sanırım beğenilmedim :P

sorma o da 5 dakika :)) kendi bilir ya. zaten uzak pek içime de sinmemişti. duruma göre münasip bi dille açıklarım
Niyeti seni tanımak olsa gerçek anlamda 1 hafta niye beklesin hergün yazar hadi hergün yazamadi 1 gün arayla 2 gün arayla yazsin.

1 gün çok erken bunu düşünmek için. Sonuçta adam oraya bir aşkla gelmiş olsa elbet ayrılır ayrılmaz bile mesaj atardı, ama mantık üzerine kurulmaya çalışılan bir şeyde bence düşünüyordur o da kafasında.

Bir de nedense bana itici geldi ya bunlara girmesi.
Hani kazancını sorgulaması falan.
Şu evlenme programındakiler gibi o ne öyle
Burnu büyük galiba biraz bunun

Niyeti seni tanımak olsa gerçek anlamda 1 hafta niye beklesin hergün yazar hadi hergün yazamadi 1 gün arayla 2 gün arayla yazsin.

tabi canım. ben zaten bitirmiştim. yazınca şaşırdım kim bu diye. çıkaramadım dedim hatta beklemiyordum. çok yoğunmuşta işte ofisi taşımışta yeni elemanlar gelmişte. bende hı hı anladım tamam dedim

o kısım cidden çok iticiydi. hani hobilerin ne dese daha iyiydi. burnu büyük gibi. yada ben ondan iyiyim diye biraz olamadı

o kısım cidden çok iticiydi. hani hobilerin ne dese daha iyiydi. burnu büyük gibi. yada ben ondan iyiyim diye biraz olamadı

ya ben geri döndüm sayfalara ama konuşmanızı bulamadım ne konuştunuz telefonda?
daha iyi miydi?

ama senin yaklaşımını beğendim ben olgunsun, kendini ezdirmezsin

bana değer vermeyen birine kör kütük aşık olacak yaşı geçtim. direk soğuyorum. acı çektiremez kimse bana
Şimdi ben orasını bilmem ama sen bu Adama haddinden fazla değer vermesen gidip gelip buralara yazmazsın.. Gıcık da olsan, çok da fifi havalarına da girsen sen bişilerini beğendin bu cool abinin..

Ya da direk ilgi göstermedi, çok ağırdan takıldı diye ilgini çekti bilemem..

Bakalım belli olmaz belki de fırtınalı Bi aşk bekliyor seni..

buraya yazarken evet daha bi heycanlıydım. bi de işte arayacak filan diye beklentiye girmiştim tavırlarından. ama bu bir haftada bitti gitti ilk tanışma heycanıymış o meğerse. duruma göre uygun bi dille bu şekilde olmayacağını söylemeyi planladım kafamda şu an.

ya ben geri döndüm sayfalara ama konuşmanızı bulamadım ne konuştunuz telefonda?
daha iyi miydi?

ama senin yaklaşımını beğendim ben olgunsun, kendini ezdirmezsin

bugün mesaj attı whatsaptan işte nasılsın muhabbeti döndü. samimi ve ilgili davranmaya çalışıyor gibiydi. sonraa arkadaşım aradı ben yemeğe çıkıyorum akşam müsait olunca ararım görüşürüz dedi yine bende durrr zaten bir haftadır sesin çıkmadı 5 dakikada kaçıyo musun diycekken tamam görüşürüz dedim keşke sonuna haftaya mı deseydim

pek umrumda değil açıkçası ya. zaten uzakta ve ilgisiz bir tip. ben bana iyi davranmayan insandan soğuyorum. evet bu saatten sonra ezdirmem kendimi Allah ın izniyle..

ya aman zaten sen sıcak davrandın mı? davrandın. hani bundan sonra ilgilenmiyorsa onun problemi. isteyen erkek 40 takla atar merak etme sen

tecrübe edildi onaylandı hepimiz tarafından bence bu

ya aman zaten sen sıcak davrandın mı? davrandın. hani bundan sonra ilgilenmiyorsa onun problemi. isteyen erkek 40 takla atar merak etme sen

tecrübe edildi onaylandı hepimiz tarafından bence bu

tabiki ya. o ikna etsin beni valla hiç umrumda değil :)))

akşama ararım dedi ama ses çıkmadı heralde cidden bir hafta sonrayı kastetti

akşama ararım dedi ama ses çıkmadı heralde cidden bir hafta sonrayı kastetti

senle konuşmuştuk ya özelden Aynı ya aynı. Arayınca herşey çok güzel gibi ama sonra günlerce ses yok. Bence gerek yok yemeğe filan deyip kestir at. Bu saatten sonra adam olmaz o iş

senle konuşmuştuk ya özelden Aynı ya aynı. Arayınca herşey çok güzel gibi ama sonra günlerce ses yok. Bence gerek yok yemeğe filan deyip kestir at. Bu saatten sonra adam olmaz o iş

aynen aynen aynı tip. bugünde ses yok mesela. yazsında diycem görüşmek istemiyorum diye. böylesi de bi ilginç valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…