- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
1-bence parden bu şekilde kalmalı şu anki moda hem de daha ferah gösterir evini
2-konsolun arka duvarını duvar kağıdı yap açık renk göreceksin evin havasını çok değiştirecek.
3-vitrini kaldırana kadar için güzelce boşalt dantelleri kaldır ve süs eşyalrını seyrek seyrek yerleştir.
4-koltukların yerini de değiştir değişiklikte evin havasını değiştiriyor.
5-vitrini köşeli koymanı tavsiye ederim sadece koltuk yüzlerini değiştirebilirsin açık renk yaptırıp yastıklarını çiçekli yaptırabilirsin ek bi kaç yastık koydurabilirsiniz. o zamanda çok değişiklik olur
konsolun arkasındaki duvar çok geniş tamamını mı duvar kağıdı kaplayayım? halı kare kare çok desenli göz yormaz mı o zaman. duvar kağıdı hafif desenli olmalı sanırım önerceğin desen varsa paylaşır mısın
hafif desenli açık gri bir model bence yakışır. düz çizgili modeller de hoş durabilir.ben çok karasızım zaten ama kağıt seçmek te zor. bende yeni salonumu değiştirdim. köşeli koltuğum vardı yastıklı filan onu klasik koltuğa çevirterek kaplattım klasik koltuk oldu kapitoneli filan. masanın olduğu duvarı kağıt yapıcam. birde ayna alıcam şık aynada odaya hava katıyor. imkanın varsa koltuk yüzlerini değiştir. anca o zaman havası değişir. tam istediğin gibi.
koltuklarımı zaten beğenmiyorum yüzlerini değiştirmek 700 tl o kadar vereceğime koltuk takımı almak daha mantıklı o yüzden şimdilik bişey yapmak istedim beyaz koltuk örtüsü alıp gir olan yerleri örtmeyi düşümmüştüm tabi yastıklarıda kaplayacaktım
elinden dikiş gelirse çiçekli kumaş al yastıklarına kılıfta dik birde ortalarına broş tarzı onlarıda çuvaldızla geçirdin mi harika yastıklar elde edersin. gri yerleride kapattınmı baya değişikliklik olabilir
arkadaşlar evimin salonunda değişiklikler yapma isitiyorum çok kasvetli geliyor bana eşyaları değiştirmeden nasıl değişiklik yapıcam bilmşyrum fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler ...
Eki Görüntüle 375486 Eki Görüntüle 375490 Eki Görüntüle 375489 Eki Görüntüle 375488 Eki Görüntüle 375487 Eki Görüntüle 375485 Eki Görüntüle 375484 Eki Görüntüle 375483 Eki Görüntüle 375482 Eki Görüntüle 375481 Eki Görüntüle 375491
Benim fikrim şunlar. Şahsen odada çiçek olmasından hoşlanmıyorum ( canlı çiçek) sizinki de biraz solmuş onu çıkabilirsiniz. Vitrinde çok kalabalık çiçek felan var onları da temizleyin sadelik iyidir. zigon sehpanızı sevmedim :/ ORdaki gri pullu çiçeği sevmedim şıklıktan uzak. Beyaz aksesuarlar çok hoş. Birde tekli vitrin ne deniyorsa ona koltuğun arkasında olan. Onu atıverin hoş durmamış. Yani işe odayı sadeleştirmekle başlayın bence. Perdenizde çok şık bu arada.
vitrin ve konsolunu beyaza boyatabilirsin.
koltuklarınında deri kısımları aynen kalıp oturma yerlerini bej vizon rengi pudra rengi gibi kumaşlarla kaplatabilirsin.
açık renk stor perdeler hoş duracaktır bence.
duvarlarınıda ferah renklerde kağıtlarla kaplayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?