sanırım beğenilmedim :P

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar görücü usulü biriyle tanıştım ilk defa bu şekilde görüştüm ve giderken aşırı heycanlıydım. fotoğrafını görmüştüm. gelir gelmez heycanım geçti. fotodaki halinden daha çirkin gibi geldi. ama hani kötü denemez. benden 6 yaş büyük. 32 yaşında. konuşması herşeyi çok olgundu bu hoşuma gitti.

ancak işi yurtdışında bi iki sene kadar oradaymış. bunuda bilmiyordum bu da ayrı bi hayal kırıklığı oldu. çok övmüşlerdi. hakkaten işinde iyi çalışkan. erken yaşta iyi şeyler edinmiş. 2. üniverstesini okuyor filan. ama yinede işte benim işim ve maaş konusuna değindi. ben devletteyim. sanki biraz bi kıskançlık var gibiydi.

sonrasında da ne numaramı aldı. ne de niyetinden bahsetti. aracı kişiler geldiler aslında biraz daha konuşucak gibiydik ama saat geç oldu diye geldiler ve kalktık. kalkarkende görüşürüz dedi. bende görüşürüz inşallah dedim. sonra da yine ses seda çıkmadı.

biraz hayal kırıklığına uğradım ama açıkçası görüşmek isteseydi görüşmeyi düşünüyordum biraz daha tanımak için.bugün ses çıkmayınca beğenmedi galiba dedim. hep kendini anlatmaya meyilliydi hiç bana direk bir soru sormadı. ben aralarda bende şöyle filan diye girdim.

bu görücü olayı da bir garipmiş. bu durumda ben ses etmiycem onlardan cevap bekliycem sanırım. sizce çok aklıma ve mantığıma hitap etmemesine rağmen ses çıkarsa bi kaç kez daha görüşülür mü? ses çıkmazsa zaten bişey yok.

Aklına ve mantığına yatmadıysa görüşme görüştükçe duygusal olarak iyi hissedip evet dersin ama ilerde aklına ve mantığına yatmayan seyler yine karşına çıkar onun için duygusal olarak kapılmadan önce mantığına yatsın. Bu arada yaşınız kaç

Adam yurtdışında çalışacak nitelikte bir adam sizi niye kıskansın? Amma büyütüyorsunuz memur olmayı cidden okurken hayret ettim, başbakan mısınız bürokrat mısınız nedir?

Yurtdışı derken türkiye den kötü bir ülke. Ya söylemleri öyleydi. İlerde şu kadar kazanma imkanın olur filan. Bende yok o kadar zor dedim. İşte bende son tercihime yazmıştım o bölümü bilmemne. Olgun olmasına rağmen biraz bu muhabbetlere girdi. Ayrıca hemen tepkili yaklaşmayın saf değilim elbet bişeyler olduda bu lafı ettim dimi ama

26 yım. 6 yaş var arada. Haklısınız ben görüştükçe aşık olurum kesin. Yani çok çok aykırı değil ama yurtdışı olayı hayal kırıklığı yarattı açıkçası

numaranı alması olmazdı sanırım.
eğer olumlu olursa geri dönüş yapılır .

( iş görüşmesi gibi oldu) ama öyle derler yani.

çok begendın sen bence

Yok keşke beğenseydim. Giderken aşırı bi beklentiyle gittim çok çok övüldüğü için. Fos bi şekilde geri döndüm anneme sorun isterseniz. Tekrar görüşmek isterse napsam diye düşündüm. Ama yinede şans verirdim bi kaç kez daha görüşürdüm boş biri değil çalışkanlığı filan çok hoşuma gitmişti

numaranı alması olmazdı sanırım.
eğer olumlu olursa geri dönüş yapılır .

( iş görüşmesi gibi oldu) ama öyle derler yani.

çok begendın sen bence

Bana olurdu gibi geldi. Yani hoşlansaydı alırdı yada bugünde görüşmek isterdi. Ayrılırken görüşürüz dedi ben ses çıkar dedim ama çıkmadı. Çok çok beğenseydim üzülürdüm. Ama görüşmek isteseydi de görüşürdüm tam arada kaldım galiba

26 yım. 6 yaş var arada. Haklısınız ben görüştükçe aşık olurum kesin. Yani çok çok aykırı değil ama yurtdışı olayı hayal kırıklığı yarattı açıkçası
Hele yurtdışı olayı herkes bir değil tabiki ama görücü usulü evkendiğinde genelde o kişiyi az tanıyor oluyorsun ve onunla yurtdışında yasamak kendini çok yalnız hissedersin ve mesleğin var o ne olacak

kaç gün geçti?

yok yok orada yaşamıycam o bi iki sene orada çalışacak. ben gitmem zaten gidilcek bir yer değil. yani buradan daha düşük bir ülke. ordamı devam etmek istiyosun dedim. hayır dedi. bi süre sonra dönecek

Bu görücü işleri nasıl oluyor benim de bu konularda hiç tecrübem yok

Bu görücü işleri nasıl oluyor benim de bu konularda hiç tecrübem yok

benimde ilkti çok değişik oluyor. ölüyodum heycandan çünkü ben baya böyle yakışıklı filan bekliyodum. çok övmüşlerdi. ama öyle olmadı ve heycanımda pat diye geçti. ve yani beklediğinin tam tersi çıkıp birden fos diye sönebiliyosun. o yüzden minimum beklentiyle gitmek lazım bence

Aynen anlamıyorum, devlette çalışılan niye kıskanılsın, azıcık çalışan atanıyor zaten. Sanki her atanan diplomat maaşı alıyor.
Ayrıca ondan yüksekse maaşınız, ona bozulmuştur. Görüşmek istese numaranızı alırdı.

tabiki değil ki o benden daha çalışkan ve zeki bence. isterse atanır zaten ama özelde daha iyi şartları onun bölümü için. maaşım sanırım ondan yüksek yada aynıdır o bayadır çalışıyor aslında. ilerde de daha yüksek olacak filan muhabbetine de girdi. hani ilk baştan gerek yoktu. istese bencede numaramı alırdı. yada hani ayrılırken görüşürüz dedi gülerek o yüzden bugün adım bekledim açıkçası. ama haber gelmedi. demekki istemedi.

Çöp çatanı ara ve bebeyi beğenmediğini söyle.Yoksa o söylicek üzülcen canım. Nonu almaması zaten olumsuz işaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…