- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
dantelleri kaldırmakla başlayabilirsin bence..
arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491
Benim fikrim şunlar. Şahsen odada çiçek olmasından hoşlanmıyorum ( canlı çiçek) sizinki de biraz solmuş onu çıkabilirsiniz. Vitrinde çok kalabalık çiçek felan var onları da temizleyin sadelik iyidir. zigon sehpanızı sevmedim :/ ORdaki gri pullu çiçeği sevmedim şıklıktan uzak. Beyaz aksesuarlar çok hoş. Birde tekli vitrin ne deniyorsa ona koltuğun arkasında olan. Onu atıverin hoş durmamış. Yani işe odayı sadeleştirmekle başlayın bence. Perdenizde çok şık bu arada.
Niye bozdun ki bence hoş durmuş. Vİtrini de kullanmak zorunda değilsinki bence. sat yada at çokta önemli değildir heralde :18:teşekkür ederim. o tekli gümüşlüğü bende sevmiyorum ama evde koyacak yer yok malesefdiğer gümüşlükteki çiçeği vs. atın demişsin ben ordaki dantelleri kaldırdım ama o bardaklar kadehler nasıl oldu bilemedim bi süre sonra onları kaldırıp beyaz seramik aksesuarlar alıcam oraya. bide perdemi düz perdeye çevirdim ama kruvazemiyi beğenmişsiniz öylemi yapsam yine :/
Niye bozdun ki bence hoş durmuş. Vİtrini de kullanmak zorunda değilsinki bence. sat yada at çokta önemli değildir heralde :18:
stor perdem yoktu akşamları güneşlik güzel durmuyordu o nedenle bozmuştum stor perdemi yeni aldım şimdi tekrar kruvaze yapıcam perdemi saol cnm vitrini nette satışa koydum bile satılırsa o paraylada aksesuar alırım
Çok hızlı çıktın sende :)) Hadi hayırlısı olsun :)
Odan kaç yıllık bu arada ?
canım hakketten çok kasvetli eşyaların ama küçük süsler ve aksesuarlarla güzelleşir emin ol bence kırmızı renkleride düşün kırmızı kırlentler felan kırmızı objeler bence yakışır görür görmez aklıma bunlar geldi ama oturma düzeni güzel bence birde tekli koltukların ortasındaki sehpayı beyaza boyatabilrisn bende evim şahaneyi izliyorum bu aralar onlardan fikir ediniyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?