önümüzdeki hafta çarşamba perşembeden sonra izne çıkıcakmışSonucu bize yaz canım ne zaman gideceksin
peki doğumu orda yapıyorlarmı yoksa viadamı olucak onlar via hospitalyumla ortak gibi birşeyler çünkü
ö
önümüzdeki hafta çarşamba perşembeden sonra izne çıkıcakmış
muhakkak paylaşırım canım :) evet konuştum via da yapıyorlarmış via çok temiz çok beğeniyorumDogum viada oluyor, orda dogum yok. Sahipleri ayniymis, insallah memnun kalirsin :) deneyimlerini burada da paylas gidince
gelir 10 gün yokmuş sanırım ikili testinizi nerde yaptırdınız?Benim randevum 8 eylulde, o zamana gelir sanirim :)
gelir 10 gün yokmuş sanırım ikili testinizi nerde yaptırdınız?
muhakkak paylaşırım canım :) evet konuştum via da yapıyorlarmış via çok temiz çok beğeniyorum
hım detaylı ultrosonu ne zaman istiyorlar ben biraz acemiyimEver viada esteviada cok temiz. Ilgililer, insallah dogumdada memnun kaliriz
hım detaylı ultrosonu ne zaman istiyorlar ben biraz acemiyimozaman onu başka bir yerde çektiricem heralde
Bu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...merhaba kızlar ben viada cemal beye gittim kendisi hastanede yeni oldugu için hasta kapma adına çok illgili olmaya çalışoyor fakat çok boş konuşuyor. bana her zaman gel kahve içelim dedi. iyi hoş ama dokotr dedigininde biraz agırlıgı olmalı bence tuğba hanım gayet yerinde bir doktor bence tam bir olması gereken doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun güvenebilecegimiz doktor bulmak çok zor. ben kesinlkle tuğba hanım ve asistanınıda çok begeniyorum yeterince bilgilendirme yapılıyor. ama cemal bey birdaha aslaaaaa
Bu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...
Bu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...
Sezeryan oldu ama ilk doğumu da sezeryandı canım hastaneden ve dr.dan memnun kaldım dedi cemal beyin nöbetçi olup olmadığıyla ilgili bilgim yok bende normal istiyorum normalde ilgisi alakası nasıldır bilemiyorumYakininiza hayirli olsun simdiden, normalmi oldu dogumu sezeryanmi? Cemal bey nobetcimiymis yoksa surekli hastasimiydi yakininiz? Hastane ve doktorun ilgisi nasilmis?
Sezeryan oldu ama ilk doğumu da sezeryandı canım hastaneden ve dr.dan memnun kaldım dedi cemal beyin nöbetçi olup olmadığıyla ilgili bilgim yok bende normal istiyorum normalde ilgisi alakası nasıldır bilemiyorum
Evet canım cemal bey yapmışSezeryan ameliyatini cemal bey yapmis dimi dogru anladim.canim?
Evet canım cemal bey yapmış
Kimde doğum yaptı yakınınız acabaBu dediğinizi direk mi söyledi size ilgili bi dr olması asıldığı anlamına mı geliyor geçen hafta bi yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı kendisinden bilmiyorum şüpheye düştüm şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?