Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Nasip kısmet ben iki defasındada 2 tane koyma hakkım vardı koydular..Allah ol demeden olmaz ..bende olmadı zamanı değilmiş demekki..

Inş cnm ınş bir tanesini de dondurabiliriZ dediler bende yok dedim bir tane diye siz ede donduralim falan dedilermiydi
Canım benim dondurulacak yumurtam kalmamıştı.4 tane toplanmıştı ve 1 tanesi döllenmişti.O zaman sana 2 tane transfer yapıldı.

Herkese merhabalar, çok sık yazamasam da sizleri takip ediyorum. Allah'a şükür benim tedavim iyi sonuçlandı ve şuan hamileliğimin 8. haftasındayım. İnşallah en kısa sürede sizlerden de güzel haberler alacağıma inanıyorum. Çoğu zaman zor oluyor ama her şeyi oluruna bıraktığında gerçekten sonuçları güzel oluyor. Ben tedavi sürecinde de sonrasında da psikolojik olarak çok rahattım çok şükür ve bu sanırım olumlu sonucumuzda ki en büyük etken oldu. Hiç bir belirti aramadım sadece test gününü bekledim.Açıkçası bu süreçte öyle gerçekten dikkat çekici herhangi bir belirti yaşamadım halende belirtim yok. Bazen ben bile acaba diyorum. Biraz belirti olsun da hissedeyim diye ama gerçekten bende hiç belirti olmamıştı şimdi de yok. Allah sizlere de en kısa zamanda bu sonucun güzelliğini tattırsın...hoşçakalın :)))

Çok tsk ederim cnm cevap verdiğin için moral oldu benimde yok çünkü ınş bende güzel sonuclarimi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…