Salı günü diyete mi başlanır :(

byzaksy

Salı Diyetine Merhaba
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
51
17
13
Merhaba hanımlar salı günü diyete başlanır mı demeyin sabah tartıda gördüğüm şey beni acil bir diyete sürükledi. 2 hafta önce 69 kg olan ben bu sabah bi baktım 73.8 kg olmuşum. Bana katılmak isteyen arkadaşları hevesle bekliyorummm :)

başlanmaz mı :)

merhaba bu arada,bende sağlıklı beslenme yolundayım kilom 69 :) ayın 8 inde karataya başladım,19 günde 5.5 kilo kadar verdim :)

İlk iş tarçın limon çayıyla başladım işe 1 litre bu çaydan içtim sabahtan bu saate kadar. Biraz peynir bir kase yoğurt 1 dilim kepek ekmek ve 2 yumurtayla akşam yemeği saatine kadar geldimm Akşam tavuk yemeyi düşünüyorum. Ama şu bi gerçek ki tarçın limon tok tutuyor :)

başlanmaz mı :)

merhaba bu arada,bende sağlıklı beslenme yolundayım kilom 69 :) ayın 8 inde karataya başladım,19 günde 5.5 kilo kadar verdim :)
Maşallah güzel kilo vermişsiniz bende başladım bakalım neler olacak ama tarçın limonu mutlaka deneyin cidden tok tutuyor Siz nasıl bi yol izliyosunuz

merhaba ben de başladım salı günü diyete hatta motive olmak için de buraya üye oldum ben de 75.8 kiloyu gördüm sabah

Maşallah güzel kilo vermişsiniz bende başladım bakalım neler olacak ama tarçın limonu mutlaka deneyin cidden tok tutuyor Siz nasıl bi yol izliyosunuz

Merhabalar canım diyetinde başarılar diliyorum. Acaba şu tarçın çayını nasıl yapıyosun? Çubuk tarçını mı demliyosun?

Merhabalar canım diyetinde başarılar diliyorum. Acaba şu tarçın çayını nasıl yapıyosun? Çubuk tarçını mı demliyosun?
Evet çubuk tarçın koydum 4 tane 5-10 dakika kaynattım sürahiye aldım ve limon ekledim. 5-6 parçaya böldüm suyunu sıkıp kabuklarını içine attım. Ayrıca bu sivilcelere de iyi geliyormuş Ama benim amacım tarçınla şeker seviyemi düzenlemek limonla da yağ yakmak. Böylece sıvı da almış oluyosun

Aa ofîsteki içme suyumu böyle yapayım ben! Teşekkür ederim canım

evet cnm ödem falan gidince normal o kadar düşmesi :)
karatay yapıyorum ben,bana uygun tek diyet diyebilirim

evet cnm ödem falan gidince normal o kadar düşmesi :)
karatay yapıyorum ben,bana uygun tek diyet diyebilirim
Bende protein yaptım bu ilk günümde ama tatlı düşkünü biri olarak zorlandim doğrusu

Ben de katılmak istiyorum. Kilolardan kurtulmak istiyorum. İstahim acik yemek istiyorum.ama vermem lazim bu kilolari.

Günaydın hanımlar Mutlu ve kilolardan kurtulmuş bir sahab diliyorum hepinize :) Salı diyetinde ilk günün zorlukları ile mücadele etmek epey can sıkıcıydı ve akşam dayanamayıp bi çatal tremisu 2 dilim ayva ve 3 kayısı yedim İlk gün olmasına rağmen tartı bana güzel şeyler söyledi:) Şimdi de kahvaltımı yapıyorum biraz peynir 2 yumurta ve tabi ki tarçın limon çayı Lütfen sizde salı diyeti günlugunuzu ve gun içinde yaptiklarinizi paylaşın :)

selam günaydın ben de bugün aranıza katılmak istiyorum günlerden çarşamba ama sakıncası yoksa

ben geçen sene 2 aşamalı diyet yaparak 68 kilodan 57,5 kiloya kadar inmiştim ama uzun vadede

diyet topicimiz vardı arkadaşlarla günlük yediklerimizi yazar birbirimizi motive ederdik

herhafta tartılıp listemiz olurdu

ekmek,makarna,pilav yemedim çokta kasmadım açıkcası kendimi

yeşil çay favori çayım olmuştu

akşamları egzersiz yapabildiğim ölçüde yaptım

şimdi akşamları çerezdi içecekti makarna pilav gırla sabahları simit poğaça gırla gidince

kendime dur zamanım geldiğini hissettim bu sabah 63.7 çıkınca

Aramıza hoşgeldin :) nasil bi yol izlemeyi planlıyosun :)
Ben su an 67 kiloyum.ilk etapta 60 kg ye dusmeyi planliyorum.sonra dayanabilirsem 55 olmak isterim.az yiyorum uç ana iki ara ogün yapmak istiyorum.birbirimizi motive edersek olur bence.ben bu yolla iki yil önce 15 kg vermiştim.simdi pek tutamıyorum kendimi ama yapmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…