erkek arkadaşımla kavga ettik sanırım ayrıldık o konuda bile emin değilim... sizlerle paylaşmak istedim.. aynı küçük şehirdeyiz.. 8 aydır beraberiz sorunsuz diyebileceğim bir ilişkim var(dı?) ancak sorun şu onun 2 aydır konturu yok bir yere giderken yada başka birşey oldugunda ben arıyorum.. bugün biraz canım sıkkındı nedensiz onun çalıştığı yere gittim. konturden konu açıldı gerek yok falan ulaşmak isteyen beni arasın öyle değil mi dedi. bende tabi ya ben salağım ya o yüzden ben kontur alıyorum dedim. o da kızdı çok bozuldu.. içinde kalan böyle söylemediğin ne var başka ben uyanığım sen enayisin demek ha falan dedi.. konuşmadık.. bişey de dedim. artık senle bir şey konuşmaycağım ben geç çıkcam dedi beni eve giden orda çalışan bir kız arkadaşla eve gönderdi ben gitmek istemiyordum zorla çıkarttı o bana git dedi ben gitmek istemiyorum beklerim konuşalım 5 dk dedim herkesin içinde kavga ettik. yolda da aradı onu fulya eve gidiyor mu diye ben eve gitmek istemiyordum azcık dolaşcaz iyi değil falan dedi tekrar aradı onu nerdesiniz dedi ona eve bırak falan gibisinden şeyler söyledi sonra bana verdi teli eve git dedi tamam dedim o kadar. daha ben oraya gitmeden çok güzel gidiyor herşey demiş nişan düğün muhabbeti yapmışlar lütfen birşey söyleyin haksız olan ben miyim
erkeklere karşı para muhabbeti yapılmaz ama sende bıkmışsın artık ama keşke yapmasaydın almasaydın ya da o aramıyorsa sende aramasaydın böyle yaparak kötü olan sen olmuşsun şimdi
yani tanıyan sizsiniz ama ben yerinizde olsam onun kişisel ihtiyaçlarını karşılamam paramı ona yedirmem yani sonuçta acil bir durumu yok e evli değilsiniz sevgiliylen paranızı paylaşmakta nerden çıktı beraber bir şeyler yeyip içseniz tamam ama yani sizi araması için para harcamanız şık olmamış bence üstüne birde laf söylemişsiniz haklıyken haksız yere düşmüşsünüz bence kendinizi geri çekin aramazsa aramasın yani yaşınız kaç bilmiyorum ama 8aylık ilişkide daha erkek beraber olduğu kadını onun parasıyla arıyorsa pek sonu nişana gidicek gibi gelmedi bana,üstelik çalışıyormuşta yani 2 aydır alamaması için çok güç durumda olmalı zira artık eskisi gibi değil her gsmde ne kampanyalar var yanikendinizi geri çekin bence alttan falanda almayın ama para konusunuda açmayın kendinizide harcatmayın
bir yaparsın iki yaparsın ben olsam bir iki yaparım ondan sonra hiç yapmam nereye kadar böyle ben kontor yükleyim ben arayım bunun da bi sınırı var bayanın bunu yapması çok saçma bilemiyorum sizin bitmişmidir hem sen ara hem peşinden koş yüzz verme bence yoksa çok havalara girer erkekler hep böyle zaten boşver oluruna bırak
Bazılarına abes kaçıcak ama ben hayatta erkek arkadaşımı
aramam aramadım da bana göre erkek aramalı...
Nasıl ki sen kızsın ben erkeğim olayına giriyorlar bana görede erkek arar erkek hesap öder
erkek planlar o teklif alternatif sunar bizde seçeriz:)
Çok bencilce ama onlarda işlerine geldiğinde yok efendm sen kızsın sana şu yasak bu yasak
e madem öyle sende erkeksin sen arayacaksın sen harcayacaksınn
evli degilsiniz para paylaşmaya gerek yok kısmına katılmıyorum o insanla sen duyguları paylaşıosun zamanını paylaşıosun para nedirki bunların yanında. kimde ne varsa o harcanır bence. egerki maddi sıkıntı içindeyse bence senin alıp senin araman dogru olanı. bi çözümünü bulmuyosa umursamıyosa nasılsa arar durumundaysa o zaman aramamalısın işte, ama bence 2 nizinde söyledigi söz yanlış onun ulaşmak isteyen arar demesi yanlış seninde salak mıyım alıyorum şeklinde konuşman yanlış
2 ay kontor almamasından daha önemli olan verdiği cevap.yani ne gerek var arayan arar nasıl bi tarzdır yaa..adamda zerre kadar mahcubiyet yok.zor durumda olur vs. ok sen ara derim.belki de kontoru falan var ama aramıyor.her ne olursa olsun bu lakayıtlık de nedir? bir ilişkinin de evlilik gibi belli sorumlulukları vardır.görüşmek,aramak,iletişimde olmak vs.gerçekleştiremiyorsa birde üste çıkıyorsa bye bye:79: yerinde olsam hiç üstüne düşmem,yoluma bakarım
Yardımcı olayım dersiniz bir sefer kontör alırsınız,iki sefer,üç sefer..sonra o sizin göreviniz haline gelir böylelikle.
Doğruyu söylemişsiniz kötü olmuşsunuz.
Sert olacak ama erkek arkadaşınızda biraz gurur olsa kabul etmez sizin yolladığınız kontörleri.Çalışıyor ediyor..
Bir de resmen kovmuş sizi.
Kullandırtmayın kendinizi lütfen.
Böyle biriylen arkadaşlığınızı sürdürmeniz zararınıza olur..
canım bu çocukla hiç vaktini harcama.bu söz sana dayak gibi şuan biliyorum ama ondan bir cacık olmaz zamanla göreceksin.bu yazdıklarımdanmı çıkardın bu sonucu diyeceksin aynen öyle yaptım ister inan ister inanma.saygı yoksa sevgi hiç olmaz
haklısınız.. ama yanlış anlaşılma olmasın ona kontur almadım hiç kendime aldım hep.. para konusunda da bana hesap ödetmez hiç hatta o anda üstünde fazla para olmadığı zamanlarda buluşmak istemezdi