Maşallah güzel kilo vermişsiniz bende başladım bakalım neler olacak ama tarçın limonu mutlaka deneyin cidden tok tutuyor Siz nasıl bi yol izliyosunuzbaşlanmaz mı :)
merhaba bu arada,bende sağlıklı beslenme yolundayım kilom 69 :) ayın 8 inde karataya başladım,19 günde 5.5 kilo kadar verdim :)
Merhaba hanımlar salı günü diyete başlanır mı demeyin sabah tartıda gördüğüm şey beni acil bir diyete sürükledi. 2 hafta önce 69 kg olan ben bu sabah bi baktım 73.8 kg olmuşum.Bana katılmak isteyen arkadaşları hevesle bekliyorummm :)
Birbirimizi motive ederek başlayabiliriz bu salı diyetine Nasıl bi program planlıyosunmerhaba ben de başladım salı günü diyete hatta motive olmak için de buraya üye oldum ben de 75.8 kiloyu gördüm sabah
Maşallah güzel kilo vermişsiniz bende başladım bakalım neler olacak ama tarçın limonu mutlaka deneyin cidden tok tutuyor Siz nasıl bi yol izliyosunuz
Evet çubuk tarçın koydum 4 tane 5-10 dakika kaynattım sürahiye aldım ve limon ekledim. 5-6 parçaya böldüm suyunu sıkıp kabuklarını içine attım. Ayrıca bu sivilcelere de iyi geliyormuş Ama benim amacım tarçınla şeker seviyemi düzenlemek limonla da yağ yakmak. Böylece sıvı da almış oluyosunMerhabalar canım diyetinde başarılar diliyorum. Acaba şu tarçın çayını nasıl yapıyosun? Çubuk tarçını mı demliyosun?
Evet çubuk tarçın koydum 4 tane 5-10 dakika kaynattım sürahiye aldım ve limon ekledim. 5-6 parçaya böldüm suyunu sıkıp kabuklarını içine attım. Ayrıca bu sivilcelere de iyi geliyormuş Ama benim amacım tarçınla şeker seviyemi düzenlemek limonla da yağ yakmak. Böylece sıvı da almış oluyosun
evet cnm ödem falan gidince normal o kadar düşmesi :)Maşallah güzel kilo vermişsiniz bende başladım bakalım neler olacak ama tarçın limonu mutlaka deneyin cidden tok tutuyor Siz nasıl bi yol izliyosunuz
Bende protein yaptım bu ilk günümde ama tatlı düşkünü biri olarak zorlandim doğrusuevet cnm ödem falan gidince normal o kadar düşmesi :)
karatay yapıyorum ben,bana uygun tek diyet diyebilirim
Içine elma ve karanfil de koyabilirsin :)Aa ofîsteki içme suyumu böyle yapayım ben! Teşekkür ederim canım
evet evet kesinlikleBirbirimizi motive ederek başlayabiliriz bu salı diyetine Nasıl bi program planlıyosun
Aramıza hoşgeldin :) nasil bi yol izlemeyi planlıyosun :)Ben de katılmak istiyorum. Kilolardan kurtulmak istiyorum. İstahim acik yemek istiyorum.ama vermem lazim bu kilolari.
Ben su an 67 kiloyum.ilk etapta 60 kg ye dusmeyi planliyorum.sonra dayanabilirsem 55 olmak isterim.az yiyorum uç ana iki ara ogün yapmak istiyorum.birbirimizi motive edersek olur bence.ben bu yolla iki yil önce 15 kg vermiştim.simdi pek tutamıyorum kendimi ama yapmam lazim.Aramıza hoşgeldin :) nasil bi yol izlemeyi planlıyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?