nasıl bir konuşmaydı yakaladığın tanışma konuşmalarımıydı seks içeriği mi vardı?[/
evet yabancı sıtelerde kadınlara konusmus..sonra skype davet etmıs sadece 1 msj da seks yapalım yazıydu..onun dısında genel konular ama ben zaten detaya ınnceye kadar o cogunu sılmıstr emınm
nasıl bir konuşmaydı yakaladığın tanışma konuşmalarımıydı seks içeriği mi vardı?[/
evet yabancı sıtelerde kadınlara konusmus..sonra skype davet etmıs sadece 1 msj da seks yapalım yazıydu..onun dısında genel konular ama ben zaten detaya ınnceye kadar o cogunu sılmıstr emınm
canım cidden aldatma gibi ya bu bilemedim şimdi aynı şeyi sen yapsan allah korusunda bi düşün o napardı 1 yıl bide az süre değil ya
kendı derdıme derman olamıyorum ama yıne de yorum yapıyım.. o bahsettıgınız uyelıkler kendılıgınden de olabılıyor.. mesela daha bugun gordum babama eda gunes dıye bır kız senı arıyorum nerdesın yazmıs jıgolo sıtesınden afdersınız.. bunu da annem okudu ama hıc takmadı cunku babam bu yastan sonra onlarla ugrasmaz. bılgısayarı dogru duzgun kullanamaz bıle.. ama konusmalar dıyosunuz o konuda bılemıcem erotık ıcerıklı konusmalarmıydı ?
Geçmiş olsun ben de aynı sorun yüzünden eşimden boşandım(ve aynı senin gibi arkadaşlık sitelerindeki yazışmalarını yakalamıştım ve ardından daha neler neler..... seni anlıyorum canım (ben de çok seviyordum ve dünyanın en mükemmel eşi diyordum ama şoktan bir hafta kendime gelememiştim....... hepsini inkar etti tabi ama ben bilgisayar müh.liğnde y.lisans yaptım yani en ince ayrıntısına kadar ona ait pc nin yazışma detaylarını bulunca tekrar yıkıldım (tiksindim iğrendim ve nokta koydum
Karısı uyurken gece yarılarına kadar pc başında olan adamın konuşma içeriği belli be güzelim........herhalde ülke meseleleri konuşulmamıştır. bu arada benim eşim pardon eski eşim tüm bu inanılmaz sapkınlıklarını işyerinde bürosunda yapmış..... yani evdeki pc de maillerine bakmayan adamdı.. bende derdim ne şanslıyım eşimin şükür internet takıntısı yokmuş diye:))
söze nerden başlayacagımı bilmiyrm...mutsuzum umutsuzum
cok cooook mutlu oldugum bı evlılıgım vardı vardı dıyrm cunku asla olamz dedıgım bısey oldu ve mutluluguğm yerle bır oldu..gecen hafta esımın ınternette bısuru sacma sıtelere kayıtlı oldugunu ve kadınlara konustugunu ogrendım..Şok olmak az kaldır o ankı duygularımı anlatmaya :'( delirdim yıkıldım yok oldum bıan..neden yaptı kı bunu? niyeeee? Çünkü .bebek dısında bızı uzen bı sorun yoktu. Çok yogun çalışıyrdu esım dr.a gıtmemız gerekıydu ama bu yogunluk yuzunden cok ertelemıstı anlamaya calısırdum arada kızsamda..gecelerı gec yatıyrdu uzluyrdm ona..basta da dedım cok mutluydum belkı herkez kendı esı ııcn aynı seyı dusunuyrdur ama ben esımın eşsiz oldugunu sanıyrdm cınku asla benı kırmaz ksııtlamaz( maddi manevi) ne istersem en zor anda bıle yapardı.ben baba evınde bu kadar rahat olmamıstım kı!benım herseyımdı ya herkezın gıpta ıle baktıgı bı cıftık bız..7 senedı hayatımda 1 kez bıle bı kadına baktıgını gormedıgım esımın erotık sıtelrde, arkadaslk sıtelerında kadınlarla konustugunu öğrenmek allah ımm bianda tepetaklak oldu hersey..
kendı derdıme derman olamıyorum ama yıne de yorum yapıyım.. o bahsettıgınız uyelıkler kendılıgınden de olabılıyor.. mesela daha bugun gordum babama eda gunes dıye bır kız senı arıyorum nerdesın yazmıs jıgolo sıtesınden afdersınız.. bunu da annem okudu ama hıc takmadı cunku babam bu yastan sonra onlarla ugrasmaz. bılgısayarı dogru duzgun kullanamaz bıle.. ama konusmalar dıyosunuz o konuda bılemıcem erotık ıcerıklı konusmalarmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?