Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Kızlar birşey sorucam yine ben 2gundur soylemesi ayıp akintim çoğaldı sizde de olmusmuydu yoksa tek bende mi oluyo doktora sorayım mi acaba göğüsleri me el degmiyo zaten çok aciyo ilaçlardan galiba

Kızlar ben muayene oldum cumartesi opu yPacak yLniz kafam karıştı kan tahlili mi yapınca degerlerim düşük Cikiyo ama rahimin içine bakınca yumurtaların da rahimun ucide güzel dio doktor ben tahlil sonucunu görmezden gelip opu nu yapicam yumurtaları alınca da anlarız kalitesinden dio sizdede böyle olan var mi acaba

Canım merhaba.Benimde kan tahlillerim hep güzel çıkıyordu ama opu işleminde sadece 4 tane yumurta toplanmıştı ve 1 tanesi döllenmişti.Kontrollerde daha fazla görünüyordu.Diğerleri küçük kalmış gelişmemişti.

Zaten yumurtalar toplanmadan içinin dolu olup olmadığı anlaşılmıyor herşey toplandıktan sonra.Allah yardımcın olsun canım.

Zaten yumurtalar toplanmadan içinin dolu olup olmadığı anlaşılmıyor herşey toplandıktan sonra.Allah yardımcın olsun canım.
Saol c nm dün korktum valla oyle deyince o zaman işimiz yumurta toplaninca belli olacak allah yardımcınız olsun

Kızlar siz de netde siniz galiba dün doktora sormaya utnadim sizlerde de şeffaf akıntı olmusmuydu bi kaç gündür .oldu bende

Kızlar opu ya giderken hafif baygın oluyoruz ya bizi oda ya nasıl götürüyorlar tamamen ameleiyata gider gibi mi soyup mu götürüyorlar:)ona göre tedarikli gidelim hastaneye:)

benim tüpler kapalı ve tutunma sorunu var iki defa denedik ama tutunmuyor...

Opu işleminde masaya yatıyorsun ve etrafında bir sürü melek gibi arkadaşlar oluyor.hepsi o kadar pozitifki.Sonra tatlı mı tatlı anestesi uzmanı geliyor oda çok tatlı bir bayan.Nasıl uyuduğunu anlamıyorsun bile.Gözlerini açtığında seni odaya almış oluyorlar kendini iyi hissettiğinde kalkıp giyiniyorsun canım.Canım tekrar söylüyorum kendini iyi hissettiğin zaman kalk yataktan tamam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…