merhaba hangi hastanede cemal bey acaba ?
Cemal beyi tavsiye ederim kızlar
Via hospital canım yeni gelmiş bu doktor. Vianın bayan doktorları gibi değil gayet ilgili
aslında bende tuğba hanımla ilgili sıkıntılarım var cemal beye gitmek için araştırdım fakat daha önceki çalışmaları hep kısa kısa olmuş çok sık hastane değiştirmiş o yüzden tedirgin oldum
Tuba hanimla sıkıntınız nedir? Ben hic gitmedim kendisine
kuzenim tuğba hanımda doğum yaptı ve çok memnun kaldığı için bende ona gittim ama okadar yoğun ki yüzüne bakıp ilgilenemiyor bile devlet hastanesindeki yoğunluğun aynısını yaşıyorsun kapısında beklerken tamam bu belkide güzel bir şey ama detaylı bir bilgi yok ilk hamileliğim ve ben kendisi tarafından hiç yönlendirilmiyorum
kuzenim tuğba hanımda doğum yaptı ve çok memnun kaldığı için bende ona gittim ama okadar yoğun ki yüzüne bakıp ilgilenemiyor bile devlet hastanesindeki yoğunluğun aynısını yaşıyorsun kapısında beklerken tamam bu belkide güzel bir şey ama detaylı bir bilgi yok ilk hamileliğim ve ben kendisi tarafından hiç yönlendirilmiyorum
kuzenimin sezeryan doğum yaptı ilki de öyle olunca mecbur buda öyle kaldı kuzenim gecen sene doğum yaptı temizlik acısından çok memnun kaldık ilgi alakada geçen sene gayet iyiydiBuarada kuzeniniz normalmi sezeryanmi dogum yapti? Hastaneden hemsirelerden ve ebelerden memnun kaldimi?
Maalesef yoğunluğu iyi olduğunu göstermiyor. Tuğba hanımın acayip bir üslubu var. Konuşurken azarlar gibi davranıyor. Devlet hastanesinden farkı olmayacaksa neden ona gideyim ki. Ben ilgi beklediğim için özel hastaneye gitmek isterim o ilgiyi göremiyorsam o doktora sırf kapısı yoğun diye gitmemeyi tercih ederimHaklisiniz kendisi cok yogun, birkez bende beklerken kendisinin 10dakikada hasta yolladigini fark ettim. Cemal beyi bekliyordum, kendisi 3 hasta muayene ederken cemal bey 1 hasta muayene ediyordu. Yogunlugu iyi oldugunu da gosterir, insallah sizde memnun kalirsiniz zamanla
siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ? doktorunuz kim ?Maalesef yoğunluğu iyi olduğunu göstermiyor. Tuğba hanımın acayip bir üslubu var. Konuşurken azarlar gibi davranıyor. Devlet hastanesinden farkı olmayacaksa neden ona gideyim ki. Ben ilgi beklediğim için özel hastaneye gitmek isterim o ilgiyi göremiyorsam o doktora sırf kapısı yoğun diye gitmemeyi tercih ederim
Önce tuğba hanıma gitmiştim. Şİmdi cemal beye geçtim. Arada dağlar kadar fark varsiz hangi hastaneye gidiyorsunuz ? doktorunuz kim ?
ne kadar zamandır gidiyorsunuz ? memnunmusunuz ?Önce tuğba hanıma gitmiştim. Şİmdi cemal beye geçtim. Arada dağlar kadar fark var
Yeni başladım canım şimdilik memnunumne kadar zamandır gidiyorsunuz ? memnunmusunuz ?
Maalesef yoğunluğu iyi olduğunu göstermiyor. Tuğba hanımın acayip bir üslubu var. Konuşurken azarlar gibi davranıyor. Devlet hastanesinden farkı olmayacaksa neden ona gideyim ki. Ben ilgi beklediğim için özel hastaneye gitmek isterim o ilgiyi göremiyorsam o doktora sırf kapısı yoğun diye gitmemeyi tercih ederim
Kesinlikle size katiliyorum, ben tugba hanima hic gitmedim, cunku yogunluktan sanirim bastan savma muayene olacagim hissi olusmustu bence.onceden damlanur hanima gidiyordum o viadan ayrilip, estevia tip merkezine gecti ( cekmekoyde) halen aylik olarak damlanur hanima gidiyorum. Ayrica via hospitaldede devamli doktorum olsun diye geldiginden beri cemal beyede gidiyorum. Yolunuz duserse damlanur hanimida tavsiye ederim, o da cok iyi muayene eder. Bastan savmaz ve naziktir. Ayrica onun ultrason aleti renklide gosteriyor. Bize her seferinde bir siyah beyaz birde renkli ultrasondan gosterir bebegimizi.
evet tespitiniz çok doğru baştan sağma bakıyor ve hemen yolluyor yoğunluktan dolayıoranın fiyatlarının yüksek olduğunu duydum ne kadar muayne ücreti
oranın fiyatlarının yüksek olduğunu duydum ne kadar muayne ücreti
peki doğumu orda yapıyorlarmı yoksa viadamı olucak onlar via hospitalyumla ortak gibi birşeyler çünküMuayeneye ben 50 tl veriyorum
bi gaza geldim ve damlanur hanımdan randevu aldımKesinlikle size katiliyorum, ben tugba hanima hic gitmedim, cunku yogunluktan sanirim bastan savma muayene olacagim hissi olusmustu bence.onceden damlanur hanima gidiyordum o viadan ayrilip, estevia tip merkezine gecti ( cekmekoyde) halen aylik olarak damlanur hanima gidiyorum. Ayrica via hospitaldede devamli doktorum olsun diye geldiginden beri cemal beyede gidiyorum. Yolunuz duserse damlanur hanimida tavsiye ederim, o da cok iyi muayene eder. Bastan savmaz ve naziktir. Ayrica onun ultrason aleti renklide gosteriyor. Bize her seferinde bir siyah beyaz birde renkli ultrasondan gosterir bebegimizi.
Sonucu bize yaz canım ne zaman gideceksinbi gaza geldim ve damlanur hanımdan randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?