Sen şimdi bunları düşünme canım. Transfer günü ve sonrası icin moral depola ve stresten uzak dur canım. Inan şu an ihtiyacın olan tek sey bunlar. İyi geceler Allah rahatlik versin.[/QUOTE][QUOburcu2311, post: 39313385, member: 538400"]Dollendikden sonrada bi aksilik oluyomu ki
YA KIZLAR BEN BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMADIM AMA İŞALLAH SİZİNKİLER GÜZEL SONUÇLANIR BENDE SİZE YETİŞİRİM:dufaktan ufaktan hazırlanayım bugün muayene günü ..
inşallah bir an önce başlar hayırlı haberlerini alırız canım...YA KIZLAR BEN BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMADIM AMA İŞALLAH SİZİNKİLER GÜZEL SONUÇLANIR BENDE SİZE YETİŞİRİM:d
Kızlar aradılar şimdi çok şükür 3 ise çok iyiymiş yumurtalarin bi sorun yok düzenli ilerliyo dedi yarın saat 2de burda olun dedi
gözün aydın canım kaçıncı günde transfer olucak şimdiKızlar aradılar şimdi çok şükür 3 ise çok iyiymiş yumurtalarin bi sorun yok düzenli ilerliyo dedi yarın saat 2de burda olun dedi
Cnm cumartesi opu mu yaptılar ışte sali günü de transferim olacakmisgözün aydın canım kaçıncı günde transfer olucak şimdi
ay işte bende bunu anlamıyorum 3. gün mü oluo acabaCnm cumartesi opu mu yaptılar ışte sali günü de transferim olacakmis
Bende bilmiyom cnm vallaay işte bende bunu anlamıyorum 3. gün mü oluo acaba
3. Gün olmuş oluyor canım...ay işte bende bunu anlamıyorum 3. gün mü oluo acaba
Ne fark ediyor açaba 2.gün 3. Gün3. Gün olmuş oluyor canım...
Benim 4tane vardı 3tanesi döllenmiş arayan yumurtalar iyi dedi ama acaba hepsini mi koyuyo hocaYumurtaların gelişimini biraz takip etmiş oluyorlar ..çok sayıda yumurta olsa 5. Güne blast olana kadar giderler ama sayı az ise bir an önce gelişimi iyi olanı ait olduğu ortama yani transfer ediyorlar...
Ya ama 2tane koyarsa biri tutmazsa biri tutar belki dıe açıkçası ben ınş olurda ikiz istiyorum:)ben yine şansımı denerim hocaya söylerim:)Yok yaş sınırı var..ben 37 olduğum için bana 2 transfer ediliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?