işallah görüşmen iyi geçmiştir haberlerini bekliyoruzBen yarın 2de ordayim kızlar aldım sırayı
evet nabtınız bakeem haber et bıze burcuuuişallah görüşmen iyi geçmiştir haberlerini bekliyoruz
hayırlısı işallah canım eğer bişi varsa erkenden önlem alınması en iisi zatenKızlar gittim ben dün bende barında serbest sıvı var di o norMalindenbiraz daha fazlaymis onun için laparoskopi Yapıp bakalım dedi ondan sonra tup bebege geçelim dedi salı günü gidip uni.de hocalık yapiyoya gel burda yapalım dedi salı günü gidicem iste
Benim hic bilgim yok doktor anlattimi bisilerLapatoskopi nasıl yapiliyo bilen varmı kızlar
Önemli bişi cıköaz işallah okuduğum kadarıyla yaptıran bi hayli fazla haberlerini bekliyoruzYoo anlatmadi
ben hasta olmayı bekliyorumkızlaaar nerelerdesiniz ? başladınızmı tedaviye?
Canım merhaba bende adet olmayı bekliyorum dr.gitmek için.T.Alpere mi gideceksin.ben hasta olmayı bekliyorum
yok canım ben mehmet beye gidicemCanım merhaba bende adet olmayı bekliyorum dr.gitmek için.T.Alpere mi gideceksin.
sen alper beyle ön görüşme yaptın mı?Merhaba arkadaşlar nette Tayfun Alper hakkında bilgilere bakarken hemşiresinin telefonunu buldum ve aradım cevap yoktu.Sonra döndüler bana.Adet olmadan görüşmeye gelemiyormuyuz diye sorduğumda oda elbetteki gelebilirsiniz ön görüşmeye dedi.Bende bu akşam hemşireyi tekrar arayacam ve muayene olmadan hocamızla bir konuşucam.Bu zamana kadar yaptırdığım tüm tahlillerimide yanımda götüreceğim evet tüp için hazırlıklara başlayalım derse adetin 2.günü başlanır büyük bir ihtamalle.
Canım ön görüşme yapmak bir türlü nasip olmadı.Normalde çarşamba akşamı saat 8 gibiye almıştık randevuyu o gün eşim yanımda olamayacağı için bende telefon açtım bugün yarın adet olurum siz bana 2.yada 3.gününe rand.verin dedim.onlarda bizi arayın ve hocamızla daha görüşmeden kan verecem ve kan sonuçlarına göre dr.beni değerlendirecekmiş ve muaynemi yapacakmış canım.Bu doktor zaten sadece tüp bebekle ilgileniyor.Canım artık kaybedecek vaktim kalmadı gülüm yaş gidiyor çok şükür tahlillerimizde bi sorun yok ama bir ay sonrasında ne olacağını kim bilebilir.yok canım ben mehmet beye gidicem
Canım ben biraz önce adet oldum.Cuma günü saat 2 de doktoru görmeden önce kan verecekmişim.O gün akşamada randevu verecekler.sen alper beyle ön görüşme yaptın mı?
yaptıysan görüşmeden memnun kaldınmı
HADİ GÖZÜN AYDIN İŞALLAH İSTEDİĞİN SONUCU ALIRSINCanım ben biraz önce adet oldum.Cuma günü saat 2 de doktoru görmeden önce kan verecekmişim.O gün akşamada randevu verecekler.
nasılsın iimisin online olduğunu görü yazmak istedim operasyonun nasıl geçti işallah kötü bişi çıkmamıştırLapatoskopi nasıl yapiliyo bilen varmı kızlar
geçmiş olsun önemli bi sorun olmamasına sevindimYaptırdım ama halen göbek deligim çok aciyo dogrulurken 2saat sürmüş sağ tupum tikaliymis ama gebe kalmaya engel değil dedi bi kaç aya kadar hamile kalmazsam gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?