Hadi hayırlısı cnm ınş.ben yanım.da pijama da götüreyim o zaman
Tam canım çok saol güzel dileklerin için. Bilgilerin için hayırlısıyla yarinda güzel gecerOpu işleminde masaya yatıyorsun ve etrafında bir sürü melek gibi arkadaşlar oluyor.hepsi o kadar pozitifki.Sonra tatlı mı tatlı anestesi uzmanı geliyor oda çok tatlı bir bayan.Nasıl uyuduğunu anlamıyorsun bile.Gözlerini açtığında seni odaya almış oluyorlar kendini iyi hissettiğinde kalkıp giyiniyorsun canım.Canım tekrar söylüyorum kendini iyi hissettiğin zaman kalk yataktan tamam mı.
Canım hoşgeldin.Yarın sana mutlaka haber verirler gözün kulağın telefonda olsun.4 yumurta olması iyi canım.Birde döllenirse bu daha iyi.Benden de 4 yumurta toplanmıştı fakat 1 tanesi döllenmişti.Nasıl geçti opu şimdi iyimisin.Kızlar şimdi geldim eve 4tane toplanmış yumurta biz sizi aricaz dediler ilaçlar verdiler bant fitil 2tane de hap sizce nasıl yumurtalar kızlar sizden ne kadar toplanmıştı
geçmiş olsun canım.. yumurtaların az veya fazla olması önemli değil ..önemli olan sağlıkla bölünmeleri inşallah 4üde döllenir canım.. artık transfer için gün sayalım inşallah...Kızlar şimdi geldim eve 4tane toplanmış yumurta biz sizi aricaz dediler ilaçlar verdiler bant fitil 2tane de hap sizce nasıl yumurtalar kızlar sizden ne kadar toplanmıştı
Iyiyim cnm gözümü kapadım açtım odaya gelmişim birşey hissetmedim yanımdaki kız narkozun etkisinden sürekli agliyormus o moralimi bozdu ayilinca kalktım hemen odadan çıktım eve geldik bantları yapistirdim hemen akşama banyo yapabilirsin dedi banyoda cikarmi acaba bantlar cnmCanım hoşgeldin.Yarın sana mutlaka haber verirler gözün kulağın telefonda olsun.4 yumurta olması iyi canım.Birde döllenirse bu daha iyi.Benden de 4 yumurta toplanmıştı fakat 1 tanesi döllenmişti.Nasıl geçti opu şimdi iyimisin.
Saol cnm iş bundan sonra c anım dua edelimde bolunsunde transferim olsungeçmiş olsun canım.. yumurtaların az veya fazla olması önemli değil ..önemli olan sağlıkla bölünmeleri inşallah 4üde döllenir canım.. artık transfer için gün sayalım inşallah...
bantlar banyoyla çıkmıyor canım ama sıcak banyo yasak ılık mümkün olduğunca...Kızlar bu bel bandı ne ise yarıyo acaba bide banyo yapılabilir mi bugün
Canım östrojen hormonuyla ilgili o.hatta transferden sonra da kalacak dr diyene kadarKızlar bu bel bandı ne ise yarıyo acaba bide banyo yapılabilir mi bugün
cm başladın mı sen tedavıye hadı hayırlısııı kuzummm , dualarım senınleeee ...geçmiş olsun canım.. yumurtaların az veya fazla olması önemli değil ..önemli olan sağlıkla bölünmeleri inşallah 4üde döllenir canım.. artık transfer için gün sayalım inşallah...
inş canımm hersey yolunda gıder ve transferın olur ınş dua et bol bolllSaol cnm iş bundan sonra c anım dua edelimde bolunsunde transferim olsun
Çok saol cnm tedavinin sonu.a yaklaştım ins yumurtalar iyidirde transferim olur sizde dua edincm başladın mı sen tedavıye hadı hayırlısııı kuzummm , dualarım senınleeee ...
inş canımm hersey yolunda gıder ve transferın olur ınş dua et bol bolll
cm başladın mı sen tedavıye hadı hayırlısııı kuzummm , dualarım senınleeee ...
sen başlarsında ben senden geri kalırmıyım tatlım
Cnm aradilar3 tanesi dollenmis yarin tekrar aricax dediler iyi mi senceCanım dollenip dollenmedigi hakkinda bilgi verecekler onemli olan bu.yumurta dollenirse ve gelisimine devam ederse transfer işlemi gerceklesecek canım.
Canımmmmm iyi olmaz olurmu şükür Allahım.simdi gelismelerine bakacaklar transfer günü için arayacaklar seni.bolunmeleri iyi giderse süper bisey olacak hadi bakalım hayırlısı[/QUOTE]QUOTE="burcu2311, post: 39311253, member: 538400"]Cnm aradilar3 tanesi dollenmis yarin tekrar aricax dediler iyi mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?