Ben su an 67 kiloyum.ilk etapta 60 kg ye dusmeyi planliyorum.sonra dayanabilirsem 55 olmak isterim.az yiyorum uç ana iki ara ogün yapmak istiyorum.birbirimizi motive edersek olur bence.ben bu yolla iki yil önce 15 kg vermiştim.simdi pek tutamıyorum kendimi ama yapmam lazim.
evet ben de öyleyim midem büyümüş sanırım bir türlü doyamadımmigde genişledimi vücutta daha çok yeme isteyi oluyor malesefff doygunluk bilmiyor insan.inşallah veririzzz
Günaydın kızlar
ben dün birazcık bozdum ama 1 parça çikolata yedim bendeama bugün devam en baştan
Hoşgeldin seninki de çarşamba diyeti olsuuun :)selam günaydın ben de bugün aranıza katılmak istiyorum günlerden çarşamba ama sakıncası yoksa
Siz nasıl bi yol izlemeyi planlıyosunuzben geçen sene 2 aşamalı diyet yaparak 68 kilodan 57,5 kiloya kadar inmiştim ama uzun vadede
diyet topicimiz vardı arkadaşlarla günlük yediklerimizi yazar birbirimizi motive ederdik
herhafta tartılıp listemiz olurdu
ekmek,makarna,pilav yemedim çokta kasmadım açıkcası kendimi
yeşil çay favori çayım olmuştu
akşamları egzersiz yapabildiğim ölçüde yaptım
şimdi akşamları çerezdi içecekti makarna pilav gırla sabahları simit poğaça gırla gidince
kendime dur zamanım geldiğini hissettim bu sabah 63.7 çıkınca
olsunHoşgeldin seninki de çarşamba diyeti olsuuun :)
Siz nasıl bi yol izlemeyi planlıyosunuz
Bende protein ağırlıklı besleniyorum şimdilik 2. Günümdeyim ve proteine 4 gün devam edip sonrada sebze proteine geçicemolsun
ben yediğimi kalori hesabı yapıyorum genelde
öglen kaçırdıysam akşam dengeliyorum böylece mesela
yeşil çay vazgeçilmezim olacak
makarna pilav ekmek tatlı grubundan mümkün oldukça uzak duracağım
bu sabah mesela ekmek yemedim hakkımı akşam bir dilim olarak kullanacağım
akşamları 15 dakika en az egzersiz yaparım
gerçi benim evde yaramaz bir oğlan var onunla boğuşup yuvarlansam kaloride kaybederim
peki ya sizz??
hoşgeldiniz inşallah azimle verirsiniz sizdeGÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???
BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM.
Melek hanım aramıza hoşgeldin :) hedefiniz gayet ulaşılabilir. Ümitsizliğe yer yok kilolardan hep birlikte kurtulucaz inşallah :)GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???
BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM.
Bende protein ağırlıklı besleniyorum şimdilik 2. Günümdeyim ve proteine 4 gün devam edip sonrada sebze proteine geçicem
yeşil çayı ben tüketemiyorum tadı pek hoşuma gitmiyo malesef
hoşgeldiniz inşallah azimle verirsiniz sizde
kilo vermede motivasyon çok önemli
birde çevrenize diyette olduğunuzdan pek bahsetmeyin oda insanda stress kaygı yapıyorr
spor yapmaya vakit varsa ne güzel devam edin
Melek hanım aramıza hoşgeldin :) hedefiniz gayet ulaşılabilir. Ümitsizliğe yer yok kilolardan hep birlikte kurtulucaz inşallah :)
KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE BU KONUDA. O YÜZDEN KİMSELERE SÖYLEMİYORUM. SADECE EŞİM BİLİYOR VE BENİ BU KONUDA ÇOK MOTİVE EDİYOR. ÜSTELİK BEN DAHA ÖNCE E 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
İNŞALLAH CANM TEŞEKKÜRLER...
demekki azmin elinden bişey kurtulmuyorrrr
yine verirsiniz maşallahh
Kilolarinizi geri alsanizda üzülmeyin kutsal bir amac ugruna almissiniz Insanlara diyette oldugunuzu soylemekle de dogru bir karar vermissiniz cunku cevremizdekiler mslesef motive etmekten cok aman nolucak ye gitsin diye diye tembellige alistirmaktn baska bi işe yaramiyo Ayrica esinizi de tebrik ederim genelde eşler bu konuda pek destek olmazKESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE BU KONUDA. O YÜZDEN KİMSELERE SÖYLEMİYORUM. SADECE EŞİM BİLİYOR VE BENİ BU KONUDA ÇOK MOTİVE EDİYOR. ÜSTELİK BEN DAHA ÖNCE E 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
İNŞALLAH CANM TEŞEKKÜRLER...
İNŞALLAH CANIM. ÇOK İNAT ETTİM. ABUR CUBUR TATLI ÇİKOLATA ÇIKTI HAYATIMDAN. İNSAN GERÇEKTEN İSTEYİNCE İSTEK KALMIYOR TATLIYA DAİR FALAN. ÇOK İSTERSE EĞER 1 MİNİK KARE BİTTER YERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA İSTEMİYORUM GERÇEKTEN.
DİYET DE YAPMIYORUM BEN. SIKI BİR PROGRAMA SOKMUYORUM KENDİMİ. 5 ÖĞÜN YİYORUM. SABAH POĞACA YERSEM 1 TANE( ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ) YANINDA YUMURTA VE CEVİZLE BİRLİKTE... ÖĞLEN ET IZGARA , AKŞAM DA SEBZE AĞIRLIKLI BESLENİYORUM. YADA ÖĞLEN SEBZE AKŞAM ET. AMA AKŞAM EKMEK YEMİYORUM. ÖĞLENLERİ SADECE 1 DİLİM EKMEK YİYORUM. VE ÇORBA İÇİYORUM.
AMA AKŞAM MUHAKKAK 45 DK YÜRÜYORUM 3 GÜNDÜR. ÇOK TAKTIM KAFAYA. VE BEN KAFAYA TAKTIYSAM MUTLAKA VERİYORUM. 75 OLANA DEK 40 BEDEN OLANA DEK DURMAK YOK. (TABİ HAMİLE KALIRSAM AYRI )
Kilolarinizi geri alsanizda üzülmeyin kutsal bir amac ugruna almissiniz Insanlara diyette oldugunuzu soylemekle de dogru bir karar vermissiniz cunku cevremizdekiler mslesef motive etmekten cok aman nolucak ye gitsin diye diye tembellige alistirmaktn baska bi işe yaramiyo Ayrica esinizi de tebrik ederim genelde eşler bu konuda pek destek olmaz
canımm yalnız şu poğaça olayını hayatından çıkar
hazır poğaçalar oldugu gibi yağ zaten
onun yerine bir dilim kepek ekmeği peynir felan ye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?