Tüp Bebek Merkezleri samsun medical park tüp bebek merkezi hakkında bilgi lütfen

Kızlar gittim ben dün bende barında serbest sıvı var di o norMalindenbiraz daha fazlaymis onun için laparoskopi Yapıp bakalım dedi ondan sonra tup bebege geçelim dedi salı günü gidip uni.de hocalık yapiyoya gel burda yapalım dedi salı günü gidicem iste

hayırlısı işallah canım eğer bişi varsa erkenden önlem alınması en iisi zaten

sen alper beyle ön görüşme yaptın mı?
yaptıysan görüşmeden memnun kaldınmı

yok canım ben mehmet beye gidicem
Canım ön görüşme yapmak bir türlü nasip olmadı.Normalde çarşamba akşamı saat 8 gibiye almıştık randevuyu o gün eşim yanımda olamayacağı için bende telefon açtım bugün yarın adet olurum siz bana 2.yada 3.gününe rand.verin dedim.onlarda bizi arayın ve hocamızla daha görüşmeden kan verecem ve kan sonuçlarına göre dr.beni değerlendirecekmiş ve muaynemi yapacakmış canım.Bu doktor zaten sadece tüp bebekle ilgileniyor.Canım artık kaybedecek vaktim kalmadı gülüm yaş gidiyor çok şükür tahlillerimizde bi sorun yok ama bir ay sonrasında ne olacağını kim bilebilir.
Mehmet bey kadın doğumcu ve artı tüp bebekle ilgileniyormuş yani tüp bebek istemeyen bir çift rahatlıkla Mehmet Beye muayene olmak için gidebilirmiş .Tayfun Alper ise sadece tüp bebekle ilgileniyor.

Yaptırdım ama halen göbek deligim çok aciyo dogrulurken 2saat sürmüş sağ tupum tikaliymis ama gebe kalmaya engel değil dedi bi kaç aya kadar hamile kalmazsam gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…