Herkesin bakış acısı,olayı kabullenme biçimi farklı.. ekonomik özgürlük olmayabilir yada cesareti olmayabilir boşanmaz kadın... belki de eşiniz çok kapsamlı bir aldatma yaşamamış diyeceğim ama bir yıl süren yazışmalar var. diyelim skyp ta sanal seks yaşadılar bayan dese ki haftasonu görüşelim??yani gece yarısı eşi uyurken çalışıyorum diye sanal muhabbete girmiş adam acaba davet olsa görüşmez mi??yada görüştükleri olmuş mudur?yada bir daha yapar mı??ne b,ileyim bu şüphelerle boğuşmak zor........[/QU
aklımı okuyrsun resmen..
boşan demek ne kadar kolay böyle ve boşanma diyenede muhalifler çıkıyo hemen...
bekara kadın boşamak kolay denir ya aynen öyle.
yıkılan bi yuva, ve büyükler evlilik 5 yıldan önce oturmaz derler...
acele etmek, aa nette kadınlarla konuşmuş hemen boşayayım demek, yada hemen boşa o adamı demek çok basit geliyo galiba.
evli değilim ama eminim ki eğer evli olsam ve bu durumda kalsam evet cok üzülürüm yıkılırım...süründürürüm karşımdakini. ama yuvama bağlıysam bunu atlatırım diye düşünürüm. gerçekten aldatmışsa iş değişir. ama net bu sanal alem yalan alem...karşındaki insanı yargılamadan öncee neden yaptığını anlamak gerek bence.
Sen iyisi kötüsüyle kendini evliliğinizi sorgula derim. fevri karar verme.. ben hemen anında ayrıldım mesela ve pişman mısın dersen o zamanlar çok üzüldüm ama benim değerimi bilmeyeni bensizlikle cezalandırırım deyip vazgeçtim ondan. hiç te pişman değilim çünkü benim hayatımda güven ilk sıradadır ve o bunu kaybetmişti... kendini çok üzme ve mantıklı düşün su akar yolunu bulur derler ya belki eşinin senin değerini anlaması için bir fırsat olur bu olay yada ayrılık bilemiyorum... hakkında hayırlısı olsun ama sakın fevri davranma ve ağlayıp sızlayıp hakaret vs değil sadece değerini bil bildir ve düşün.
aldatmada sınırların ne sinemcim. bu benim fikrim neden stres yaptın.
Herkesin bakış acısı,olayı kabullenme biçimi farklı.. ekonomik özgürlük olmayabilir yada cesareti olmayabilir boşanmaz kadın... belki de eşiniz çok kapsamlı bir aldatma yaşamamış diyeceğim ama bir yıl süren yazışmalar var. diyelim skyp ta sanal seks yaşadılar bayan dese ki haftasonu görüşelim??yani gece yarısı eşi uyurken çalışıyorum diye sanal muhabbete girmiş adam acaba davet olsa görüşmez mi??yada görüştükleri olmuş mudur?yada bir daha yapar mı??ne b,ileyim bu şüphelerle boğuşmak zor........
aynı şeyi bu kadın yapmış olsaydı eşi bu sanal alem yalan alem ben yuvamı yıkmayıp aldatma değil dermiydi yoksa kapının önüne mi koyardı. erkek yapınca niye farklı oluyo. sevgili olsa neyse erkeklerin bazı ihtiyaçları var bu yüzden yapar derdik belki. ama bunlar evli resmen karısının yerine başkasını tercih etmiş
aynı şeyi bu kadın yapmış olsaydı eşi bu sanal alem yalan alem ben yuvamı yıkmayıp aldatma değil dermiydi yoksa kapının önüne mi koyardı. erkek yapınca niye farklı oluyo. sevgili olsa neyse erkeklerin bazı ihtiyaçları var bu yüzden yapar derdik belki. ama bunlar evli resmen karısının yerine başkasını tercih etmiş
yoruma yorum yapmayın lütfen konuya odaklanın. bu şekilde atışmalara girmeyelim. arkadaşımıza yardımcı olmak varken...
canım sen şimdi onunla aynı evdemisin hala. nekadar geçti üstüne öğrendiğinden. nasılsınız hiç konuşmuyomusunz beraber yatmıyomusunz?
2 hafta once ogrendım bana şans ver birdaha olmayavck dedı bu yuzden gıdemdım nasıl gıdeım kı? aynı evdeyz ama o suan sehır dısında yarın donecek ben hıc yatagımı ayrırmadım ona sans verdım evet ama ben unutamıyrm bıa n aklıma gelıyr kanım cekılıyr sankı konusmaksaaa evet konusyrz ama benım mutsuz oldugumu goruyr hıssdr..o da susuyr hıçbısey olması gıbı davranıyr .. unut dıyor kolay sankı
kesinlikle katılıyorum sana ya kötü oldum şimdi benimde 3 yıllık bi sevgilim var aklıma şüphe düşürdünüz şimdi
hımm anlıyorum canım allah kolaylık versin bol dua et. bence sen çoktan barışmaya adım atmışsın. napsam sorusu biraz geçmiş bence şu saatten sonra unutmaya onu tekrar sevmeye çalış. ama senden çekinsin gözünü korkutmaya devam et ki bi daha böyle bişey yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?