Canım merhaba.Benimde kan tahlillerim hep güzel çıkıyordu ama opu işleminde sadece 4 tane yumurta toplanmıştı ve 1 tanesi döllenmişti.Kontrollerde daha fazla görünüyordu.Diğerleri küçük kalmış gelişmemişti.Kızlar ben muayene oldum cumartesi opu yPacak yLniz kafam karıştı kan tahlili mi yapınca degerlerim düşük Cikiyo ama rahimin içine bakınca yumurtaların da rahimun ucide güzel dio doktor ben tahlil sonucunu görmezden gelip opu nu yapicam yumurtaları alınca da anlarız kalitesinden dio sizdede böyle olan var mi acaba
Zaten yumurtalar toplanmadan içinin dolu olup olmadığı anlaşılmıyor herşey toplandıktan sonra.Allah yardımcın olsun canım.Canım merhaba.Benimde kan tahlillerim hep güzel çıkıyordu ama opu işleminde sadece 4 tane yumurta toplanmıştı ve 1 tanesi döllenmişti.Kontrollerde daha fazla görünüyordu.Diğerleri küçük kalmış gelişmemişti.
Saol c nm dün korktum valla oyle deyince o zaman işimiz yumurta toplaninca belli olacak allah yardımcınız olsunZaten yumurtalar toplanmadan içinin dolu olup olmadığı anlaşılmıyor herşey toplandıktan sonra.Allah yardımcın olsun canım.
sanırım konunun muhattabı ben değilimKızlar siz de netde siniz galiba dün doktora sormaya utnadim sizlerde de şeffaf akıntı olmusmuydu bi kaç gündür .oldu bende
Hadi hayırlısı cnm ınş.ben yanım.da pijama da götüreyim o zamanbende bugün 3. denemeye başladım... inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
yok kız ne pijaması önlük giyiyorsun opudan sonra biraz yatıp giyinip çıkıyorsun...Hadi hayırlısı cnm ınş.ben yanım.da pijama da götüreyim o zaman
Haa iyi o zaman bari:)saol cnm senin sorun neydi diğerleri tutmusmuyduyok kız ne pijaması önlük giyiyorsun opudan sonra biraz yatıp giyinip çıkıyorsun...
Benim de sağ tüp tikaliymis eşimin degeride 13milyon bakalım benim kinin sonucu nasıl olacakbenim tüpler kapalı ve tutunma sorunu var iki defa denedik ama tutunmuyor...
inşallah güzel olacak...Benim de sağ tüp tikaliymis eşimin degeride 13milyon bakalım benim kinin sonucu nasıl olacak
Amin canım.bende bugün 3. denemeye başladım... inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız...
Cnm ilaçları hastanenin karşısında umut eczanesi var ordan al hepsinden ucuz o veriyoinşallah güzel olacak...
Hayırlısıyla güzel olacak arkadaşım sen içini ferah tut ve olumlu pozitif düşün.Benim de sağ tüp tikaliymis eşimin degeride 13milyon bakalım benim kinin sonucu nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?