Sanırım bana acıyorlar.

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Ablalarım merhaba. Ben 17 yaşındayım. Annem ve babam boşandılar ve ben babamda kalıyorum.

Son zamanlarda bu sebeple yani annemle görüşmüyoruz ve bu yüzden bunu bilen herkes beni dışlıyor diye düşünüyorum. Daha doğrusu dışlamak değil de acımak. Mesela üst sınıftan konuştuğum bir çocuğa anlatmıştım (maalesef ki) ve başkasından hoşlanmasına rağmen bana dedi ki "Eğer kendini yalnız kötü hissedeceksen elimden geleni yapayım konuşmaya devam edelim" falan cidden kalbim kırıldı benim buna ihtiyacım yok ki. Çok canım yaktı

Bazen sınıfta da anne konusu açılınca bilen arkadaşlarım hemen dönüp bana bakıyor gibi hissediyorum ve canım çok yanıyor. En çok da bugün o çocuğa kırıldım şuan ağlayarak yazıyorum bunları.

Aglamayin neden agliyorsunuz
Anneniz babaniz anlasamamis bosanmislar bu cok normal
Onemli olan sizinle iliskileri
Oyle disunduklerinizle de fazla muhatap olmayin
Daha 17 yasindasiniz hayatin cok basindasiniz insallah karsiniza iyi insanlar ciksr

Bu konuda hassas olduğun için bunları hissediyor olabilirsin çünkü algın bu yönde.

Öncelikle acınacak bir durumun olmadığını kabul et. Bu durumu yaşayan o kadar çok insan var ki.

Biraz kafanı bu konudan uzaklaştıracak şeylerle uğraşmaya çalış. Inan birkaç yıl sonra bu düşüncen sana o kadar yabancı gelecek ki.

Aglamayin neden agliyorsunuz
Anneniz babaniz anlasamamis bosanmislar bu cok normal
Onemli olan sizinle iliskileri
Oyle disunduklerinizle de fazla muhatap olmayin
Daha 17 yasindasiniz hayatin cok basindasiniz insallah karsiniza iyi insanlar ciksr

Ama bana acıdıklarıni hissediyorum keşke kimse bilmeseydi ya söylemeseydim

Bu çok normal canım benim
Annende var babanda .
Anlaşamayıp boşanmışlar bu herkesin başına gelebilir.
Onlar ayrıldılar sen onlardan değil.
Sakin üzme kendini ve iki tarafla da ilişkilerini sürdür.

Annemle pek konuşmuyoruz ama hatta yok gibi yani maalesef ben böyle istemezdim ama.. ve bunu sadece yakinlarim bilir onlar da bana acıyorlar o çocuğa da keşke demeseydim bana acıdı

Ama bana acıdıklarıni hissediyorum keşke kimse bilmeseydi ya söylemeseydim
Acınacak bi tarafiniz yokki sizin neden acisinlar
Cok hassas ve uzgünseniz hep belji de destek olmak istiyor da olabilirler

Ama oyle hissediyorsaniz da daha güclü durun
Sonucta bosanmis anne babaniz bu normal birsey herkes bosanabiliyor
Onunuzde cookk uzun yillar var kendi hayatinizi sekillendirmeye odaklanin

Evet yuksek ihtimal öyle
Cok tesekkurler tavsiyeleriniz icin

Bir lafın arasında mutlu bir aile ortamından dem vurmuştum ve o çocuk da bana acıdı resmen başkasını seviyorum ama iyi hissedeceksen senle konuşamaya devam ederim dedi bu bana cok aciz hissettirdi

Ağlama canım anne baban anlaşamamış ayrılmış bu çok doğal . Eğer bu Tür tepkiler veriyorlarsa söyleme sende ayrıldıklarını

Bir lafın arasında mutlu bir aile ortamından dem vurmuştum ve o çocuk da bana acıdı resmen başkasını seviyorum ama iyi hissedeceksen senle konuşamaya devam ederim dedi bu bana cok aciz hissettirdi
Ne munasebet beni ne olarak görüyorsun deyip bas engeli boyle diyenlere
Bir daha da konusma
Mutlu aile ortaminiz da var baban yaninda bu cok onemli
Daha da cok gencsin insalah kendi yuvani da kurarsin en mutlu olursun
Sen önce okuluna odaklan bitir üniversiteni bitir meslegini eline al da aciyan kendine acisin

Ağlama canım anne baban anlaşamamış ayrılmış bu çok doğal . Eğer bu Tür tepkiler veriyorlarsa söyleme sende ayrıldıklarını

Keşke söylemeseydim ya o inanamadım verdifi tepkiye şaka yaptı sandım. Sırf hayatım kötü annemle görüşmüyorum diye sevmediği halde benimle konusmak istedi igrenc hissediyorum

Cok tesekkur ederim guzel dualariniz icin

Keşke söylemeseydim ya o inanamadım verdifi tepkiye şaka yaptı sandım. Sırf hayatım kötü annemle görüşmüyorum diye sevmediği halde benimle konusmak istedi igrenc hissediyorum
Sende sadece annemle babam ayrı de gec annemle ilişkim kötü demene gerek yok ki ... Özelini paylaşma kimseyle .

Benimde senin yaşlarındayken annemle babam ayrılmıştı . Aynı tepkiyi bana da veriyorlardı .

aşkısı kimse sana acımıyor ben de ilk başta öyle düşünüyordum ama şimdi asla öyle düşünmüyorum gerekli olduğu yerlerde de çat diye söylüyorum hatta kesinlikle barışmalarını da istemiyorum böyle çok daha iyi. sen de alışacaksın illa ki ve tekrar ediyorum sana kimse acımıyor sadece hassas davranıyor olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…