canım valla bende bişi yok ama ablamdan biliyorum doktor bişiler vermişti. bende her sabah iki kayısı yiyorum ardına su.Mrb kızlar bende biraz kabızlık var ne iceyim acaba sizinde başınıza geldimi
Merhaba canım bu sorun bende yıllardır var hamileliğin ilk zamanlarında da baya sıkıntı verdi.bende bu siteden duphalac diye bir şurup adı buldum hamileler kullanbiliyormuş ama çok icmedim 1-2 kere filan onun yerine özellikle akşam yemeginde zeytinyağlı bi sebze yemeği yanında salata yiyorum o oldukça iyi geliyor.kimisi incir ve kayısı tüketiyor bende fayda sağlamadi ama belki sana yarayabilir....Mrb kızlar bende biraz kabızlık var ne iceyim acaba sizinde başınıza geldimi
Çok saol cnm o ilacı bende biliyorum var icebilirim dıe firdevs hemsireye soracaktım açmadı o yüzden kayısı yrdim geçti çok şükürMerhaba canım bu sorun bende yıllardır var hamileliğin ilk zamanlarında da baya sıkıntı verdi.bende bu siteden duphalac diye bir şurup adı buldum hamileler kullanbiliyormuş ama çok icmedim 1-2 kere filan onun yerine özellikle akşam yemeginde zeytinyağlı bi sebze yemeği yanında salata yiyorum o oldukça iyi geliyor.kimisi incir ve kayısı tüketiyor bende fayda sağlamadi ama belki sana yarayabilir....
işallah yoktur ya bizde yarın kalp atışına bakmaya gidicez. stres bitmio yani malesefKızlar bugün büyük gün şimdi Samsuna geliyorum keselere bakılacak bugün inşallah hayırlı haberler veririm sorun yokdur insallah
Sen keselri görmek icin gittinmiydi peki cnm inşallah.bende duyarım bugünişallah yoktur ya bizde yarın kalp atışına bakmaya gidicez. stres bitmio yani malesef
şekerim kucağına alana kadar stres bitmio malesef ama kese ve kalp atışından sonra artık tam bir hamile oluyosun aslında. senin kaç haftalık bide kaç mm çıktı kesen yazarsınPozitif çıkınca bi aksilik oluyomu ki acaba kızlar
Gözün aydın canım bak sen bilmiyorum felan dedin ama iki tane transfer edilmiş demekki. İşallah bende yarın gidicem allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsinKızlar benimki ikizmis 2 hafta sonra kalp atışina cagirdi
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar benimki ikizmis 2 hafta sonra kalp atışina cagirdi
amin cnm amin hepimize insallahGözün aydın canım bak sen bilmiyorum felan dedin ama iki tane transfer edilmiş demekki. İşallah bende yarın gidicem allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Burcu gözlerin aydın canım bak ben demiştim sana ikiz diye.Maşallah.amin cnm amin hepimize insallah
Çok saol cnm benim 2 hafta sonra kalp atışına tekrar giducez bakalım hayırlısıyla sağlıklı hepimizin ikizleri olur inşallahBurcu gözlerin aydın canım bak ben demiştim sana ikiz diye.Maşallah.
Cnm sen naptinBugün transferim oldu artık heyecanla 7 martı bekliyorum..
Ya çok üzüldüm cnm vardır vakti zamanı cnm sakin yilma tutmama sebebi olarak birşey dedimi doktorBenim negatif canım..
Henüz görüşmeye gitmedim canım...Ya çok üzüldüm cnm vardır vakti zamanı cnm sakin yilma tutmama sebebi olarak birşey dedimi doktor
kullanmayı bırakınca geçiyor..firdevse sor belki farklı bişey verir...Kızlar pregoston fitili bende vajinal kaşıntı yaptı sizde.de.oldumu ne kullansam geçer acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?