Canım iyi geçti görüşme işyerindeyim müsait olunca yazacam canım.Semcan. Cnm naptin görüşme nasıl gitti doktorla
Canimm bu sefer olcak insaallaah dualarimdasinnmerhaba kızlar.. zaman geldi cumartesi 3. denemeye başlayacağım.. inşallah hepimiz için hayırlı olur...
Menogon neey , ben gonalf kullanmistimm farkli igneler kullanmisizben her iki tedavimdede menogon kullandım..
a.slm canım iletirim.... sende benim dualarımdasın tatlım hayırlı haberlerle dön inşallah.. biz biraz kıdemli gibi oldukCanimm bu sefer olcak insaallaah dualarimdasinnumutlu ol bu defa yuzun guleceek gor baak :) tayfun hocama selamlaar
tedavi şekline göre değişiyor canım ilaçlar...Menogon neey , ben gonalf kullanmistimm farkli igneler kullanmisiz
Aynenn cnmm yaaa,:)) berabeer konusa ede ,kadinlar kulubu, telefondu ,whatshapti drken baya biseyler ogrendiik,tayfun hoca seni yanina bile alabir hemsire olarakk hihiiii :)))a.slm canım iletirim.... sende benim dualarımdasın tatlım hayırlı haberlerle dön inşallah.. biz biraz kıdemli gibi olduk
bende yumurtalar büyümeye başladığında ilişkiyi yasaklamıştı..Bu arada orda birisi soruyo du ilişki yasakmis falan diuodu sizlere de soyledimi oyle şeyler
canım selamını ilettim hocamında sana selamları var....Canimm bu sefer olcak insaallaah dualarimdasinnumutlu ol bu defa yuzun guleceek gor baak :) tayfun hocama selamlaar
Canım bak gordunmu Allahin izniyle sona doğru geliyorsun banada igneye devam etmisti bu tarihlerde sonrada opu.kac yumurta olmuş canım bisey soyledimi bende sabırsızlıkla mart ayini bekliyorum.Kızlar bana yine iğne verdi çarşambaya kadar
Cuma cumartesi yaparız dedi yalnız kan tahlilinde normalleri biraz düşük dedi ama ultrasonda bakınca için farkli soyluyo normal dedi:)12var dedi 7 i8 toplariz dedi galiba bakalım hayırlısıCanım bak gordunmu Allahin izniyle sona doğru geliyorsun banada igneye devam etmisti bu tarihlerde sonrada opu.kac yumurta olmuş canım bisey soyledimi bende sabırsızlıkla mart ayini bekliyorum.
Canım evet mutlaka yanında olacak.Bizi sabah çağırdılar.Benim opu yapılırken eşimdende sperm örneği aldılar.Kızlar opu yapılacağı gün eş den de sperm aliyoar mi benim koca memlekete gitti ona göre gelecek de
Tm cnm saolCanım evet mutlaka yanında olacak.Bizi sabah çağırdılar.Benim opu yapılırken eşimdende sperm örneği aldılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?