Ya bu görücü usulü görüşmeler de bana nedense çok sığ geliyor. Resmen toplumsal role göre önce eleme yapılıyor, sonra buluşmada tipine göre eleniyorsun ya da devam ediyorsun. Strateji oyunu gibi mübarekYa da üniversite sınavı mı desem, kademe kademe
He ben o görüşmeye gitsem ben de en az onun kadar ruhsuz davranır çirkinse hiç uğraşmazdım bile. Adam çirkinmiş işte pas geçerdim direkt. Hiçbir ortak noktam yok, paylaştığım bir şey yok ama öncelikli konum evlilikse neye göre eleyeceğim bu herifi? Tabi o anki davranışları ve göze hitap eden nur cemali ile.E o da yoksa
Ya ama başta böyle ufak detaylar gibi görünen ama hoşunuza gitmeyen şeyler işler ilerleyince bir büyür bir batar ki şaşırırsın. Sonra da mutsuz olursun. Tam içine sinmeden hiç kimseye evet deme ya da ilerisini düşünme bana kalırsa. Baca gibi sigara içmesi mesela, açık olacak ama bir süre sonra yakınlaşırken sıkıntı çıkarabilir, koku sebebiyle. Bak minik bir detay ama nasıl büyür. Demedi demeya ben ilk defa böyle görüştüm ve aşırı heycanlıydım. çok farklı bişey bekliyodum. görür görmez geçti heycanım. çünkü başta bi beğenmedim ama bende hep böyle olur. zamanla severim. sonra konuşmaları fena değil dedim. ama iş durumu da pek uymadı. hani böyle arada kaldım. çok ta sigara içiyor. o da hoşuma gitmedi. ama nedense bir kez daha istese görüşürdüm sanırım. zaten genel anlamda da kararsız bir yapım var.
eve geldim annem diyo noldu gittiğin gibi gelmedin. dedim böyle böyle. zor bişey ya ne biliyim. gitme bir dert git bir dert :)
Ya ama başta böyle ufak detaylar gibi görünen ama hoşunuza gitmeyen şeyler işler ilerleyince bir büyür bir batar ki şaşırırsın. Sonra da mutsuz olursun. Tam içine sinmeden hiç kimseye evet deme ya da ilerisini düşünme bana kalırsa. Baca gibi sigara içmesi mesela, açık olacak ama bir süre sonra yakınlaşırken sıkıntı çıkarabilir, koku sebebiyle. Bak minik bir detay ama nasıl büyür. Demedi deme
Ondan evleneyim de nasıl olursa olsun kafasını bırak. Öyle değilim deme bana kalırsa öyle olmasa bile yaşım geçiyor artık deyip mecburiyet hissediyorsun artık biraz biraz. Bekar kalmak, evlenip mutsuz olmaktan iyidir unutma. Köprüden önce son çıkışları gözün görsün, nimettir onlar nimetaynen sevmem hiç sigarayı. çok aşırı içiyodu. hatta içerde biraz oturduk hemen sigara içmeye çıkıyim dedi. sonra neyse dışarda oturalım dedik. hoşuma da gitmedi evet. en ufak bişey bile büyük sorun olabilir haklısın ya
Ondan evleneyim de nasıl olursa olsun kafasını bırak. Öyle değilim deme bana kalırsa öyle olmasa bile yaşım geçiyor artık deyip mecburiyet hissediyorsun artık biraz biraz. Bekar kalmak, evlenip mutsuz olmaktan iyidir unutma. Köprüden önce son çıkışları gözün görsün, nimettir onlar nimet
Tebrik ediyorum o halde seni, bu mesele de hallolduğuna göre sıradaki adaylara geç bence, oyalanmaya bile değmez.evet hissediyorum yalan yok. ama çok ilişki bitirdim bana uygun değil bu insanla evlenemem diye. yakın zamanda da hatta. yani olsun diye evlenmiycem. o yüzden zaten üzülmiycem aramadı diye. çünkü zaten çok olabilcek gibi de değildi.
Adamın mesleğine kazancına vs kapılmayın sakın.
Öyle bir karaktere sahiptir ki hepsinden nefret ettirir.
Anlattığınıza göre hep kendini anlatmış sizi tanımaya çalışmamış pek. Bu negatif bir tavır ama heyecandan da kaynaklanabilir. Benim gibi çenesine vurmuştur.
Aracıların hadi geç oldu kalkalım demesine ayrıca sinir oldum. Sanki çocuklarını parka götürmüşler de eve gidip akşam yemeği yapacaklar gibi davranmışlar. Siz yetişkinsiniz sohbetiniz ne zaman biterse o zaman kalkarsınız.
Görücü usulünü o yüzden sevmiyorum. Ismarlama gibi ve hep 3.kişilerin iradesine göre şekilleniyor.
Siz hiç ses etmeyin. Bir şey olursa size ulaşır zaten haberi.
Sizin konunuz vardi ama zaten bastan belliydi yengenin abarttigi.Cocuk yurtdisindan gelecek falan demistiniz.Niyeyse o konunuzda da adamin zoraki gorusmeye gelecegi hissi vardi .Sizinki merak ve hevesti.3 gune unutur hayatiniza devam edersiniz...yok zaten kapınılıcak aman aman bişeyi yok. sadece olgunluğu ve çalışkanlığı hoşuma gitti. evet aracılar gelmese daha çok konuşurduk gibi geliyor. aynen ses etmiycem hiç.
Sizin konunuz vardi ama zaten bastan belliydi yengenin abarttigi.Cocuk yurtdisindan gelecek falan demistiniz.Niyeyse o konunuzda da adamin zoraki gorusmeye gelecegi hissi vardi .Sizinki merak ve hevesti.3 gune unutur hayatiniza devam edersiniz...
bu meslekteki insanlarla ömür geçmez. çok yıpratıcı bir meslek ve en çok da eşe yansıtılan bir meslek. olumsuz olması iyi olmuş.
Bir görücü çocuktan bana olumlu cevap geldiğinde ben eşimle nilanlanıyordum annesi ağlamıştı oğlum çok beğenmişti diye
Bende oğlunu çok beğenmiştim ama haber çıkmadı bende başka taliplerime baktım diyemedim kısmet değilmiş teyzecim diyerek olayı kapatmıştık
Yani bende olduğu gibi 4 ay sonra çok beğendik illa olsun diyr gelebilirler
Yok daha neler 4 ay ne ya biraz daha bekleseler cocugunuz olup ellerini opecekmisBir görücü çocuktan bana olumlu cevap geldiğinde ben eşimle nilanlanıyordum annesi ağlamıştı oğlum çok beğenmişti diye
Bende oğlunu çok beğenmiştim ama haber çıkmadı bende başka taliplerime baktım diyemedim kısmet değilmiş teyzecim diyerek olayı kapatmıştık
Yani bende olduğu gibi 4 ay sonra çok beğendik illa olsun diyr gelebilirler
Bilemiyorum oğlu istanbuldaymış işte gelememiştik falan demiştio nasıl iş ya 4 aydır akılları nerdeydi. tabikide başkasına bakarsın yani. ilginçlermiş :))
Adam donanımlı biri 2 üni. bitirmiş sizi niye kıskansın? Bence o adam aracılar size söz verdiği için ayıp olmasın diye görüşmüş olabilir. Ben olsam en başından ben vazgeçtim derdim. Çünkü değişik bir görüşme oldu sizin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?