- 10 Kasım 2017
- 172
- 69
- 13
- 25
- Konu Sahibi -stargirl-
-
Aglamayin neden agliyorsunuz
Anneniz babaniz anlasamamis bosanmislar bu cok normal
Onemli olan sizinle iliskileri
Oyle disunduklerinizle de fazla muhatap olmayin
Daha 17 yasindasiniz hayatin cok basindasiniz insallah karsiniza iyi insanlar ciksr
Bu çok normal canım benim
Annende var babanda .
Anlaşamayıp boşanmışlar bu herkesin başına gelebilir.
Onlar ayrıldılar sen onlardan değil.
Sakin üzme kendini ve iki tarafla da ilişkilerini sürdür.
Acınacak bi tarafiniz yokki sizin neden acisinlarAma bana acıdıklarıni hissediyorum keşke kimse bilmeseydi ya söylemeseydim
Bu konuda hassas olduğun için bunları hissediyor olabilirsin çünkü algın bu yönde.
Öncelikle acınacak bir durumun olmadığını kabul et. Bu durumu yaşayan o kadar çok insan var ki.
Biraz kafanı bu konudan uzaklaştıracak şeylerle uğraşmaya çalış. Inan birkaç yıl sonra bu düşüncen sana o kadar yabancı gelecek ki.
Sen kendine acıma da kim acırsa acısın .Annemle pek konuşmuyoruz ama hatta yok gibi yani maalesef ben böyle istemezdim ama.. ve bunu sadece yakinlarim bilir onlar da bana acıyorlar o çocuğa da keşke demeseydim bana acıdı
Acınacak bi tarafiniz yokki sizin neden acisinlar
Cok hassas ve uzgünseniz hep belji de destek olmak istiyor da olabilirler
Ama oyle hissediyorsaniz da daha güclü durun
Sonucta bosanmis anne babaniz bu normal birsey herkes bosanabiliyor
Onunuzde cookk uzun yillar var kendi hayatinizi sekillendirmeye odaklanin
Ne munasebet beni ne olarak görüyorsun deyip bas engeli boyle diyenlereBir lafın arasında mutlu bir aile ortamından dem vurmuştum ve o çocuk da bana acıdı resmen başkasını seviyorum ama iyi hissedeceksen senle konuşamaya devam ederim dedi bu bana cok aciz hissettirdi
Ağlama canım anne baban anlaşamamış ayrılmış bu çok doğal . Eğer bu Tür tepkiler veriyorlarsa söyleme sende ayrıldıklarını
Ne munasebet beni ne olarak görüyorsun deyip bas engeli boyle diyenlere
Bir daha da konusma
Mutlu aile ortaminiz da var baban yaninda bu cok onemli
Daha da cok gencsin insalah kendi yuvani da kurarsin en mutlu olursun
Sen önce okuluna odaklan bitir üniversiteni bitir meslegini eline al da aciyan kendine acisin
Herkes konusur canim kimseyi susturamazsin ama insanlar kötü seyler dedi diye sen üzülüp aglama sakinCok tesekkur ederim guzel dualariniz icin
Sende sadece annemle babam ayrı de gec annemle ilişkim kötü demene gerek yok ki ... Özelini paylaşma kimseyle .Keşke söylemeseydim ya o inanamadım verdifi tepkiye şaka yaptı sandım. Sırf hayatım kötü annemle görüşmüyorum diye sevmediği halde benimle konusmak istedi igrenc hissediyorum
Hayırdır annenle neden görüşmüyorsun , kafana silah mı dayiyorlar yada o anne neden elini senin üzerinden çekiyor ?
Allah ıslah etsin öyle anneyi ..Annem benle görüşmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?