süpersinEŞİM BANA ALLAH RAZI OLSUN ONDAN Kİ HİÇ KİLOLUSUN BİLE DEMEDİ. HER HALİNLE GÜZELSİN SEN DEDİ HER ZAMAN. O DA KİLOLU AMA İKİMİZN DE BOYU UZUN. KALDIIYRUZ KİLOMUZU. BURDA OKUYORUM DA İNSANLARIN YAZIK EŞLERİ NELER NELER DİYORMUŞ KİLO VER ÇİRKİNSİN FALAN DEMELER... NE AYIP... ÇOK ŞÜKÜR EŞİM BİR KERE BİLE KIRMADI...
POĞAÇA OLAYINDA KESİNLİKLE HAKLISIN. BUGÜN SONDU OK.. YEMİCEM ONU DA ARTIKIN...
süpersin
öglen aralar için evden meyva getirdim
ceviz ve üzüm aldım yanıma sabah kalhvaltımı bununla yaptım
bir tanede elma yedim
bizdede öglen balık varmışşBEN DE CEVİZ YİYORUM. 3-4 TANE YİYORUM MUTLAKA.
ÖĞLEN AZ KEREVİZ VE YOĞURT YİYECEĞİM.
Bende körili tavuk yapıcam yanında yoğurt Tek problem tatlı isteği Tarçın dan başka fikri olan var mı Bu arada öğretmenim benKIZLAR NE İŞ YAPIYORSUNUZ SİZLER?
Bende körili tavuk yapıcam yanında yoğurt Tek problem tatlı isteği Tarçın dan başka fikri olan var mı Bu arada öğretmenim ben
Bende körili tavuk yapıcam yanında yoğurt Tek problem tatlı isteği Tarçın dan başka fikri olan var mı Bu arada öğretmenim ben
Körili tavugu yaparken krema kullanıyo musun
yemeğimi yedim geldimmm
mantarlı sebze çorbası
orta boy palamut balığının 4/3 ünü yedim
salata birde
şimdi yeşil çay içiyorummm
Umarim veririm.gercekten harika olur.ben de sabah kahvaltida bi KK peynir 5 zeytin bir dikim çavdar ekmeği bir tatil kasigi acili kahvaltilik sos ve biraz da yeşillik yedim.kahvaltimi geç yaptimbyzaksyg9114835 .!.:15 kilo mu gerçekten başarıli ve tekrar başarmaman için hiç bi neden yok :) ne zaman başlıyosuuuun bakalım
1,62 boyum 63.7 kiloyum sabah tartıldımHARİKAA... AFİYET OLSUN KIZLAR...
BİR DE BOYUNUZU VE KİLONUZU SÖYLERMİSİNİZ ?
BİRDE HEDEF KİLONUZU...
Ben tavukları julyen dograyip biber domates sogan ve krema kullanarak yapiyorum normalde Ama diyet nedeniyle sadece tavuk sogan ve köri kullandımHAYIR CANIM KULLANMIYORUM.
Ben 1.58 boyunda an itibariyle 72 kiloyum ilk hedef 681,62 boyum 63.7 kiloyum sabah tartıldım
55 kilo olmak istiyorumm
1,62 boyum 63.7 kiloyum sabah tartıldım
55 kilo olmak istiyorumm
Küçuk hedefler koymak motiveyi arttırıoBen 1.58 boyunda an itibariyle 72 kiloyum ilk hedef 68
Ben tavukları julyen dograyip biber domates sogan ve krema kullanarak yapiyorum normalde Ama diyet nedeniyle sadece tavuk sogan ve köri kullandım
inşallah canım... fazla kilon yokmuş senin aslında. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?