- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Al benden de
Flort asamasi derken? Şunu biraz acsaniz konu netlesecek...
Teşekkürler.yorum yapmaya gerek yokmuş o zaman.Bu kızın flört aşamasında olduğu çocuğun sevgilisi varmış çocuk sevgilisi varken bununla flört ediyor ama çok terbiyeliymiş kendisi de ailesinden terbiye almadığından sevgilisi olan birisiyle konuşmak onu etkilemeye çalışmak ona göre normalmiş kızın yanında hiç konuşmamış bu kız da küsmüyüz demiş sana kim küsebilir ki demiş ama yanından ayrılıp sevgilisinin yanına gitmiş
geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
Bu kızın flört aşamasında olduğu çocuğun sevgilisi varmış çocuk sevgilisi varken bununla flört ediyor ama çok terbiyeliymiş kendisi de ailesinden terbiye almadığından sevgilisi olan birisiyle konuşmak onu etkilemeye çalışmak ona göre normalmiş kızın yanında hiç konuşmamış bu kız da küsmüyüz demiş sana kim küsebilir ki demiş ama yanından ayrılıp sevgilisinin yanına gitmiş
geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
Flortlestiginiz kisinin sevgilisi var,ayrica cok terbiyeli ama siz oyle degilmissiniz,sana kim kusebilir demis ve siz bunun altinda ne demek istemis diye dusunuyorsunuz. Buraya kadar toparlayabildim sanirim beynim yandi
Bence Adam sevgilim oldugunu bile bile benimle flört ediyorsun ; Trip atmıyorsun,Kıskanmıyorsun,Ciddi ilişkimizde yok ve sadece takılıyoruz Neden küselim demeye getirmiş lafı bencekkk
Cocuk ta cok acaipmis filan sen ondan da acaipsin falan en normali kiz insaniymis falan filan. E that's all da ne yorumu bekliyosun milletten. Gunluk niyetine burayi mi kullaniyosun. Bugun sudenin sefkilisi bana sana nassiii kusulebilir ki degggdiii FALAN FILAN INTERMILAN BASMISIM AMINOASITI.ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
BASMIŞIM AMİNOASİTİCocuk ta cok acaipmis filan sen ondan da acaipsin falan en normali kiz insaniymis falan filan. E that's all da ne yorumu bekliyosun milletten. Gunluk niyetine burayi mi kullaniyosun. Bugun sudenin sefkilisi bana sana nassiii kusulebilir ki degggdiii FALAN FILAN INTERMILAN BASMISIM AMINOASITI.
Cok basitsin be kizim
Kim neyi nasi yapmis ya
ayyyyy sürekli falan filan dostum noldu nasıl bir konuşmadır anlamıyorum bir bayana hiç yakışmıyor that's all diyene kadar Türkçenizi düzeltsenizok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
ben ciddi bir ilişki aramıyorum zatenValla yazdiginizi pek anlamadim,anladigim kadariylada emin misiniz flört aşamasında olduğunuza?
Sizi kullanıyor olmasın?
ben ciddi bir ilişki aramıyorum zaten
ben ciddi bir ilişki aramıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?