Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Tedaviye baslayn arkdaslar ; Hersey yolunuzdaa gitsin insaallah kizlar ,hakkinizda hayirlisi olsunn,tayfun hocami ozledim wallaa hee ,cok severim cok babacan birii ,sevgiylee

a.slm canım iletirim.... sende benim dualarımdasın tatlım hayırlı haberlerle dön inşallah.. biz biraz kıdemli gibi olduk
Aynenn cnmm yaaa,:)) berabeer konusa ede ,kadinlar kulubu, telefondu ,whatshapti drken baya biseyler ogrendiik,tayfun hoca seni yanina bile alabir hemsire olarakk hihiiii :)))

Kızlar yumurtalarima baktılar güzel dedi 12tane var 7 8toplariz bi aksilik olmazsa dedi ignelere devam dedi pazartesine kadar sonra bakarız gidişata göre dedi

Bu arada orda birisi soruyo du ilişki yasakmis falan diuodu sizlere de soyledimi oyle şeyler

selam kızlar bende yeni geldim çizik işlemi tamamlandı korkulacak bişide değilmiş zaten..

Kızlar bana yine iğne verdi çarşambaya kadar
Canım bak gordunmu Allahin izniyle sona doğru geliyorsun banada igneye devam etmisti bu tarihlerde sonrada opu.kac yumurta olmuş canım bisey soyledimi bende sabırsızlıkla mart ayini bekliyorum.

Canım bak gordunmu Allahin izniyle sona doğru geliyorsun banada igneye devam etmisti bu tarihlerde sonrada opu.kac yumurta olmuş canım bisey soyledimi bende sabırsızlıkla mart ayini bekliyorum.
Cuma cumartesi yaparız dedi yalnız kan tahlilinde normalleri biraz düşük dedi ama ultrasonda bakınca için farkli soyluyo normal dedi:)12var dedi 7 i8 toplariz dedi galiba bakalım hayırlısı

Kızlar opu yapılacağı gün eş den de sperm aliyoar mi benim koca memlekete gitti ona göre gelecek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…