Adam yurtdışında çalışacak nitelikte bir adam sizi niye kıskansın? Amma büyütüyorsunuz memur olmayı cidden okurken hayret ettim, başbakan mısınız bürokrat mısınız nedir?
Aklına ve mantığına yatmadıysa görüşme görüştükçe duygusal olarak iyi hissedip evet dersin ama ilerde aklına ve mantığına yatmayan seyler yine karşına çıkar onun için duygusal olarak kapılmadan önce mantığına yatsın. Bu arada yaşınız kaç
numaranı alması olmazdı sanırım.
eğer olumlu olursa geri dönüş yapılır .
( iş görüşmesi gibi oldu)ama öyle derler yani.
çok begendın sen bence
numaranı alması olmazdı sanırım.
eğer olumlu olursa geri dönüş yapılır .
( iş görüşmesi gibi oldu)ama öyle derler yani.
çok begendın sen bence
Hele yurtdışı olayı herkes bir değil tabiki ama görücü usulü evkendiğinde genelde o kişiyi az tanıyor oluyorsun ve onunla yurtdışında yasamak kendini çok yalnız hissedersin ve mesleğin var o ne olacak26 yım. 6 yaş var arada. Haklısınız ben görüştükçe aşık olurum kesin. Yani çok çok aykırı değil ama yurtdışı olayı hayal kırıklığı yarattı açıkçası
kaç gün geçti?Bana olurdu gibi geldi. Yani hoşlansaydı alırdı yada bugünde görüşmek isterdi. Ayrılırken görüşürüz dedi ben ses çıkar dedim ama çıkmadı. Çok çok beğenseydim üzülürdüm. Ama görüşmek isteseydi de görüşürdüm tam arada kaldım galiba
Hele yurtdışı olayı herkes bir değil tabiki ama görücü usulü evkendiğinde genelde o kişiyi az tanıyor oluyorsun ve onunla yurtdışında yasamak kendini çok yalnız hissedersin ve mesleğin var o ne olacak
kaç gün geçti?
Bu görücü işleri nasıl oluyor benim de bu konularda hiç tecrübem yok
Aynen anlamıyorum, devlette çalışılan niye kıskanılsın, azıcık çalışan atanıyor zaten. Sanki her atanan diplomat maaşı alıyor.
Ayrıca ondan yüksekse maaşınız, ona bozulmuştur. Görüşmek istese numaranızı alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?