- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
hemcinsinizi bu şekilde değerlendirmek hiç hoş değil yalnız..
konuyla ilgili fikrinizi belirtip yaptığının doğru olmadığını söyleyip geçseniz olmuyor mu?
illa aşağılamak laf sokmak mı lazım..
kızlar çocuk sustu falan filan sonra bende dostum küs müyüz hayırdır dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi biz ikimiz küfürlü konuşuruz aramızdaf ilan sevgiliside kızar çok terbiyelidir diye dalga geçeriz falan konu bugeçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
onun için demedim sevgilisi için dedim"Çok terbiyeli" olduğu sevgilisi varken başka hatunlarla takılmasından belli tatlım.
Savundugun insan bi başkasının sevgilisini ayartan ayyy acaba erkekler niye beni s.. objesi olarak görüyor niye bana parayla cinsel iliski teklif ediyolar yaaa doye sizlanan biri hafif meşrep ve bos konular acıyor gibi geldi bu benim yorumum siz de okuyup grcebilirdiniz drmek ki olmuyo
genç konuyu düzelttim tekrar bak kusura bakmaYaw arkadas 13 yasindan beri Amerikadayim da ben boyle turkce gormedim yahu. Ne diyon bacim sen? Tek anladigim sen saygisiz, terbiyesiz biriymissin. Ve sevgilisi olan terbiyeli adamla flort ediyormussun. Sonrasi yok.
kızlar çocuk sustu falan filan sonra bende dostum küs müyüz hayırdır dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi biz ikimiz küfürlü konuşuruz aramızdaf ilan sevgiliside kızar çok terbiyelidir diye dalga geçeriz falan konu bu
hemcinsinizi bu şekilde değerlendirmek hiç hoş değil yalnız..
konuyla ilgili fikrinizi belirtip yaptığının doğru olmadığını söyleyip geçseniz olmuyor mu?
illa aşağılamak laf sokmak mı lazım..
Buraya hoc yorum yapmadımd demişsiniz de yaptiniz bizzat bana yaptınız
off konuya yorum yapmadım dedim. biraz dikkatli okursanız size yorum yaptım dedim zaten.. o da beni alıntıladığınız için..umarım anlaşabilmişizdir..
ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
bu işte gençler ne yapmaya çalışıyo bu adam bir sevgilisiyle bir geliyor bana bunu söylüyoKonu sahibesi ayik kafayla gel ole konusalim bole anlasamiycaz cunku
Canim yazdığıma laf soylemissin ben de karşılığını verdim. Eee yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?