Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Pozitif sonuç alan arkadaşlar sorunumuz neydi. Erkek infertilitesinde nasıl doktor ve hastane

Canım merhaba.9 Nisanda 2 embriyo transferim oldu.21 Nisanda bhcg ye bakılacak.İnşallah senin gibi ikizlerim olur.Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor.Tayfun Hocayı artık bıraktınmı.
Inş cnm seninde ikizlerin olur benim gibi ben Su an için tokat da medicale gidiyorum tayfun hocaya 22.haftada gidicem

Canım merhaba.9 Nisanda 2 embriyo transferim oldu.21 Nisanda bhcg ye bakılacak.İnşallah senin gibi ikizlerim olur.Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor.Tayfun Hocayı artık bıraktınmı.
Semcan işallah güzel sonuçlar alırsın

arkadaslar bisi sorucam.4500tl+ilac parasi disinda extra masraf cikiyormu?
dondurma islemi icin ilave ne aliniyor?maliyeti ne oldu size islemlerin?

o konularda da bilgi verirmisiniz

bi de transfer sonrasi kac gun yattiniz.ben bankaciyim.tedaviyi gizli yaptiricam.hemen ertesi gun ise gitsem bir sorun olurmuki.surekli otururum subede.cok hareket etmem

canım bildiğim kadarıyla bu eski fiyat yenisi 4900 felan diye biliyorum..ilaçlar dışındada ödenecek bir miktar yoktu bende..ben hep ilk 3 gününü yatarak geçiriyordum ama negatif oldu.. hocam yatma taraftarı değil sadece yormayın kendinizi asılmayın ağır kaldırmayın der..ağır bir işin yoksa sorun olacağını sanmam ama için rahat etsin dersen ilk günlerde izin al evde dinlen...bu arada dondurma işlemi içinde ayrı fiyat veriliyor bende hiç dondurulacak embriyo kalmamıştı fiyatı bilmiyorum canım..

Cnm demekki zam geldi ben 4500 e yaptirmistim dondurma işlemi yıllık 600 du galiba ağır iş yapmadigin sürece çalışabilirsin doktor bana yatma ama yorulma dedi tuttu çok şükür sperm isterse oda 80 tly di galiba tabi kişiden kişiye sorundan soruna farklı olabilir

ben en son aralikta sormustum bu fiyati solemislerdi.aslinda gecen bilgi almak icin yine aradim unuttum sormayi.hemen ilk muayenede tup bebege karar verir mi doktor ilerki aya atar mi acaba.bir an once baslamak istiyorum tedaviye

ben en son aralikta sormustum bu fiyati solemislerdi.aslinda gecen bilgi almak icin yine aradim unuttum sormayi.hemen ilk muayenede tup bebege karar verir mi doktor ilerki aya atar mi acaba.bir an once baslamak istiyorum tedaviye
Ameliyat gereken bi durum olmazsa direkt basliyo tedaviye bide ilaçları tanıdık eczanen yoksa hastanenin karşısında umut ecz.var ordan al daha hesaplı

ameliyatlik bir durum olmaz ins.dis gebeligimde acik ameliyat gecirdim ben.

burayi boslamayin yazin kizlar lutfen.bende regli bekliyorum 10gune olurum gorusmeye gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…