sana kim küsebilir ki?

Ne söyledi kimin yanına gitti onu anlamadım

Öykü sen bi uzman yardımı alsan diyorum, ailenden görmediğin ilgiyi reklamın iyisi kötüsü olmaz kafasıyla burda görmeye çalışıyosun

Sevgilisi olan biri ile sen nasıl flört aşamasında oluyorsun?
Ayrıca neden oturup ilişkileri ile dalga geçiyorsunuz? Ayıp yahu
Çok kötü ve bozuk yazmışsın kimse doğru düzgün bişey anlayamamış .
"gençler" bu hitap şeklide nedense itici geldi bana.

Sen kiminle sevgilisin kiminle takılıyosun kiminle flört ediyosun ben anlamıyorum, temel ailede atılır tamam da 30 küsür yaşında bir kadın doğruyu yanlışı ayırır, kimse anasının babasının kopyası değil, o yüzden aileden görmedim demek bahane değil,sevgilisi olan kişiyle flört etmek hoş değildir bilmek için alim olmaya gerek yok

İlişkisinle ne ayrıca, that's all yazan kadar ilişkisiyle yazmayı öğren,okula gitmedin mi, bu da aileden değil heralde?

Belli ki etrafındaki erkekler sana sürekli iş atıyo, iyi gözle bakmıyolar, sen arkadaşız kardeşiz de

Evet terbiyesi takdire şayan gerçekten. Sevgilisi varken sizinle görüşüyor. Siz de az terbiyeli değilsiniz hani!!

Değişik bir tarzınız var!!

flört aşaması ve sevgilisi var ikisi bir arada görünce gerisini okumasam da olurdu aslında ama söylemeden geçemeyeceğim
yaptığın hataları ailene mal ederek kendini kurtarmaya çalışma
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, ben de değilim bir sürü hatalarım oldu oluyor da ama hiçbiri ailemin bana verdiği/vermediği terbiyeyle ilgisi yok olmaz olamaz, onunla ilgisi olsa o zaman gerçekten sütten çıkma ak kaşık olurdum
konuna yorum yapmak istemiyorum ama aileni karıştırma şu işe

Konu sahibi, eski konularına baktım, milletle dalga geçiyorsun ama sen de pek normal sayılmazsın. Annenle kavgalarından bahsetmişsin "ya ben ona küfür edcm ya o bana" demişsin. Annesiyle bu şekilde konuşan kişinin yaptıklarına pek şaşırmamak lazım. 30 küsür yaşındasın ama hareketlerin yeni ergen olan birine bile yakışmayacak şeyler. Kız kardeşini kıskandığını söylemişsin mesela.. Sen böyle davranırsan onu sevmeleri çok normal değil mi? Sokakta viski şişesiyle gezmeler, sevgilinin sana "cinsellik kokuyorsun" demesi..
Kendi hatalarından dolayı çektiğin acılar var anlıyorum, ama bunun bedelini başkalarına ödetmek insanlık dışı!
O dalga geçtiğiniz kız seni bulsa ve ağzını yüzünü dağıtsa haklı bence.
Mutlu olmak istiyorsan kendini düzeltmen lazım. Bu şekilde hiçbir zaman mutlu olamazsın!

Konu sahibi 30 yaşında mi

vallahi ben mesajından liseli falan sanmıştım, düşman başına ne diyim
Başta ben de öyle sandım ama ne bu konudaki hareketleri ne de önceden açmış olduğu konularındaki hareketleri liseye giden birine bile yakışacak davranışlar değil!

hiç anlamadım. siz şimdi beraberken sevgilim var deyip sizin yanınızdan kalkıp sevgilisine mi gitti, kim küsebilir lafını kim kime söledi, uç düşünücem de konuyu anlamayadım.

konu sahibi aaynısı senin başına gele nasıl olyrdu diye sorcam ama bu soruyucevaplamakiçin empati yeteneği lazım oda hak getire

kararver bu adam terbiyelimi değil mi terbiyeliyse nasl küfürlü konuşuyosunuz

Türkiye'de şu an ilk ve ortaöğretim kurumları yarıyıl tatilinde filan mı? Çoluk çocuk sıkılıyor anlaşılan.

Başta ben de öyle sandım ama ne bu konudaki hareketleri ne de önceden açmış olduğu konularındaki hareketleri liseye giden birine bile yakışacak davranışlar değil!
Başka konuları da olduğunu bilmiyorum zaten birinci mesajını okudum bitek o da bana yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…