sanal ilişki:(

bana yardımcı oldunuz, dinleidniz benı cok tesekkur edrım teke tek hepinize
evet konusmus yazısmalarının okudum..ama dedıgıne gore 3 aydır cok sıklasmıs bu yazısmalar oncesınde yok denecek kadar azmıs.." ne olursa olsun oaraya kayıt olman bıle yeter"dedım.neden 3 aydır sıklasmıs cunku cok tartıısyrmusuz cok güldüm buna işte cünkü tartışms sebebımız de bebek!!! ben 3 sene önce dışgebelik gecırdım cok zor gunlerdı hamıle oldugumu bıle bılmeden (son zmnlara sıklasan kasık agrısı dısında hıc belırtı vermemıstı) kendımı amelıythande buldum..tek tüpüm alındı toprlanıp bebege karar vermemıs 1 seneyı buldu ilaç,iğne ,aşılama, derken olmadı ve karsımıza bı problm daha cıktı varikosel..esım amelıyat oldu hemen 6 ay gectı dr. gitmıyr ertelıyor hep..iş iş işşşşş...bide bılırsınız sperimiogrm en az 3 en fazla 5 gu ılıskı yasak onu tuturamadık cunku ya bnm adetıme ya yumurtlama gunume denk geldı neyse amelıyttn 1 yıl sonra verdı tahlılı ama sayı yukselmıs hareketlılı 0 !!! ılac verdı yemene dıkaket falan fılen ama adam yemek yemgı unutr kı ılac ıcsın dogal seyler yesın..işte o gunlerde basladı kavgalar ilaç iç, tmm aşkım gerisi yoook..bi suru dogal seyler yaptım içmez unutr..ben de kızardım bıde gecelerı gec yatmaya başldı çızım yapıcm dıye ilk zmnlar otutrdm onunla am aben de calısyrm erken kalmkmam gerektıgı ıcın yatırm ben..bıraz cınsel sogukluk da gırdı tabii sonra..oa kızdım bebk ıstıyrz ama icarat yok..tum arkadaslarım hatta esımın evlenmz dedıgı kuzenı bıle evlendı bebklerı oldu bızde yok hergun yenı bır hemıle haberı ben ıyıce koptum artık..istedım kı o da bışeyler yapsın lafta ıstıyor bızm de olsun dıyr ama kendıne dıkkat etmıyr.. bende de hata vardı bıraktım kendı ugrassın ıstedım kendı düşünsn istedım ama bu adam boyle annesı hep elıne vermsı aratmamıs, sıkıntıya sokamamıs ben mı 4 sene de degıstrcm?ve gercekten yogun bır ısı ver 2 sene onec kendı işinı kurdu ayakta tutmak borcları odemek ıcın cok calısması gerekıyrdu..
ama işte o ınsanlarala 1 sn konusması bıle herseyı mahfettı..sehır dısındaydı 2 dr dun gece geld ben yatıyrm ı.ilk kez dısardn geldıgınde onu kapıda karsılamadım opmedm cok uzlms gırdı yanıma cok ozdm senı dedı yuzune oyle bı bakmsım kı kendınden tiksinmıs..konustuk sonra 5 e kadar ben agladım o dınledı..neden dedım ben yapsam dedım hersyı sordum ama susutu sadece..yeımın ederım konusmamızda seks dıye bızey yoktu dedı asla onalrala seks yapmaım oylesıne konustı-uk dedııı " ya bırak allah askına cok tatlısn seksınındn sonra skypde devam etmısınz kardes kaders mı konustz dedım ınamıyorm sana aslam da ınamıcm yeret benı salak yerıne koydugun dedım..hep inkar ettı..ben 2 haftadır bılgısayara elımı surmuyrm cok pısman oldum.ne yapamm gerekıytrsa yapaıyım bırakam benı oldu bunlaru seının beynınden sılemem bılıyrm ama senın guvenını kazanmak ıcın elnden gelen yapıcm dedı.. " sen o hazzı aldın artık yıne yapıcksın " dedım cok uzttım kus. bakmayın boyle ıste sımdı burda bı aıle terpıstı arıyrm yıkmak ıstemıt-ym yuvamı..

