiyorum bahçemden geçti bilmem naptı diye ufak meselelerden tartışmaya değmez. tv de neler görüyoruz yok arabasını evimin önüne park etti, yok yolumdan geçti, yan baktı vs. nedenlerle tahammülsüzlükten adam öldürenler var.her şeyi sorun yapmaya gerek yok. saldırı elbet suç, yanlış ama saldırıya götüren süreç de yanlış.
Peki o halde kendinizi benim yerime koyun. Çok samimisiniz bu insanla yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor muhabbetin ortasında samimiyetinize güvenerek dertleşirken bunu söylüyor. Ne yapardnız.?
malesef ulkede kanun adalet yok saldirisi icin sikayetle ugrasma derim ben cunku eline bisey gecmez ceza almaz mahkeme masraflarida sana kalabilir.diger muvazali ayriliklarini sikayet edersen devlet donlarina varana kadar alir.alo 170i ararsan bu konuda bilgi edinebilirsinpeki sizde saldırı yüzünden mi şikayette bulunayım yoksa maaş yüzündenmi çünkü saldırı yüzünden beni yasal olark bahçemin önü olmadığı için haksız görürlermi gerçi ortada saldırı var ama burdakiler bi cezzası yok diyor doğru mu?
Aynen komşular izin vermeyince hiçbir şey yapılmıyor bizim buralarda da balkon büyütmek isteyenler oluyor ama önce komşu rızası aranıyor komşu izin vermeyince yapılamıyor hatta bir kere 1 kişinin balkonuna yaptığı ek yıkıldı yine bir tanıdık balkon büyütmek istedi ama izin verilmedi komşuları tarafından ki komsularin haklılık payı vardı.Doğru, bizim burada bir apartmanda, ki bahçe katlarına girişle üst katlara giriş ayrıydı, giriş kattaki bahçeye garaj yapmaya niyetlendi, garajda öyle kapalı alan değil, garaj kapısı ve arabanın girmesi için rampa yapılacaktı, apartman sakinlerinden onay çıkmayınca yapamadı, ki altını çiziyorum girişler ayrı olmasına rağmen.
Arkadaşların dediği gibi bahçe yüzünden şikayet olmaz ama darp raporu alıp şikayet edebilirsiniz.Bu kişi bizim apartmanda oturmuyor zaten ki . Ben konuyu biraz eksik yazmışım sinirden ve yaşadığım olayın rehavetinden.
Ama diğer konu hakkında evet şikayet edebilirim.
Milleti asıl tahrik eden konu sahibi bence de. Doğru söylemişsin dost.
Apartmanın iki yeri varsa istediği yerden geçer. Bahçe katının kiracısısınız apartman sahibi değil. Evet sizin için beelki hoş olmamış geçebilirdi diğer yerden ama bu ona kalmış bişey. Tapulu malınız değil. yol denen şey kamu malı.
Sana bişey yapmak istemiyorum demişsiniz ama değil bişey yapmak, yapana bile cevap verememişsiniz. Demek ki neymiş, başkasının yumruğunu yemeden keendi yumruğumuzu balyoz sanmıyormuşuz. Yanında çocuk olan insana sana bişey yapmak istemiyorum diye gürlemek pahalıya patlayabilirmiş.
Ben de saldırıya uğradım iğrenç bi durum ama yüzde yüz haklıyken uğradım. Haklı olduğumdan zerre şüphe duyulamazdı hatta herkesin haklı olduğumu ve hatta masum olduğumu bildiği bi durumdu. Maganda olduğunu herkes bilirmiş şahsın. Yani kimseye sana bişey yapmak istemiyorum rolü kesmemiştim. Saldırıya uğramak budur. Sizinkisi ters köşe olmuş. Haklı bulamadım. Samimi de bulmadım.
not: şimdiye kadar bilip sesinizi çıkarmadığınız maaş olayı ise bizleri bi konuda daha aydınlattı. Bin yıl yaşasın dediğiniz yılan size dokununca başını ezmeye kalkmışsınız. Demek ki neymiş, haksızlığa aramız iyiyken karşı çıkarsak adil, canımız yanınca karşı çıkarsak banane ne zararı varcı olurmuşuz.
peki annesinin adını ve soyadını bilmiyorum nasıl bulunabilirim şikayette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?