- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Bakma bence eski konulara. Ben şok yaşadım sabah sabahBaşka konuları da olduğunu bilmiyorum zaten birinci mesajını okudum bitek o da bana yetti
bu daha vahim bi durumEvet okullar şu an tatil ama arkadaş yeni değil. Eski konuları da çok tuhaf
bak meraklandım iyiceBakma bence eski konulara. Ben şok yaşadım sabah sabah
Valla psikolojim bozuldu sabah sabah eski konulara bakıncabu daha vahim bi durum
Ne yapmaya çalışıyor anlamamış olamazsın. Sıkıntıdan konu açmışsın. Neyse....bu işte gençler ne yapmaya çalışıyo bu adam bir sevgilisiyle bir geliyor bana bunu söylüyo
Ay çok büyük bi şok yaşamış haldeyim profiline bakim dedim bi de ne görim profil mesajı olarak yazdığı şarkı sözünün(çok sevdiğim bir parça) devamını yazmışım ay bombelere gelBakma bence eski konulara. Ben şok yaşadım sabah sabah
Ay çok büyük bi şok yaşamış haldeyim profiline bakim dedim bi de ne görim profil mesajı olarak yazdığı şarkı sözünün(çok sevdiğim bir parça) devamını yazmışım ay bombelere gel
geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
33-34Yaş kacti
Hakikaten ilginç
Öbürünü sizinle aldatmaya çalışmış. Begenmemis sizi. Hata yaptığını anlamış dönmüş gerçek sevdiğine.geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
Al benden deKim neyi nasi yapmis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?