Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)canım çok sevindim adına.Allah kucağına almayı nasip etsin. Inşallah dreamrüya'dan da ve tabi en kısa zamanda diğer arkadaşlardan da güzel haberlerini alırız:-
Am
Amin inşallah canım keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)
Hayatım çokmsevindim bnimde değerlerim hamile olduğumu gösteriyor. Hatta bugun mehmet beye gittik keseyi bile gördük haftaya tekrar çağırdı işallah kalp atışını duycaz ama ben çarşamba gidicem belki denk gelirdik dicektim.. Allah isteyen herkese versin. Bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar haftaya sali randevum var keseyi goreceklermis
Hayırlı olsun cnm benim hepimize deHayatım çokmsevindim bnimde değerlerim hamile olduğumu gösteriyor. Hatta bugun mehmet beye gittik keseyi bile gördük haftaya tekrar çağırdı işallah kalp atışını duycaz ama ben çarşamba gidicem belki denk gelirdik dicektim.. Allah isteyen herkese versin. Bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Am Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)
Am Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)
canım merhaba bizimkinin kalp atışı ilk kese görmek için gittiğimizde duyulmuştu ama çok yeni olduğu için çok küçük küçük duyuldu.insallah hayırlısıyla sende ve diğer arkadaşlarda bu güzel sesi duyarlarAm
Amin inşallah cnm keseyi görünce kalp atışı falanda duyuluyo mu ne yapacak doktor simdi:)
amin insallah cnm sana ozel mesaj da atmistim ama cnmcanım merhaba bizimkinin kalp atışı ilk kese görmek için gittiğimizde duyulmuştu ama çok yeni olduğu için çok küçük küçük duyuldu.insallah hayırlısıyla sende ve diğer arkadaşlarda bu güzel sesi duyarlar
Dreamruya çok tebrik ederim.Allah ssağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayatım çokmsevindim bnimde değerlerim hamile olduğumu gösteriyor. Hatta bugun mehmet beye gittik keseyi bile gördük haftaya tekrar çağırdı işallah kalp atışını duycaz ama ben çarşamba gidicem belki denk gelirdik dicektim.. Allah isteyen herkese versin. Bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim allah isteyen herkse VersinDreamruya çok tebrik ederim.Allah ssağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşım çok ama çok sevindim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizleri unutmayın siz annelerin duaları kabul olur dualarınızı eksik etmeyiniz bizler için.Hayatım çokmsevindim bnimde değerlerim hamile olduğumu gösteriyor. Hatta bugun mehmet beye gittik keseyi bile gördük haftaya tekrar çağırdı işallah kalp atışını duycaz ama ben çarşamba gidicem belki denk gelirdik dicektim.. Allah isteyen herkese versin. Bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
saol canım. allah herkese nasip nasip etsinArkadaşım çok ama çok sevindim.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizleri unutmayın siz annelerin duaları kabul olur dualarınızı eksik etmeyiniz bizler için.
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah senden de güzel haberler alırız da yine bayram havasında olur sitemiz.Canım senin doktorunda Tayfun Hocaydı değilmi.Bugün transferim oldu artık heyecanla 7 martı bekliyorum..
işallah seninde güzel haberlerini alırız canımBugün transferim oldu artık heyecanla 7 martı bekliyorum..
Hadi hayırlısı cnm benim .seninde guzel haberlerini alırız hiç kafana takma yokmuş gibi davran gez toz sadece ağır ev işi yapma ben ayağımı kaldırıp abdest de aldım gezdim tozdumBugün transferim oldu artık heyecanla 7 martı bekliyorum..
Evet canım tayfun hoca..Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah senden de güzel haberler alırız da yine bayram havasında olur sitemiz.Canım senin doktorunda Tayfun Hocaydı değilmi.
Sağol canım inşallah güzel haber vermeyen kalmaz aramızda...işallah seninde güzel haberlerini alırız canım
hayırlı haberler al inşallah canımBugün transferim oldu artık heyecanla 7 martı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?