Iyiyim cnm bugün son ignem var yarinda sabah 9 30da randevum var kan la ultrason dan bakacaklarmis ondan sonra ne ilacı verecekler cnm ben tokattayim iğneyi de yanimda getirsem mi. samsuna bi kere daha vurmalik iğne kaliyo içinde yoksa başka ilaclar mi veriyorlar bide sanki kasiklarima birşeyler oluyo iğneden miBurcu nasılsın canım nasıl gidiyor iğneler.Kontrolün yarın değilmi.
Canım eğer tedavin şeklin benimki gibiyse çarşamba günü kan ve ultrasonla yumurta gelişimine bakılacak.Hatta aynı iğneden tekrar yazacak sana.Elinde tek dozluk kalan iğneni büyük bir ihtimalle akşam yine vuracaksın canım.....şuan işyerindeyim hemen yazacam sana..Iyiyim cnm bugün son ignem var yarinda sabah 9 30da randevum var kan la ultrason dan bakacaklarmis ondan sonra ne ilacı verecekler cnm ben tokattayim iğneyi de yanimda getirsem mi. samsuna bi kere daha vurmalik iğne kaliyo içinde yoksa başka ilaclar mi veriyorlar bide sanki kasiklarima birşeyler oluyo iğneden mi
Tekrar merhaba canım.Kasıklarımda benimde ağrım olmuştu.Puregon iğnelerini doktor bittikçe ve yumurtaların gelişimine göre ayarlıyor ona göre yazıyor.Daha sonraları başka iğnelerde olacak yine dediğim gibi tedavi şeklimiz aynıysa.Iyiyim cnm bugün son ignem var yarinda sabah 9 30da randevum var kan la ultrason dan bakacaklarmis ondan sonra ne ilacı verecekler cnm ben tokattayim iğneyi de yanimda getirsem mi. samsuna bi kere daha vurmalik iğne kaliyo içinde yoksa başka ilaclar mi veriyorlar bide sanki kasiklarima birşeyler oluyo iğneden mi
Yine iğne var desene çok saol cnm o zaman o iğneyi b en yanıma alayimTekrar merhaba canım.Kasıklarımda benimde ağrım olmuştu.Puregon iğnelerini doktor bittikçe ve yumurtaların gelişimine göre ayarlıyor ona göre yazıyor.Daha sonraları başka iğnelerde olacak yine dediğim gibi tedavi şeklimiz aynıysa.
hayırlı olsun burcu sende sona yaklaştın allahın izniyleKızlar muayene oldum 8tane olmuş yumurtM şimdiden cumartesine kadar yeniden iğne verdi onlari büyütüp ondan sonra paZartesine opu nu yapabiliriz dedi doktor
Evet canımm aynı benimki gibi.Bende iğneye başladığımın 9.günü opu olmuştum.Pazartesiye kadar yine kontrole gideceksin değilmi.Canım bu arada iğne doz ayarın kaç canım.Benimki 225 dozdu.(Tek seferde )Kızlar muayene oldum 8tane olmuş yumurtM şimdiden cumartesine kadar yeniden iğne verdi onlari büyütüp ondan sonra paZartesine opu nu yapabiliriz dedi doktor
Evet yaklaştım cnm valla heyecanlıyım bende kaç tane yumurta olacak kaliteli olacak mi valla çok merak ediyorumhayırlı olsun burcu sende sona yaklaştın allahın izniyle
Cnm normalde 200 du şimdi 175e dusurdubide orgupan di galiba kutu içinde5 şırıngali iğne var ondan verdi onu sabah diğerini aynı akşam8de cumartesi yine kanla ultrason dan bakalim pazartesine opu nu yaparız dediEvet canımm aynı benimki gibi.Bende iğneye başladığımın 9.günü opu olmuştum.Pazartesiye kadar yine kontrole gideceksin değilmi.Canım bu arada iğne doz ayarın kaç canım.Benimki 225 dozdu.(Tek seferde )
Bende yarın 2.de gidecem görüşmeye.Aslında akşamdı ama hasteden tel.açtılar ve saat 2ye aldılar.Hadi bakalım Burcu Allahın izniyle herşey güzel olacak.Bizi haberdar et.
Canım evet o iğnede yumurtalar çatlamasın diye veriliyor onlardan sonrada yumurta çatlatıcı iğne verecek o bölüme daha var.Şimdi kafan karışmasın.Cnm normalde 200 du şimdi 175e dusurdubide orgupan di galiba kutu içinde5 şırıngali iğne var ondan verdi onu sabah diğerini aynı akşam8de cumartesi yine kanla ultrason dan bakalim pazartesine opu nu yaparız dedi
Hadi hayırlısı cnm cumartesi kaçsa randevum benim ki9 30da seni. Sorun neydi cnm diğerleri tutmamismiydimerhaba kızlar.. zaman geldi cumartesi 3. denemeye başlayacağım.. inşallah hepimiz için hayırlı olur...
Bende o saatde orda olurum büyük ihtimal karşılaşırız belki hayırlısı olsun senin içinde bu arada ilaçları hastane.in karşısında umut eczabeseczanesi var ordan al orası hesaplibenim randevum 12 de canım tüpler kapalı iki defa denedik olmadı ..tutunmadı .. bu defa rahime çizik atılarak denenecek..
sen hangi ilaçtan kullanıyorsun canım?Bende o saatde orda olurum büyük ihtimal karşılaşırız belki hayırlısı olsun senin içinde bu arada ilaçları hastane.in karşısında umut eczabeseczanesi var ordan al orası hesapli
Cnm ilk puregon verdi sonrada orgalutran verdi 2igne vuruyorum biri sabah diğeri akşam cumartesi yine bakacak yumurtalarla yumurtAlar buyurse pazartesi opu nu yaparız dedisen hangi ilaçtan kullanıyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?