Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Tam canım çok saol güzel dileklerin için. Bilgilerin için hayırlısıyla yarinda güzel gecer

Kızlar şimdi geldim eve 4tane toplanmış yumurta biz sizi aricaz dediler ilaçlar verdiler bant fitil 2tane de hap sizce nasıl yumurtalar kızlar sizden ne kadar toplanmıştı

Kızlar şimdi geldim eve 4tane toplanmış yumurta biz sizi aricaz dediler ilaçlar verdiler bant fitil 2tane de hap sizce nasıl yumurtalar kızlar sizden ne kadar toplanmıştı
Canım hoşgeldin.Yarın sana mutlaka haber verirler gözün kulağın telefonda olsun.4 yumurta olması iyi canım.Birde döllenirse bu daha iyi.Benden de 4 yumurta toplanmıştı fakat 1 tanesi döllenmişti.Nasıl geçti opu şimdi iyimisin.

geçmiş olsun canım.. yumurtaların az veya fazla olması önemli değil ..önemli olan sağlıkla bölünmeleri inşallah 4üde döllenir canım.. artık transfer için gün sayalım inşallah...

Iyiyim cnm gözümü kapadım açtım odaya gelmişim birşey hissetmedim yanımdaki kız narkozun etkisinden sürekli agliyormus o moralimi bozdu ayilinca kalktım hemen odadan çıktım eve geldik bantları yapistirdim hemen akşama banyo yapabilirsin dedi banyoda cikarmi acaba bantlar cnm

geçmiş olsun canım.. yumurtaların az veya fazla olması önemli değil ..önemli olan sağlıkla bölünmeleri inşallah 4üde döllenir canım.. artık transfer için gün sayalım inşallah...
cm başladın mı sen tedavıye hadı hayırlısııı kuzummm , dualarım senınleeee ...
Saol cnm iş bundan sonra c anım dua edelimde bolunsunde transferim olsun
inş canımm hersey yolunda gıder ve transferın olur ınş dua et bol bolll

cm başladın mı sen tedavıye hadı hayırlısııı kuzummm , dualarım senınleeee ...

inş canımm hersey yolunda gıder ve transferın olur ınş dua et bol bolll
Çok saol cnm tedavinin sonu.a yaklaştım ins yumurtalar iyidirde transferim olur sizde dua edin

Kızlar bugün arayıp yumurtayla ilgili ne dicekler ki bana heyecandan uyuyamadim

Canım dollenip dollenmedigi hakkinda bilgi verecekler onemli olan bu.yumurta dollenirse ve gelisimine devam ederse transfer işlemi gerceklesecek canım.

QUOTE="burcu2311, post: 39311253, member: 538400"]Cnm aradilar3 tanesi dollenmis yarin tekrar aricax dediler iyi mi sence[/QUOTE]
Canımmmmm iyi olmaz olurmu şükür Allahım.simdi gelismelerine bakacaklar transfer günü için arayacaklar seni.bolunmeleri iyi giderse süper bisey olacak hadi bakalım hayırlısı

QUOTE="burcu2311, post: 39311253, member: 538400"]Cnm aradilar3 tanesi dollenmis yarin tekrar aricax dediler iyi mi sence
Canımmmmm iyi olmaz olurmu şükür Allahım.simdi gelismelerine bakacaklar transfer günü için arayacaklar seni.bolunmeleri iyi giderse süper bisey olacak hadi bakalım hayırlısı[/QUOTE]
Ins cnm ınş yarın yine aricaklarmis obursu gün transfer olur büyük ihtimal dedi ınş bi aksilik olmaz da transferim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…