Karısı uyurken gece yarılarına kadar pc başında olan adamın konuşma içeriği belli be güzelim........herhalde ülke meseleleri konuşulmamıştır. bu arada benim eşim pardon eski eşim tüm bu inanılmaz sapkınlıklarını işyerinde bürosunda yapmış..... yani evdeki pc de maillerine bakmayan adamdı.. bende derdim ne şanslıyım eşimin şükür internet takıntısı yokmuş diye:))
Yaparlar yaparlar eşler öğrenince pişman olup ağlarlar.Hepsi numara geliyor bana.Yanlış anlama canım aynı duruma bende düştüm ondan söylüyorum.
yoo uzulme cnm yaa bunu yapmayan erkek sanmıyorum olsun. yani onlara uye olunca ayıp facebooklarda twitter larda yapınca ayıp değilmi. hiç uzulme merak sadece baika bişe değil inanki. yani sende burda stres atıyosun öle düşün.
bence çok iyimsersin yada kıskançlık sinirlerini aldırmışsın adam kamera açıyor seks yapalım yazıyo sanal seks yapıyo resmen. facebook twitterle ne alaksı var bunun. hem kadın neymiş burada stres atıyomuş yazık bukadar masumca bişeyle neyi karşılaştıryosun bu aldatmak gibi bişey
boşandınmı peki sen
boşandınmı peki sen
Kızlar sizle deneyimlerimi paylaşayım da uyanık olun... benim eskieşim mali müşavir yani inanılmaz görüşmeleri tel bağlantıları olan adamdır... tel evde sürekli açık olurdu hatta bana sen bak derdi ve 6 yıl boyunca tek bir mesaj,kadınlarla ilgili birşey falan görmemiştim... diyordum bana birşey olsa adam yaşayamaz yani o kadar uyumlu,saygılı,sevgi dolu bir erkekti... oysaaaaaaaaaaa işyerinde başka bir hattı daha varmış ve işyerindeki bir elemanının üstüne alınmış hat...işyerinde bilgisayarına girerdim hep tek bir şey yoktu....... oysaaaaaa başka laptop u varmış.... yani adam da zeka tavan yapmış ayakta uyutmuş beni.......
Yok boşanmadım canım küçük bebeğim var.Yani seninkinin fazla olmuş.Benimki bu chat sohbet odalarına girerken yakaladım hep orda ingilizce yazısıyorlar yabancı çok.Benimkinin öyle nerde ingilizce bilicek oralara gire gire azcık öğrenmiş heralde ama :)gülüyorum sinirimden.Paylaştığım arkadaşlarım var sen abartıyorsun diyorlar bilmiyorum artık son 3 ,4 aydır yakalamıyorum yapıyorsada görmüyorum yani.
boşan demek ne kadar kolay böyle ve boşanma diyenede muhalifler çıkıyo hemen...
bekara kadın boşamak kolay denir ya aynen öyle.
yıkılan bi yuva, ve büyükler evlilik 5 yıldan önce oturmaz derler...
acele etmek, aa nette kadınlarla konuşmuş hemen boşayayım demek, yada hemen boşa o adamı demek çok basit geliyo galiba.
evli değilim ama eminim ki eğer evli olsam ve bu durumda kalsam evet cok üzülürüm yıkılırım...süründürürüm karşımdakini. ama yuvama bağlıysam bunu atlatırım diye düşünürüm. gerçekten aldatmışsa iş değişir. ama net bu sanal alem yalan alem...karşındaki insanı yargılamadan öncee neden yaptığını anlamak gerek bence.
Karısı uyurken gece yarılarına kadar pc başında olan adamın konuşma içeriği belli be güzelim........herhalde ülke meseleleri konuşulmamıştır. bu arada benim eşim pardon eski eşim tüm bu inanılmaz sapkınlıklarını işyerinde bürosunda yapmış..... yani evdeki pc de maillerine bakmayan adamdı.. bende derdim ne şanslıyım eşimin şükür internet takıntısı yokmuş diye:))
bence çok iyimsersin yada kıskançlık sinirlerini aldırmışsın adam kamera açıyor seks yapalım yazıyo sanal seks yapıyo resmen. facebook twitterle ne alaksı var bunun. hem kadın neymiş burada stres atıyomuş yazık bukadar masumca bişeyle neyi karşılaştıryosun bu aldatmak gibi bişey
konu sahibi ben değilim. bende olsam boşamazdım. valla benide guldurdun ingilizcesine yararı olmuş
şu an saat gece ve bizde internetteyiz sence biz kötü bişeymi yapıyoruz ?? :44:
NEDENNNN bunu ona cok sordum en cok da kendıme sordum..onadan hıc yanıt alamdım inan evdeki herşeydn ses cıktı ondan çıt bile cıkamdı
Zor olay bu zorben altı ay ayrı eve çıktım düşündüm herşeyi... aldatılmaktan kötüsü aptal yerine konmaktı. mesela benim eşim de iş için cumartesi öğleden sonra hep bürosundaydı bu saatlerde internet yazışmaları oluyormuş. düşündüm ne yapmalıyım diye?cumartesi akşamları hep izmir çevresi çeşme kuşadası falan gezerdik ve hep bana bugün çok yoğundu,seni o kadar seviyorum ki tüm yorgunluğuma rağmen senle bir akşam dışarda kalmak harika vs derken ben de vicdan azabı duyardım adama yazık diye..... oysa o beni aptal yerine koymuş hep. tesadüfen öğrenmesem bu hayat boyu sürecekti belki de. bir de sitelerdeki bayanlarla konuşmak yazışmak bana tercih edilmiş ne acı ki. bu adama ne güvenebilirdim ne de hayatımda var olabilirdi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?