Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Am
canım çok sevindim adına.Allah kucağına almayı nasip etsin. Inşallah dreamrüya'dan da ve tabi en kısa zamanda diğer arkadaşlardan da güzel haberlerini alırız:-
Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)

Kızlar haftaya sali randevum var keseyi goreceklermis
Hayatım çokmsevindim bnimde değerlerim hamile olduğumu gösteriyor. Hatta bugun mehmet beye gittik keseyi bile gördük haftaya tekrar çağırdı işallah kalp atışını duycaz ama ben çarşamba gidicem belki denk gelirdik dicektim.. Allah isteyen herkese versin. Bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun cnm benim hepimize de

Am

Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)
canım merhaba bizimkinin kalp atışı ilk kese görmek için gittiğimizde duyulmuştu ama çok yeni olduğu için çok küçük küçük duyuldu.insallah hayırlısıyla sende ve diğer arkadaşlarda bu güzel sesi duyarlar

Amin ins
amin insallah cnm sana ozel mesaj da atmistim ama cnm

Dreamruya çok tebrik ederim.Allah ssağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşım çok ama çok sevindim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizleri unutmayın siz annelerin duaları kabul olur dualarınızı eksik etmeyiniz bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…