- Konu Sahibi hightolerans
merhaba. ben samsunda yaşıyorum. öğrenciyim. burada bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz akşam-öğle yemeği veya kahvaltı mekanları var mı? mesela vedat milor samsuna gelse nereye gider ? :) teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailem samsunda yaşıyorr ben üni için izmirdeyim :)
söyle bakalım ne taraftan öneri istersin atakum ilkadım? :)
Önerilerimi yazayım ben;
dürüm için kesinlikle Çalıkuşu derimm ooooyyy
kaşarlı döner için Hacıoğlu mutlaka deneyin sıcacık güveç kabında geliyo
pide için tabiki gülhan restorant
biraz pahalı her gün gidilmez ama bir kere gidin bence hizmet harika: marin
yeni açılan mangal cafe varmış atakum aqua park karşısı çok övüyolar
atakumda orjin cafe çok güzeldir ferah ferah armutlar falan
mado cafe de çok güzel
alkollü ise gırgır beach çok güzel, canlı müzikli parpali olabilir
bunlar şahane oldu mutlaka gitmek istiyorum hepsine :) çok teşekkür ederim :)ne güzel tesadüf olmuş buu :) hehe
ekleme yapim o zaman :)
merkez'de*
herkesin 56larda gökdelen dediği binadan aşağı inerken sağda the coffee home var brownisi ve çin böreği çok güzeldir
Pi kafe var; coffee home'a gelmeden karşı arasında. sahibi ersan abi çok beyefendi, ders çalışılmak için bile gidilir yani ortamı çok güzeldi
jaja cafe var orası da güzel
waffle için nesh waffle 56larda o da
biber var 56larda card finans bankamatikten sonra aşağı inerken; çok güzel orasıı ya :) çok tatlı yani
bir de çiftlik'i başında vodafone var ya onun karşı kaldırımına geç. balıkçının solundan aşağı in, grafit cafe var sarmaşıklı falan :) sessiz sakin
atakumda'da*
venn'i yazmamışım aynı zamanda butik otel kahvaltı için tercih edilebilir bence
afilli'yi de unutmuşum :) orası da kahvaltı için olabilir ferah ferah
bir de gırgır beach yazmışım ya gırgır north da güzel oraya da gidindoğum günümü kutlamıştım ey gidi
amisos cafeyi de yazmamışım amisos tepesinde teleferikle
ve son olarak izmir'de de olan Neşve yle listeye son veriyorum![]()
ne güzel tesadüf olmuş buu :) hehe
ekleme yapim o zaman :)
merkez'de*
herkesin 56larda gökdelen dediği binadan aşağı inerken sağda the coffee home var brownisi ve çin böreği çok güzeldir
Pi kafe var; coffee home'a gelmeden karşı arasında. sahibi ersan abi çok beyefendi, ders çalışılmak için bile gidilir yani ortamı çok güzeldi
jaja cafe var orası da güzel
waffle için nesh waffle 56larda o da
biber var 56larda card finans bankamatikten sonra aşağı inerken; çok güzel orasıı ya :) çok tatlı yani
bir de çiftlik'i başında vodafone var ya onun karşı kaldırımına geç. balıkçının solundan aşağı in, grafit cafe var sarmaşıklı falan :) sessiz sakin
atakumda'da*
venn'i yazmamışım aynı zamanda butik otel kahvaltı için tercih edilebilir bence
afilli'yi de unutmuşum :) orası da kahvaltı için olabilir ferah ferah
bir de gırgır beach yazmışım ya gırgır north da güzel oraya da gidindoğum günümü kutlamıştım ey gidi
amisos cafeyi de yazmamışım amisos tepesinde teleferikle
ve son olarak izmir'de de olan Neşve yle listeye son veriyorum![]()
ben samsuna sık gidiyorum atakumu ve çiftliği biliyorum ama 56lar tarafına hiç geçmedim. o dediğin yerleri hiç bilmiyorum. gittiğimde oralara bende gitmek istiyorum![]()
ayy giit giiitttbenim için de gezin valla
bir de han kumpir vardı inanılmaz güzeldi fiyatları da uygundu ve çok ünlüydü, kapanmış orası yeni yerini bilsem onu da söylicem :26:
bir de tülay başaran anadolu lisesi var ya (öğretmen evinden bir önceki sokaktan aşağı inerkenki mavi okulyani eski okulum
) onun yokuşundan inerken sol tarafta böyle bi dışında tüller satan bi yer var. Anlatamadım ama o yokuştan inerken solda. 7 8 basmaklı merdivenden çıkıyosun açık bi yer. Orda her şey 5 tl
ve zara mango h&m oysho malları. Gerçekler. Ordan aldığım zara gömleği, izmirde zarada 79.90tl ye gördüm üstümdeydi bide
bakın orayaaaaaaa
ama o yokuşta iki tane kıyafet yeri var dışında tül mül satan yer tamam mı dışarıda tezgahı olan yer değil. Daha dağınık mağınık olanı yani. Tülay başarana yakın olanıı heeeeeeeeh böyle güzel oldu![]()
ayy giit giiitttbenim için de gezin valla
bir de han kumpir vardı inanılmaz güzeldi fiyatları da uygundu ve çok ünlüydü, kapanmış orası yeni yerini bilsem onu da söylicem :26:
bir de tülay başaran anadolu lisesi var ya (öğretmen evinden bir önceki sokaktan aşağı inerkenki mavi okulyani eski okulum
) onun yokuşundan inerken sol tarafta böyle bi dışında tüller satan bi yer var. Anlatamadım ama o yokuştan inerken solda. 7 8 basmaklı merdivenden çıkıyosun açık bi yer. Orda her şey 5 tl
ve zara mango h&m oysho malları. Gerçekler. Ordan aldığım zara gömleği, izmirde zarada 79.90tl ye gördüm üstümdeydi bide
bakın orayaaaaaaa
ama o yokuşta iki tane kıyafet yeri var dışında tül mül satan yer tamam mı dışarıda tezgahı olan yer değil. Daha dağınık mağınık olanı yani. Tülay başarana yakın olanıı heeeeeeeeh böyle güzel oldu![]()