sanırım beğenilmedim :P

Ya bu görücü usulü görüşmeler de bana nedense çok sığ geliyor. Resmen toplumsal role göre önce eleme yapılıyor, sonra buluşmada tipine göre eleniyorsun ya da devam ediyorsun. Strateji oyunu gibi mübarek Ya da üniversite sınavı mı desem, kademe kademe
He ben o görüşmeye gitsem ben de en az onun kadar ruhsuz davranır çirkinse hiç uğraşmazdım bile. Adam çirkinmiş işte pas geçerdim direkt. Hiçbir ortak noktam yok, paylaştığım bir şey yok ama öncelikli konum evlilikse neye göre eleyeceğim bu herifi? Tabi o anki davranışları ve göze hitap eden nur cemali ile. E o da yoksa

ya ben ilk defa böyle görüştüm ve aşırı heycanlıydım. çok farklı bişey bekliyodum. görür görmez geçti heycanım. çünkü başta bi beğenmedim ama bende hep böyle olur. zamanla severim. sonra konuşmaları fena değil dedim. ama iş durumu da pek uymadı. hani böyle arada kaldım. çok ta sigara içiyor. o da hoşuma gitmedi. ama nedense bir kez daha istese görüşürdüm sanırım. zaten genel anlamda da kararsız bir yapım var.

eve geldim annem diyo noldu gittiğin gibi gelmedin. dedim böyle böyle. zor bişey ya ne biliyim. gitme bir dert git bir dert :)

Ya ama başta böyle ufak detaylar gibi görünen ama hoşunuza gitmeyen şeyler işler ilerleyince bir büyür bir batar ki şaşırırsın. Sonra da mutsuz olursun. Tam içine sinmeden hiç kimseye evet deme ya da ilerisini düşünme bana kalırsa. Baca gibi sigara içmesi mesela, açık olacak ama bir süre sonra yakınlaşırken sıkıntı çıkarabilir, koku sebebiyle. Bak minik bir detay ama nasıl büyür. Demedi deme

aynen sevmem hiç sigarayı. çok aşırı içiyodu. hatta içerde biraz oturduk hemen sigara içmeye çıkıyim dedi. sonra neyse dışarda oturalım dedik. hoşuma da gitmedi evet. en ufak bişey bile büyük sorun olabilir haklısın ya

Ondan evleneyim de nasıl olursa olsun kafasını bırak. Öyle değilim deme bana kalırsa öyle olmasa bile yaşım geçiyor artık deyip mecburiyet hissediyorsun artık biraz biraz. Bekar kalmak, evlenip mutsuz olmaktan iyidir unutma. Köprüden önce son çıkışları gözün görsün, nimettir onlar nimet

evet hissediyorum yalan yok. ama çok ilişki bitirdim bana uygun değil bu insanla evlenemem diye. yakın zamanda da hatta. yani olsun diye evlenmiycem. o yüzden zaten üzülmiycem aramadı diye. çünkü zaten çok olabilcek gibi de değildi.

Adamın mesleğine kazancına vs kapılmayın sakın.
Öyle bir karaktere sahiptir ki hepsinden nefret ettirir.
Anlattığınıza göre hep kendini anlatmış sizi tanımaya çalışmamış pek. Bu negatif bir tavır ama heyecandan da kaynaklanabilir. Benim gibi çenesine vurmuştur.

Aracıların hadi geç oldu kalkalım demesine ayrıca sinir oldum. Sanki çocuklarını parka götürmüşler de eve gidip akşam yemeği yapacaklar gibi davranmışlar. Siz yetişkinsiniz sohbetiniz ne zaman biterse o zaman kalkarsınız.

Görücü usulünü o yüzden sevmiyorum. Ismarlama gibi ve hep 3.kişilerin iradesine göre şekilleniyor.
Siz hiç ses etmeyin. Bir şey olursa size ulaşır zaten haberi.

Tebrik ediyorum o halde seni, bu mesele de hallolduğuna göre sıradaki adaylara geç bence, oyalanmaya bile değmez.
Kız dur hemen aramaya başlama, açık ol tekliflere fakat çok da aranma bence ya, olacağı varsa gelir bulur seni bana kalırsa ya.

yok zaten kapınılıcak aman aman bişeyi yok. sadece olgunluğu ve çalışkanlığı hoşuma gitti. evet aracılar gelmese daha çok konuşurduk gibi geliyor. aynen ses etmiycem hiç. onlardan olumlu yada olumsuz bir ses çıkar ne de olsa yakında.

yok zaten kapınılıcak aman aman bişeyi yok. sadece olgunluğu ve çalışkanlığı hoşuma gitti. evet aracılar gelmese daha çok konuşurduk gibi geliyor. aynen ses etmiycem hiç.
Sizin konunuz vardi ama zaten bastan belliydi yengenin abarttigi.Cocuk yurtdisindan gelecek falan demistiniz.Niyeyse o konunuzda da adamin zoraki gorusmeye gelecegi hissi vardi .Sizinki merak ve hevesti.3 gune unutur hayatiniza devam edersiniz...