en doğru kararı vermişsin canım boşanmak çare değil ki önce bi savaş sonra boşanmayı düşün.
süründür ama hiç yüz verme seni özlesin sakın kendine yenik düşme ilgi gösterme çık gez hiç yapmadığın şeyleri yap tek basına sinemaya git biraz burnu sürtsün...zaten o gönünü almayı bilecektir. umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

erkek milletine rahatlık batıyor resmen mutlu olanı da olmayanı da dışarıda arayış içinde kimisi gerçekte kimisi sanalda macera arıyorlarzor bir durum yuvanı yıkmama kararı almışsın eşine tekrar şans vermişsin umarım eşin bu şansı iyi kullanır hatasını telafi eder canım

offf, çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca.. benimde eşim bitanedir ve bana asla kıyamaz el üstünde tutar. herkesin başına gelebilir demekki böyle şeyler... allah yardımcın olsun arkadaşım..

cok zor bır durum bole birşey basıma gelse ne yaprdım bılmıyorum. ama sson 1 sans vermennn ıyı olmuss bellıkı oda pişmannn
umarım bırdah boyle seyler yasamazsınız.

Hayırlısı olsun hakkınızda... bence her an adamın başına kakıp durma ve beni dinlersen kısa,öz son bir konuşma yap konu hakkında...''güvenimi,sana inancımı gerçekten yaraladın,sakın öldürme''de... birbirinize afra tafra yerine daha içten olun.. daha ilgili olun.. o utansın yaptığından... tabi bu arada içten içe de gözünü üzerinden ayırma:))bu olaylar bazen nokta koydurur bazen yeni başlangıç yaratır... umarım üzülmezsin canım bir daha

geçmiş olsun ne denir bilemedim. arkadaş yazmış gerçekten mutlu olanıda olmayanıda yapıyor bu sanal alem evlilik bırakmayacak yakında. malesef evlerdeki en büyük tehlike adam oturduğu yerden dünyanın bir ucundaki kadınlarla sanaldan aldatıyor. bilemiyorum ne yapılır şahsen seks yapalım gibi bir cümle skypieden birşey yakalasam boşarım bunu gayet net açık bir şekilde söylüyorum. başa gelince başka oluyor diyen olabilir ama bence aldatma ister fiziksel ister sanal olsun aldatmadır.

Erkekler genelde bu konularda kendilerini çabuk eleverirler ama seninki bayağı uyanıkmış piss..

Tubacım çok üzüldüm canım senin için.

Eşine bir şans daha vermeye karar verdin sanırım.
Umarım gerçekten pişman olmuştur.
Tekrar sana aynı şeyleri yaşatmaz.

Erkek milleti işte her zaman ayık olmak lazım..

offf, çok kötü oldum yazdıklarını okuyunca.. benimde eşim bitanedir ve bana asla kıyamaz el üstünde tutar. herkesin başına gelebilir demekki böyle şeyler... allah yardımcın olsun arkadaşım..
biz de öyleydım canım benım..başta da dedım ya babaın evıden gormdım boyle rahatılıgı huzuru..cok mutluydum..biz en ufacık bıseyı dahi birlikte yapardık..şehir dışı işi olgu zmn eger dersim yoksa muhakkak beni de götürür ya da bana göre ayarlardı ..hep yanyaydık..anlamaya sayfalar yetmez...cok bağlıydı bana o nasıl oldu nasıl yaptı aklım almıyr..yaşaamam gerekiyrmuş demek ki ne denir

söyleldıklerını unutmayacagım..sen de yaşadın emınım benı anlıyrsun eşşekten dusenı essekten dusen anlar demısler :) ama ıilgi olursam daha cokyüz bulmaz mı? yani cabuk unutmus gıbı olmaz mı

Gün geçmiyor ki internet yüzünden evlilikler kopma aşamasına gelmesin.Ne yazık ki toplumumuz interneti hiç doğru kullanmasını bilmiyor.Bunun önünede kolay kolay geçilecek gibi değil özellikle buralardan para kazanan kendine rant sağlayanlar old sürece..
Rabbim kimseye yaşatmasın senin içinde tekrarı olmasın inşallah.Anladığım kadarıyla yuvanı bozmak istemiyorsun bundan sonra daha dikkatli davranmalısın canım eşinin davrnışlarını gözlemlemelisin gerçekten noktayı koydumu yoksa kaldığı yerden devam mı ediyor bunun peşini bırakma derim ve bunun yanında psikolojik bi destek alman gerekli.Çünkü sürekli şüphe içinde yaşayacaksın eşine karşı ve ona güvenene kadar da ilişkinizin eskisi gibi olması bi anda normale dönmesi zor olacak o yüzden sabırlı olmalısın canım.Geçmişte takılmamanı bundan sonra için ne yapman gerekiyor nasıl davranman gerekiyor bunu yoğunlaşmanı tavsiye ederim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:

