Tam cnm çok tsk ederimkullanmayı bırakınca geçiyor..firdevse sor belki farklı bişey verir...
Ben iyiyim cnm Su an hiç bi belirti yok bende sali günü kalp atisina gidicez nasip olursaKızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Merhaba arkadaşım bende 2.tüp denemesi için bekliyorum ve dün sabah adet oldum ama bir türlü devamı gelmiyor.Grip için antibiyotik kullanıyorum bu ilaçlar adeti kesermi bilgin varmı canım.bu ayımın boşa geçmesini istemiyorum.Firdevs Hanıma mesaj attım ondan haber bekliyorum ağrı var ama bir türlü gelmiyor işte.Ne yapacağımı şaşırdım.hatta bugün içmedimki devamı gelsin diye Pazartesiye randevu bile almıştım.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
normalde hiç ara kanaman olmuyorsa adetin başlamıştır.. bana çizik atıldığındada ilk az gelip durmuştu ama adet başlangıcı olarak sayıldı ..zaten sonraki gün normale dönerek geldi ..sen randevuna git..hocaya randevudada tekrar söylersin ona göre ilaçlarına başlar canım..Merhaba arkadaşım bende 2.tüp denemesi için bekliyorum ve dün sabah adet oldum ama bir türlü devamı gelmiyor.Grip için antibiyotik kullanıyorum bu ilaçlar adeti kesermi bilgin varmı canım.bu ayımın boşa geçmesini istemiyorum.Firdevs Hanıma mesaj attım ondan haber bekliyorum ağrı var ama bir türlü gelmiyor işte.Ne yapacağımı şaşırdım.hatta bugün içmedimki devamı gelsin diye Pazartesiye randevu bile almıştım.
Canım teşekkür ederim cevabın için.Hiç ara kanamam olmuyor ve tam zamanında oldum ve adetlerim çok düzenlidir benim.o zaman şu an ben adetli görünüyorum ama gelen giden yok pazartesi ikide randevuma gideyim o zaman dediğin gibi.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.normalde hiç ara kanaman olmuyorsa adetin başlamıştır.. bana çizik atıldığındada ilk az gelip durmuştu ama adet başlangıcı olarak sayıldı ..zaten sonraki gün normale dönerek geldi ..sen randevuna git..hocaya randevudada tekrar söylersin ona göre ilaçlarına başlar canım..
adet olmayı bekliyorum adetden sonra laparoskopi veya histeroskopi olacağım ... sanada yaptılarmı?Canım teşekkür ederim cevabın için.Hiç ara kanamam olmuyor ve tam zamanında oldum ve adetlerim çok düzenlidir benim.o zaman şu an ben adetli görünüyorum ama gelen giden yok pazartesi ikide randevuma gideyim o zaman dediğin gibi.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor.
Canım yok bana birşey yapılmadı 26 Aralıkta iğnelere başlandı 05.01.2015 tarihinde transferim yapıldı ama sonuç negatif.4 yumurta toplanmıştı ve sadece 1 tanesi döllenmişti.oda son anda gelişimini tamamlamıştı ve transferim az daha iptal oluyordu ve ben o zaman anlamıştım bu olmayacak dedim dışarda bekleyen diğer arkadaşlara.Aslında dr.yaşın 37 ama yumurta yaşın daha genç dedi.Ama olmadı işte canım nasip değilmiş umudumu hiç kaybetmedim ve kaybetmeyelim.Kaç senelik evlisisin gülüm ben 2010 eylül ayında evlendim.Hiç gebelik yaşamadım.3 kez negatif aşılama oldu drlar eşinde de sende de bişey yok dediler ama bişey varki olmuyor tutmuyor dedim ama...Sonra Tayfun hocayla tanıştım ve çok memnun kaldım ekibiyle o kadar tatlılarki çok güzel ilgilendiler sağolsunlaradet olmayı bekliyorum adetden sonra laparoskopi veya histeroskopi olacağım ... sanada yaptılarmı?
Teşekkür ederiz Burcucum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Cnm antibiyotik adeti kesmez önceden.bende kullanıyordum çünkü gerçi.şimdi hiç ilaç icemiyorum ınş. Tez zamanda sizde anne olursunuz da en sonunda bebeklerimizi kucagimiza aliriz
ben 3 denememide tayfun hocamda yaptım bi nevi aile gibi olduk başka bir doktorda düşünmüyorum açıkcası... bakalım bizdede sorun yok tüpler kapalı ama embriyo felan a kalite oluyor tututnma sorunu var ben artık son tekrar denemek istemediğimi söylemiştim ama dediğim gibi onlar benden fazla istiyor sanki pes etmemem için bu defa dediğim şeyleri yapacaklar.. sonucuna göre dinlen tekrar denicez dedi...Canım yok bana birşey yapılmadı 26 Aralıkta iğnelere başlandı 05.01.2015 tarihinde transferim yapıldı ama sonuç negatif.4 yumurta toplanmıştı ve sadece 1 tanesi döllenmişti.oda son anda gelişimini tamamlamıştı ve transferim az daha iptal oluyordu ve ben o zaman anlamıştım bu olmayacak dedim dışarda bekleyen diğer arkadaşlara.Aslında dr.yaşın 37 ama yumurta yaşın daha genç dedi.Ama olmadı işte canım nasip değilmiş umudumu hiç kaybetmedim ve kaybetmeyelim.Kaç senelik evlisisin gülüm ben 2010 eylül ayında evlendim.Hiç gebelik yaşamadım.3 kez negatif aşılama oldu drlar eşinde de sende de bişey yok dediler ama bişey varki olmuyor tutmuyor dedim ama...Sonra Tayfun hocayla tanıştım ve çok memnun kaldım ekibiyle o kadar tatlılarki çok güzel ilgilendiler sağolsunlar
Hadi hayırlısı cnm inşallah seninde ikizlerin olur:)Sevgili arkadaşlarım az önce kan verdim geldim.Akşam 7.30 da Tayfun Hoca muayene edecek bakalım hayırlısı 2.denememiz bugün başladı Allahın izniyle.Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Sana da hayırlı olsun cnm bana da 2 transfer edildi 2.side tuttu çok şükür 8 hafta içindeyimKızlar slm.. Ben de Tayfun. Beyin hastasıyım. Ekibini ve kendisini çok sevdim. Allah onlardan razı olsun. İlk tüp denememizde başarılı olduk şükür. 2 transfer oldu. Tek bebişimizle devam ediyoruz Allah nasip ederse. Herkese hayırlı ve başarılı bir tedavi süreci diliyorum.
Kızlar slm.. Ben de Tayfun. Beyin hastasıyım. Ekibini ve kendisini çok sevdim. Allah onlardan razı olsun. İlk tüp denememizde başarılı olduk şükür. 2 transfer oldu. Tek bebişimizle devam ediyoruz Allah nasip ederse. Herkese hayırlı ve başarılı bir tedavi süreci diliyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ...Sana da hayırlı olsun cnm bana da 2 transfer edildi 2.side tuttu çok şükür 8 hafta içindeyim
geçmiş olsun canım.. hayırlısı olur inşallah..arkadaslar merhaba
tedavilerden bir turlu sonuc alamadim ve sanirim tek yol tup bebek artik.aralikta dis gebelik gecirdim.sol tupum alindi.bende artik tup bebege karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?