Adam donanımlı biri 2 üni. bitirmiş sizi niye kıskansın? Bence o adam aracılar size söz verdiği için ayıp olmasın diye görüşmüş olabilir. Ben olsam en başından ben vazgeçtim derdim. Çünkü değişik bir görüşme oldu sizin ki.

Memurlugu bu kadar gommeyeydiniz eyiydi kizlar

Zira ben memur olmak icin sıkıyorm bi taraflarimi

bu meslekteki insanlarla ömür geçmez. çok yıpratıcı bir meslek ve en çok da eşe yansıtılan bir meslek. olumsuz olması iyi olmuş.

Sizin konunuz vardi ama zaten bastan belliydi yengenin abarttigi.Cocuk yurtdisindan gelecek falan demistiniz.Niyeyse o konunuzda da adamin zoraki gorusmeye gelecegi hissi vardi .Sizinki merak ve hevesti.3 gune unutur hayatiniza devam edersiniz...

evet sankida zoraki gelmişti varya olabilir. ya bana o kadar övdülerki hani öyle bi beklentiyle gittim çok heycanladım filan. görünce bu mu oldum. e yurtdışı diyince farklı bi yer beklemiştim. onda da ayrı bir şok yaşadım. bi de 2 sene orda olucanı duyunca ona da ayrı şaşırdım. demek yengenin ısrarıyla geldi. kadında niye o kadar ısrar ettiyse. çok beğenmiş beni kendine alacak nerdeyse :)))

bu meslekteki insanlarla ömür geçmez. çok yıpratıcı bir meslek ve en çok da eşe yansıtılan bir meslek. olumsuz olması iyi olmuş.

benim meslekte kolay değil. ama onun ne olacağı nerde olacağı belli değil. hani bi şirketten çıkıp birine girmiş filan. e şu anda 2 sene yurtdışında. yani karmakarışık durumda. ve biraz yengenin zoruyla gelmiş galiba arkadaşların dediği gibi.

Bir görücü çocuktan bana olumlu cevap geldiğinde ben eşimle nilanlanıyordum annesi ağlamıştı oğlum çok beğenmişti diye
Bende oğlunu çok beğenmiştim ama haber çıkmadı bende başka taliplerime baktım diyemedim kısmet değilmiş teyzecim diyerek olayı kapatmıştık
Yani bende olduğu gibi 4 ay sonra çok beğendik illa olsun diyr gelebilirler

o nasıl iş ya 4 aydır akılları nerdeydi. tabikide başkasına bakarsın yani. ilginçlermiş :))

Yok daha neler 4 ay ne ya biraz daha bekleseler cocugunuz olup ellerini opecekmis

o nasıl iş ya 4 aydır akılları nerdeydi. tabikide başkasına bakarsın yani. ilginçlermiş :))
Bilemiyorum oğlu istanbuldaymış işte gelememiştik falan demişti
Ama oğlu çok beğenmiş illa o olacak demiş ben şimdi ne derim oğluma diye evimizde ağlamıştı ciddi ciddi bukadar çok sevgi varken niye ağırdan aldılar anlamamıştık ailece
Ama kısmet değilmiş

2 üni bitirmemiş 2. sini okuyor yedek olsun diye. benim işim ondan iyi gibi o yüzden. gelecekte çok iyi rakamlar kazanma durumum olabilir. bu kanıya varmamdaki sebep maaş konusunu onun açması.

belkide ayıp olmasın diye görüştü. ama kaç aydır lafı ediliyo hayır diyeydi yeni bişey değil. hani arada sesleri çıkmadı filan ben zaten vazgeçtiler diye düşünmüştüm. hatta işte bahane buluyolar durmadan yurtdışında nasıl oluyo diyodum. meğer zaten full yurt dışındaymış yanlış biliyomuşum ben.

evet değişik oldu cidden. ama bende olumlu konuştuğum için görüştüm. bi de sonradan merakta kalmamak için. o kadar övdülerki anlatamam. öncesinde yenge aradı aileden şöyle memnunum kayınvalide şöyle iyi sormak istediğin bişey var mı. sanki iş olduda bunlar kaldı. bana çok garip geldi hatta çocukta bi sıkıntımı var acaba dedim. beni ikna etme konuşması gibiydi. yenge aşık oldu ama çocuk beenmedi sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…