Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Arkadaşlar merhaba;
Yıllardır tedaviler iğneler... çok zor zamanlar geçirdik. Ordudan Samsun doktorlarının hepsini tek tek araştırdım. Doktorlara giden hastaları buldum teker teker görüştüm. Fakültede Davut beyin çok yoğun Olduğu ve ilgide eksik kaldığı söylendi. Medicalparkta tüp bebek bölümünden çoğu kişi uzak dur dedi. Medicana şafak hatırnaz en çok tavsiye edilendi. Eylülde gittik yanina. Muayene eski raporların incelenmesi yarım saat görüşme yaptık. Ben 5 yıldır bir sürü doktorda bir sürü tedavi oldum ve Şafak bey bana senin hiç bir şeyin yok ihtiyacın olan tek şey histereskopi dedi. Sonra tatile git ye iç gez hayatına bak bu kadar tedavi görmüşsün parana yazık dedi. İnanmadım başta ama bir yanımda güven duydu. Histereskopi yaptı sonrasındaki görüşmede ben inatla tüp bebek istedim. Normal yollarla olmuyor zaman kaybetmeden yapalım dedim. 3 ay benim için bekle dedi doktor bey. 3 ay hamile kalmazsan tamam yapalım dedi ve ben doğal yollardan hamile kaldım. Olayı ticaret olarak görmeyen 7/24 sorunsuz ulaşabilir olan sürekli Güler yüzlü bir doktor. Gittiğinizde anlarsınız ve süper bir hafızSı var hiç bir şeyi asla unutmuyor kendinizi özel hissediyorsunuz. Bunu 16 doktor değiştiren kişi olarak söylüyorum ben zaman kaybettim başkasıyla siz kaybetmeyin

cnm bende yazin tup dusunuyordum eger yaza kadar olmazsa ..
Bana en çok medicalpark onerildi.ama benimde hep aklimda safak bey geldi.onuda duydum
Heeks mediclprk deyince arada kaldim.safak bey hakkinda guzel seyler deniyor hep.ben suan ilaçla tedabi görüyorum olmazsa yazakadr tup denicem
Sende şafak beyimi oneriyorsun

Kesinlikle Şafak bey. Gözü kapalı Şafak bey

Merhabalar arkadaşlar.
Tedavisi süren arkadaşlar ne durumdasınız hayırlı haberi olan varmı?
Süreç nasıl gidiyor memnunmusunuz doktorunuzdan ve hastaneden

Burda buluşalım paylaşalım olurmu bundan sonraki sürecimizi.
Bende nasip olursa ocaktan sonra başlamayı istiyorum
Ben medikal park yerine fakulte davut beyi secerdim nedense onda daha cok pozitif hikayesi duydum ama ben tercihimi ankaradan yana kullandim ve cok memnunum

Merhaba arkadaşlar ben Mehmet hocaya gidiyorum. 2 embriyo transferi yapıldı 29 yaşındayım. Tayfun hocaya da gittim o hiç bişey yok dedi.un yeme, spor yap, kilo ver, sigara içme yaşın genç olur dedi.ama hiç bir şey olmadı. Bir kez aşılama oldum sonra tüp bebek. Mehmet hoca senin çocuğun zor olur dedi ameliyat oldum. Şu an sonuç için gün sayıyorum.

Güzel güzel cevaplarını ver bize olur mu.. kaç gün kaldı

Tayfun hocayı konuşturmak için ne yapmak lazım bilmiyorum.
Hiç bir açıklama yapmıyo elinde tel bık bık watsap yazışıyo saygısız.
Hemşire ilaç tarifi veriyo okadar.
Mehmet beyin ilgisi nasıl

Ben medikal park yerine fakulte davut beyi secerdim nedense onda daha cok pozitif hikayesi duydum ama ben tercihimi ankaradan yana kullandim ve cok memnunum
Ordaki işleyişi tedavi süresini anlatırmısınız.
Mesela adetin 2. Günü hangi ilaçlar başlandı

Ordaki işleyişi tedavi süresini anlatırmısınız.
Mesela adetin 2. Günü hangi ilaçlar başlandı
Herkeze ayri uygulama oluyor senin ilk muayenen belirliyor ben ilk kontrole gittim en son yaptirdigim tahlil sonuclarini goturduk onlara bakti bide muayene etti ramin icine sivi veriyorlar incelemek icin sonra dr la oturup konusuyorsun sana ne olup bitecegini anlatiyor dosya cikariyor eger orada tedavi yaptirmayi dusunuyorsan adetin ikinci gunu ilaclara basliyorsun

Tayfun hocayı konuşturmak için ne yapmak lazım bilmiyorum.
Hiç bir açıklama yapmıyo elinde tel bık bık watsap yazışıyo saygısız.
Hemşire ilaç tarifi veriyo okadar.
Mehmet beyin ilgisi nasıl
Hatta şöyle anlatayım tayfun hoca vajinal muayene yaparken hemşire probu yerleştiriyor o gelip bakıyor. Hiç sevmedim Tayfun hocayı ama tabi herkesin fikri farklı olabilir. Mehmet hoca daha olumlu konuşuyor, halini hatrini soruyor, aklıma takılanları WhatsApp tan sordugumda bile cevap veriyor. Merkez olarak çok yogunlar ama Mehmet hoca elinden geleni yapıyor bence

bende 2015 yılında tayfun hocaya gittim öncesinde 1 negatif aşılama, 1 dış gebelik(sol tüpüm alındı) yaşadım. pkoluyum. birçok kez yumurtlama tedavisi görmüştüm ve yumurta sayım oldukça fazla oluyordu.
iğnelere başladık. git gel muayeneler derken sadece 1 yumurtam büyüdü şaka gibi. opu oldum ve sadece 2 yumurta toplamışlar. ertesi gün embriyologun dediği şey yumurtanız çok kalitesizdi döllenmedi. şok oldum. tayfun beyle görüşmeye gittiğimde bana açıp yumurtamın resmini gösterdi. o gün bir daha oraya dönmemek üzere ayrıldım ordan.
eski doktorumun yönlendirmesiyle ankara antolia tüp bebek merkezi ile tanıştım. gerekli tüm takiplerimi kendisi yaptı burda. ilaçları ve dozlarını hakan yaralı hoca belirliyordu. opumu oldum. pko sebepli tazetransfer yapılmadı. 26yumurtam toplandı. 1 tane transfer edildi ve tuttu. 9 embriyom donduruldu. şubatta 2.kez tek transfer oldum o da tuttu çok şükür.
demem o ki kesinlikle imkanınız varsa ankara veya istanbulda isim yapmış yerleri tercih edin. laboratuar çok çok önemli

Herşey apar topar açıklama yok soruların cevabı yok.
Neyi neden yaptığını bilmiyosun.
Mesela hiçbir inceleme yapılmadı kan sonuçlarımı ben götürdüm.
Anlatılcak gibi değil gerçekten maddi manevi çok yıprandım çok kötüyüm şuan tedavimde durdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…