Kızlar sizle deneyimlerimi paylaşayım da uyanık olun... benim eskieşim mali müşavir yani inanılmaz görüşmeleri tel bağlantıları olan adamdır... tel evde sürekli açık olurdu hatta bana sen bak derdi ve 6 yıl boyunca tek bir mesaj,kadınlarla ilgili birşey falan görmemiştim... diyordum bana birşey olsa adam yaşayamaz yani o kadar uyumlu,saygılı,sevgi dolu bir erkekti... oysaaaaaaaaaaa işyerinde başka bir hattı daha varmış ve işyerindeki bir elemanının üstüne alınmış hat...işyerinde bilgisayarına girerdim hep tek bir şey yoktu....... oysaaaaaa başka laptop u varmış.... yani adam da zeka tavan yapmış ayakta uyutmuş beni.......
biz de öyleydım canım benım..başta da dedım ya babaın evıden gormdım boyle rahatılıgı huzuru..cok mutluydum..biz en ufacık bıseyı dahi birlikte yapardık..şehir dışı işi olgu zmn eger dersim yoksa muhakkak beni de götürür ya da bana göre ayarlardı ..hep yanyaydık..anlamaya sayfalar yetmez...cok bağlıydı bana o nasıl oldu nasıl yaptı aklım almıyr..yaşaamam gerekiyrmuş demek ki ne denirofff, çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca.. benimde eşim bitanedir ve bana asla kıyamaz el üstünde tutar. herkesin başına gelebilir demekki böyle şeyler... allah yardımcın olsun arkadaşım..
Hayırlısı olsun hakkınızda... bence her an adamın başına kakıp durma ve beni dinlersen kısa,öz son bir konuşma yap konu hakkında...''güvenimi,sana inancımı gerçekten yaraladın,sakın öldürme''de... birbirinize afra tafra yerine daha içten olun.. daha ilgili olun.. o utansın yaptığından... tabi bu arada içten içe de gözünü üzerinden ayırma:))bu olaylar bazen nokta koydurur bazen yeni başlangıç yaratır... umarım üzülmezsin canım bir daha
söyleldıklerını unutmayacagım..sen de yaşadın emınım benı anlıyrsun eşşekten dusenı essekten dusen anlar demısler :) ama ıilgi olursam daha cokyüz bulmaz mı? yani cabuk unutmus gıbı olmaz mı
:128: tamam canımöyle kutlama tadında ilgi sevgi demedim tatlım.. ama belli ki sen bu adamdan ayrılamazsın ve ev içinde sürekli afra tafra yaparsan kendinden uzaklaştırmaktan başka bir şe yaramaz..... laf sokma,ağlayıp durma,elinde koz var adam hatasını anlamış şimdilik. benden tavsiye tamamen güvenme adama ama güveniyor gibi davran... sadece tek cümle et yaraladın beni de,sakın öldürmeye kalkma bir daha hatalarını tekrarlayıp de ve ASLAA dönüş olmaz de ona yeter. süründürme vs bunlar çok saçma ve daha çok uzaklaşırsınız.. kabul et zaten uzakmışsınız cinsellikte falan. bu sizin için bir başlangıç olur...hem şimdi o senin etrafında pervane olur tadını çıkar:))şunu unutma ki eşinde aldatma potansiyeli yüksek aklından da çıkarma
uff ıyıce korkar oldum yaKomiksin sen:)aldatan erkek karısını sevmeyen erkek mi?aldatmayan yok neredeyse güzelim... amaç farklı heyecan yaşamak ve evde kendine bağlı aile ve çevre tarafından saygın bir eş olsun,arada da heyecan olsun.... ben yakalamış tarafında olanlardanım ama binlerce sazan gibi boynuzlarının farkında olmayan kadın dolu doluuuuu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?