geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
Evet terbiyesi takdire şayan gerçekten. Sevgilisi varken sizinle görüşüyor. Siz de az terbiyeli değilsiniz hani!!geçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
Değişik bir tarzınız var!!ok baştan alıyorum konuyu flört aşamasında olduğum çocuk var onun bir sevgilisi var filan bende bunların ilişkişinle dlga geçiyorum sürekli falan oda geçiyor gerçi aramızda ikimiz argo konuşuruz sevgiliside bunu duyunca kızar aşırı saygı düşkünü biri filan sonra çocuk otururken sustu bende dostum ne oldu küsmüyüz dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi konu bu that's all!
flört aşaması ve sevgilisi var ikisi bir arada görünce gerisini okumasam da olurdu aslında ama söylemeden geçemeyeceğimgeçen gün flört aşamasında olduğum bir çocuk var oturuyoruz konuşmadı sustu bu çocuğun sevgilisi var çok terbiyeli değerlerini saygılı biridir bende öyle değilim fazla aileden pek o eğitimi almadım ve bunu söyleyip onun yanına gitmesi ne yapmaya çalışıyor bana
Konu sahibi 30 yaşında miSen kiminle sevgilisin kiminle takılıyosun kiminle flört ediyosun ben anlamıyorum, temel ailede atılır tamam da 30 küsür yaşında bir kadın doğruyu yanlışı ayırır, kimse anasının babasının kopyası değil, o yüzden aileden görmedim demek bahane değil,sevgilisi olan kişiyle flört etmek hoş değildir bilmek için alim olmaya gerek yok
İlişkisinle ne ayrıca, that's all yazan kadar ilişkisiyle yazmayı öğren,okula gitmedin mi, bu da aileden değil heralde?
Belli ki etrafındaki erkekler sana sürekli iş atıyo, iyi gözle bakmıyolar, sen arkadaşız kardeşiz de
33 - 34 falan sanırımKonu sahibi 30 yaşında mi
vallahi ben mesajından liseli falan sanmıştım, düşman başına ne diyim33 - 34 falan sanırım
Başta ben de öyle sandım ama ne bu konudaki hareketleri ne de önceden açmış olduğu konularındaki hareketleri liseye giden birine bile yakışacak davranışlar değil!vallahi ben mesajından liseli falan sanmıştım, düşman başına ne diyim
kararver bu adam terbiyelimi değil mi terbiyeliyse nasl küfürlü konuşuyosunuzkızlar çocuk sustu falan filan sonra bende dostum küs müyüz hayırdır dedim? oda sana kim küsebilir ki dedi biz ikimiz küfürlü konuşuruz aramızdaf ilan sevgiliside kızar çok terbiyelidir diye dalga geçeriz falan konu bu
Başka konuları da olduğunu bilmiyorum zaten birinci mesajını okudum bitek o da bana yettiBaşta ben de öyle sandım ama ne bu konudaki hareketleri ne de önceden açmış olduğu konularındaki hareketleri liseye giden birine bile yakışacak davranışlar değil!
Evet okullar şu an tatil ama arkadaş yeni değil. Eski konuları da çok tuhafTürkiye'de şu an ilk ve ortaöğretim kurumları yarıyıl tatilinde filan mı? Çoluk çocuk sıkılıyor anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?