sanal ilişki:(

benı de üzen bu yaa ben uyuyrm o çalıyr sozde ve ben adam sabaha kadar calısyr dıye uzulup kahroluyrm

Son düzenleme:
Kızlar sizle deneyimlerimi paylaşayım da uyanık olun... benim eskieşim mali müşavir yani inanılmaz görüşmeleri tel bağlantıları olan adamdır... tel evde sürekli açık olurdu hatta bana sen bak derdi ve 6 yıl boyunca tek bir mesaj,kadınlarla ilgili birşey falan görmemiştim... diyordum bana birşey olsa adam yaşayamaz yani o kadar uyumlu,saygılı,sevgi dolu bir erkekti... oysaaaaaaaaaaa işyerinde başka bir hattı daha varmış ve işyerindeki bir elemanının üstüne alınmış hat...işyerinde bilgisayarına girerdim hep tek bir şey yoktu....... oysaaaaaa başka laptop u varmış.... yani adam da zeka tavan yapmış ayakta uyutmuş beni.......

bence çok iyimsersin yada kıskançlık sinirlerini aldırmışsın adam kamera açıyor seks yapalım yazıyo sanal seks yapıyo resmen. facebook twitterle ne alaksı var bunun. hem kadın neymiş burada stres atıyomuş yazık bukadar masumca bişeyle neyi karşılaştıryosun bu aldatmak gibi bişey

ben öle bişe okumadım pardon. sadece sitelere giiriyo konuşuyo bde cammı acılıyomuş onu okumadım

boşandınmı peki sen

Yok boşanmadım canım küçük bebeğim var.Yani seninkinin fazla olmuş.Benimki bu chat sohbet odalarına girerken yakaladım hep orda ingilizce yazısıyorlar yabancı çok.Benimkinin öyle nerde ingilizce bilicek oralara gire gire azcık öğrenmiş heralde ama :)gülüyorum sinirimden.Paylaştığım arkadaşlarım var sen abartıyorsun diyorlar bilmiyorum artık son 3 ,4 aydır yakalamıyorum yapıyorsada görmüyorum yani.

boşan demek ne kadar kolay böyle ve boşanma diyenede muhalifler çıkıyo hemen...
bekara kadın boşamak kolay denir ya aynen öyle.
yıkılan bi yuva, ve büyükler evlilik 5 yıldan önce oturmaz derler...
acele etmek, aa nette kadınlarla konuşmuş hemen boşayayım demek, yada hemen boşa o adamı demek çok basit geliyo galiba.

evli değilim ama eminim ki eğer evli olsam ve bu durumda kalsam evet cok üzülürüm yıkılırım...süründürürüm karşımdakini. ama yuvama bağlıysam bunu atlatırım diye düşünürüm. gerçekten aldatmışsa iş değişir. ama net bu sanal alem yalan alem...karşındaki insanı yargılamadan öncee neden yaptığını anlamak gerek bence.

minareyi çalan kılıfını hazırlarr..yok esım cok bellı ettı de ben anlamdım sıfreler degıstı telf ben den gızlenmeye calıstı ama bı bahnesı vardı yok sfreyı kıtrmıs o yuzde degısmıs yok tel beklıyrmus tel o yuzden vermiyrmus falan filan...
hiç karıstrmadım bılgısayarını tel.ini cunku ben hep aldatan aldatıldığını sanır ve kıstlar dıye düşünğrdüm beni asla kısıtmaladı bekarken 5 de gırdıgm eve ben 11 de gırdgımı hatırlarım şaşırıdım yaaa

konu sahibi ben değilim. bende olsam boşamazdım. valla benide guldurdun ingilizcesine yararı olmuş

NEDENNNN bunu ona cok sordum en cok da kendıme sordum..onadan hıc yanıt alamdım inan evdeki herşeydn ses cıktı ondan çıt bile cıkamdı

şu an saat gece ve bizde internetteyiz sence biz kötü bişeymi yapıyoruz ?? :44:

bence de hemen boşanmamak lazım...

belki de gerçekte pişman olup bir daha yapmaz.

bir şans daha ver

aldatmada sınırların ne sinemcim. bu benim fikrim neden stres yaptın.

Zor olay bu zorben altı ay ayrı eve çıktım düşündüm herşeyi... aldatılmaktan kötüsü aptal yerine konmaktı. mesela benim eşim de iş için cumartesi öğleden sonra hep bürosundaydı bu saatlerde internet yazışmaları oluyormuş. düşündüm ne yapmalıyım diye?cumartesi akşamları hep izmir çevresi çeşme kuşadası falan gezerdik ve hep bana bugün çok yoğundu,seni o kadar seviyorum ki tüm yorgunluğuma rağmen senle bir akşam dışarda kalmak harika vs derken ben de vicdan azabı duyardım adama yazık diye..... oysa o beni aptal yerine koymuş hep. tesadüfen öğrenmesem bu hayat boyu sürecekti belki de. bir de sitelerdeki bayanlarla konuşmak yazışmak bana tercih edilmiş ne acı ki. bu adama ne güvenebilirdim ne de hayatımda var olabilirdi.....

konu sahibi ben değilim. bende olsam boşamazdım. valla benide guldurdun ingilizcesine yararı olmuş

Evet canım ya kontrol edince anladım düzelttim sonra:)He valla ama ingilizce bilmeyen adam oralara gire gireeeeeee çat pat öğrenmiş.Hemen boşanılmıyor işte ama zorda bir durum keşke hiç karşılaşmasak bu durumlarla.

derlerki '' güven insanın en değerli kalesidir'', madem o senin en değerli kaleni düşürdü, sen de bundan sonra en çoooook ve sadece kendine güven, hiç zararlı çıkmazsın, o da teferruat olsun hayattında

şu an saat gece ve bizde internetteyiz sence biz kötü bişeymi yapıyoruz ?? :44:

Siz tüm yazıları okumuyorsunuz galiba:)skyp davet edili seks yapalım mı denmiş ne alaka bizim burada dertleşmemizle.....

NEDENNNN bunu ona cok sordum en cok da kendıme sordum..onadan hıc yanıt alamdım inan evdeki herşeydn ses cıktı ondan çıt bile cıkamdı

demekki pişman olmuş, eğer arsız biri olsaydı bunu yine yapacak olsaydı. sana derdi kaldırıp sen beni tatmin etmiyosun bile diyebilirdi dememiş bak haksızlığını kabul etmiş ve SUSMUŞ...
bunu yapamayan cok insan gördüm, genelde erkek üste cıkmaya calısır hatalı oldugunda.
bence tekrar düşün

işte benı de mahfeden bu yaa benı tercıh etmesı ve salak yerıne konamm ya..
dr a gıdelım işm yogun hayatım.. askım hadı yatalım bak hamıle kalmak ııcn en uygun gunler tamam bitanme ben gelıyrm sen yatt benı aylarca uyutmus..ama aklımın ucuna bıel gelemdı boyle bısey olabılecegı kı olayı sabahı uyandım yok yaa kabustu dedım ama yok degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…