öyle kutlama tadında ilgi sevgi demedim tatlım.. ama belli ki sen bu adamdan ayrılamazsın ve ev içinde sürekli afra tafra yaparsan kendinden uzaklaştırmaktan başka bir şe yaramaz..... laf sokma,ağlayıp durma,elinde koz var adam hatasını anlamış şimdilik. benden tavsiye tamamen güvenme adama ama güveniyor gibi davran... sadece tek cümle et yaraladın beni de,sakın öldürmeye kalkma bir daha hatalarını tekrarlayıp de ve ASLAA dönüş olmaz de ona yeter. süründürme vs bunlar çok saçma ve daha çok uzaklaşırsınız.. kabul et zaten uzakmışsınız cinsellikte falan. bu sizin için bir başlangıç olur...hem şimdi o senin etrafında pervane olur tadını çıkar:))şunu unutma ki eşinde aldatma potansiyeli yüksek aklından da çıkarma

:128: tamam canım

ben her insanın ikinci bir şansı hakettiğine inananlardanım.tabi bide sizin kişiliğinize bağlı.okudum konuyu baştan sona.elbette siz yapsanız o affetmeyebilirdi.ama kadın erkek yapılarımız gereği biz daha affedici ve yapıcıyızz.her insan hata yapar.evet ben olsam yerinde bende yıkılırdım.hatta ne yapardım onu bile bilemiyorum.ama sizin yaptığınız şuan mantıklı geldi.çünkü karşılıklı sevgi var aranızda.inşallah biran evvel atlatır bir bebek sahibi olur ve yolunuza beraberce devam edersiniz.yuva kurmak zor yıkmak çok kolay.konuyu uzatarak beynine işlemeyin derim.ha unutmayında ama herşey yerinde ve zamanında güzel.eğer pişman olmuşsa bunu hissediyorsanız uzatmanın manası yok.

Daha öncede böyle bir konu okumuştum ve yine aynı şeyleri yazmıştım...herkes için geçerli olurmu olmaz mı bilmem ama aynı olay ablamın başına geldi...eşini aynı bu şekilde yakalamıştı ve daha sonra annemlere gelip anlattı ama annem ve teyzem ''yok öyle şey olurmu bilgisayardan aldatmamı olurmuş saçmalama'' dediler ve zavallı ablamı bir şekilde çocukların var falan filan dediler ve paketlediler...o zamanlar bekar olduğum için benim yanımda pek konuşmuyorlardı ama farkındaydım ablam öğretmendi istese çok rahatlıkla silkeyeyip atardı kocasını ama yapmadı annem ve teyzemin lafını dinledi affetti...ama çok geçmeden ikinci şok ablam epey bir zaman sonra yine ağlayarak geldi ve eniştemin görev yaptığı yerde dul bir bayanla ilişkisi varmış...ablam o zman anladı baştan hata yaptığını affetmenin ne büyük hata olduğunu anladı...ablam o zmanlar şunu söylemişti ''sanalda tadını aldı nasısa ihanetin bak işte zamnla o da yetmedi gerçeğini yaptı''

tabi sonuç ablam boşandı...

ama dediğim gibi herkes için geçerli olurmu olmaz mı bilmem bu sadece benim ablamın yaşadığı kötü bir tecrübe..

uff ıyıce korkar oldum ya((
eee toplumda erkeğe sorarlar mıllı oldunmu,babası elıyle geneleve goturur,bızım oglanda pek çapkındır dıye el ustunde tutulur..kızlar yapsa abı dover baba dover adı bılmem neye cıkar,helede bakıre degılsen zor evlenırsın fılan fılan..
böyle bı toplumda nasıl erkek beklıyoruz kı,adamlar ergenlıge gırer gırmez bırıyle bırlıkte oluyor,onlara normal gelıyor..açıkçası vıcdana ve Allah korkusuna kalmş gerısı

Bence siz eşinizi affetmişsiniz bile. Bunu kabul edemiyorsunuz, gururunuz engel oluyor.

Evliliğe devam etme kararı aldığınıza göre bu olayı geride bırakmak için çabalamnız lazım. Bırakın eşiniz kendini affettirmek için uğraşsın. Siz de kendinize zaman verin unutmak ve aşmak için. Sakın bu olayı geride bıraktıktan sonra her tartışmada yüzüne vurmayın, her geç kalışında, her bilgisayar açtığında güvensizliğinizi belli etmeyin. Takip edin, izleyin ama eşinize karşı tavrınıza dikkat edin.

Sıkıntılarınız olmuş. Eşinizin yaptığını hiç tasvip etmesem de olan olmuş artık. Eşinize olan güveniniz yenilenmeden, ondan tam emin olmadan çocuk yapmayın bence.

Bundan sonra günleriniz güzel geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…