Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

[QUOburcu2311, post: 39313385, member: 538400"]Dollendikden sonrada bi aksilik oluyomu ki[/QUOTE]
Sen şimdi bunları düşünme canım. Transfer günü ve sonrası icin moral depola ve stresten uzak dur canım. Inan şu an ihtiyacın olan tek sey bunlar. İyi geceler Allah rahatlik versin.

[QUOburcu2311, post: 39313385, member: 538400"]Dollendikden sonrada bi aksilik oluyomu ki
Sen şimdi bunları düşünme canım. Transfer günü ve sonrası icin moral depola ve stresten uzak dur canım. Inan şu an ihtiyacın olan tek sey bunlar. İyi geceler Allah rahatlik versin.[/QUOTE]
Çok saol cnm benim

Kızlar opu dan sonra doktor bana ilaçlar verdi size de vermiştir zaten de tetra diye ilaç varya ben onu icince yanaklarim alev alev yanıtı sizdede oyle oluyomuydu

Yumurtaların gelişimini biraz takip etmiş oluyorlar ..çok sayıda yumurta olsa 5. Güne blast olana kadar giderler ama sayı az ise bir an önce gelişimi iyi olanı ait olduğu ortama yani transfer ediyorlar...

Yumurtaların gelişimini biraz takip etmiş oluyorlar ..çok sayıda yumurta olsa 5. Güne blast olana kadar giderler ama sayı az ise bir an önce gelişimi iyi olanı ait olduğu ortama yani transfer ediyorlar...
Benim 4tane vardı 3tanesi döllenmiş arayan yumurtalar iyi dedi ama acaba hepsini mi koyuyo hoca

Yok yaş sınırı var..ben 37 olduğum için bana 2 transfer ediliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…