sana kim küsebilir ki?

Yuva yıkan kadın potansiyeli. Gurursuz 2. Kadın olmaya şimdiden baslamissiniz. Sizin hiç onurunuz gururunuz yok mu? Bu insanın hayatında tek olmayı beceremiyorsunuz hep yedeğe layık görüyorsunuz kendinizi. Utanmalisiniz gurursuzlugunuza

Savundugun insan bi başkasının sevgilisini ayartan ayyy acaba erkekler niye beni s.. objesi olarak görüyor niye bana parayla cinsel iliski teklif ediyolar yaaa doye sizlanan biri hafif meşrep ve bos konular acıyor gibi geldi bu benim yorumum siz de okuyup grcebilirdiniz drmek ki olmuyo

kızlar çocuk sustu falan filan sonra bende dostum küs müyüz hayırdır dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi biz ikimiz küfürlü konuşuruz aramızdaf ilan sevgiliside kızar çok terbiyelidir diye dalga geçeriz falan konu bu

ben konuya hiç yorum yapmadım ki okudum geçtim.. fake demişler değil dedim sadece..
yorumum sizeydi.. evet eski konularını biliyorum beni ilgilendirmez.. kazık kadar kız..

Yaw arkadas 13 yasindan beri Amerikadayim da ben boyle turkce gormedim yahu. Ne diyon bacim sen? Tek anladigim sen saygisiz, terbiyesiz biriymissin. Ve sevgilisi olan terbiyeli adamla flort ediyormussun. Sonrasi yok.
genç konuyu düzelttim tekrar bak kusura bakma

Ilan? Ne?
Kim terbiyelidir?
Kimle dalga gecersiniz?
Ne diyon kizim sen yaa.
Nerenle yaziyon belli degil.
Elinle yaz elinle.
Noktalarida unutma.

Buraya hoc yorum yapmadımd demişsiniz de yaptiniz bizzat bana yaptınız

Buraya hoc yorum yapmadımd demişsiniz de yaptiniz bizzat bana yaptınız

off konuya yorum yapmadım dedim. biraz dikkatli okursanız size yorum yaptım dedim zaten.. o da beni alıntıladığınız için..umarım anlaşabilmişizdir..

Diğer kıza herşeyi anlat sizin gibi insanlardan uzaklaşsın haketmiyor bu iğrençlikleri. Birde sizin sevgiliniz vardı sanırım ondan ayrılıp bununla mı görüşüyorsunuz ?

ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!

off konuya yorum yapmadım dedim. biraz dikkatli okursanız size yorum yaptım dedim zaten.. o da beni alıntıladığınız için..umarım anlaşabilmişizdir..

Canim yazdığıma laf soylemissin ben de karşılığını verdim. Eee yani?

Ilerleme var hanim efendicigim, bide noktalar olsaydi super olucakti.

E tamam bize ne soruyosun?

Konu sahibesi ayik kafayla gel ole konusalim bole anlasamiycaz cunku

Canim yazdığıma laf soylemissin ben de karşılığını verdim. Eee yani?

sayfa 2 nin başında ilk siz beni alıntıladınız..
ay neden bu kadar sorun oldu bu durum anlamadım yani..
bende beni alıntılayarak yazdığınıza cevap verdim evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…