sanırım beğenilmedim :P

Iyyy ne itici adam ya, ilk buluşmadan maaş konusunu açmış kıro mudur nedir. Kompleksli herif.

Çöp çatanı ara ve bebeyi beğenmediğini söyle.Yoksa o söylicek üzülcen canım. Nonu almaması zaten olumsuz işaret.

yok ya üzülmem. zaten bende dediğim gibi bi şoka uğradım hiç umduğum gibi çıkmadı. illa ondan önce söyliyim dye telaşa girmem. isteseydi görüşürdüm bir kez daha. çöp çatana da şey dedim iş durumu biraz düşündürdü ve direk etkilendim diyemem ama olgun biri dedim.

O zaman sen toptan geç gitsin.
Kuveyte ameleliğe giden biriyle :) sen zaten denk değilsen bence baştan görüşmemeliydin.

Bu iş olmaz çünkü o adam oraya kendisiyle gidecek birini arıyordur muhtemelen. Yani işini bıraksa pişman olmayacak ya da ev kızı stili biri arıyor. Sen zaten burayı bırakıp gitmiceksen bu iş olmaz. Çok tanımadığın biriyke 2 yıl boyunca skype yapmak da çok akıl karı olmadığına göre bu iş zaten olmaz.

Suç aracıda o zaman, hiç uygun değilsiniz. Saçma sapan bir eşleşme. Adam yurtdışına gitmeseydi olurunu denkliğinizi burda belki tartışırdık ama bu şartlarda bence oluru yok gibi.

Memuriyet çok mu önemli kıskanılcak bişey? Ben bilmiyorum herhalde. Memur işte memur yani.

memuriyet değilde maaş ve yükselme olayı bence. yoksa o da istese memur olur yani. ama hani ilerde çok kazanırsın işte maaşlerı böyle filan diye muhabbete de girince tamam dedim bu demek olumsuz bakıyor. yurt dışında olması da bana olumsuz geldi. uzak ilişki sıkıntı yakından yürütülmüyo uzaktan nasıl olacak diye düşündüm. hani bende aman olsun diyemedim zaten mantıkende. ama tabi görüşmek istese görüşürdüm yine o ayrı

Hayırlısı

İyi demişsin zaten yaşı çok büyükmüş aana şöyle 27 28 yakışır ruhu genç biri

Hakkinizda hayirlisi olsun...
Geri donusu olur mu bilemiycem ama belki kendisini yetersiz gormustur maasi dusuk felan diye
ulke hindistan felan mi?

hayır canım sen tam bilmeden hemen önyargıyla atlıyosun yazıyosun çiziyosun. şimdi ben işinin yurtdışında olduğunu bilmeden gittim. bana söylemeliydiler orda ufak bir şok yaşadım. ama bi iki sene içinde dönecekmiş yani evlenince burada yaşayacak niyeti o. amelede değil o kadar fark yok arada.

ve bi gün önce yengesi aradı detaylıca konuştu. o kadar övdüki aileyide hani sanki çocuk dünden razı yenge beni ikna eder gibiydi. bende acaba çocukta mı birşey var hani niye böyle bi konuşma yaptı diye de şaşırdım. ve buluşunca anladım. tamam çocuk bişeyleri başarmış erken yaşta epey yol katetmiş. ama yine de bi altta kalma telaşı vardı sanki. bi de tam niyeti şu an evlenmek ve ilişki gibi de gelmedi. öyle bir konuşma yapmadı. yada beenmediğinden yapmadı. ama ayrılırken tekrar görüşmek ister gibiydi. istemese memnun oldum filan derdi sadece. hani ben bugün bi görüşme talebi bekledim açıkçası gelmeyince şaşırdım.

+1
Çok da tanımadığın deli divane olmadığın biri için bence de değmez. Yazdıklarınızda çok haklısınız.

+1
Çok da tanımadığın deli divane olmadığın biri için bence de değmez. Yazdıklarınızda çok haklısınız.

zaten yurt dışına gitme durumu yokki. adamın yurt dışında çalıştığını bile dün öğrendim. ben arada gidiyo sanıyorum. ama bi kaç seneliğine orda olcakmış

Şekerim işi gücü geçsek bile, adam en az 1 yıl uzakta olacak yanlış anlamadıysam. Nasıl yürüteceksiniz? Çok sevdiğin biri olsa bile, ilişki çok sağlam olsa bile uzun mesafe çok zor.

Yani işi gücü geçelim ama yurtdışı işi bence bu işin olurunu çok azaltıyor.

aynen bende öyle düşünüyorum. 1 de değil 2 yıl. ben uzak ilişki düşünemiyorum. ayda bir kez gelecekmiş ama o da toplantı için bi kaç günlüğüne. yoğun çalışıyor birde. ben adamı tanımadan zaten gidecek yurt dışına. her açıdan olumsuz gibi. yaşı epey büyük. fotoda gördüğümden daha farklı geldi. daha yakışıklı bekliyodum. e yurt dışı olayı da bi canımı sıktı.

tek hoşuma giden tarafı olgundu ve konuşmaları her ne kadar işle ilgili olanları saçma olsada genel anlamda iyiydi. hani olmaz kesinlikle diyebiliceğim biri değildi. kendimi biliyorum bi kaç üzerime gelse hoşlanabilirdim ama mantıken çok mantıklı gelmiyor.

Habesistan mi??? Orada ne is yapiyormus gercekten ilginc olsa gerek..
Adam gergin bir tipse hic celilmez kompleksli erkek bir pinti erkek iki cok zor...
Konusma sirasinda hep kendinden bahsetti demistiniz gergin miydi bir kompleks sezdiniz mi hic?

Valla bana çok çetrefilli geldi:)
Diğer kısmetlerin varsa onlara da bak:) tam içine hem mantığa hem kalbe hitap eden biri olur umarım.
Hayırlısı olsun derim bir klasik olarak:)

Numarani almamasi gayet dogal..yanlis anlarsin diye cekinmistir ama Yarin gidiyosa bugun aramasi gerekti..bizde esimle gorucu usulu evlendik 3 sene once..aksam gorustuk sabah hemen istemeye gelelim fln diye gelmislerdi aracilar..hersey nasip..nasibin degilse bisey bahane olur ve olmaz..hakkinizda hayirlisi

Habesistan mi??? Orada ne is yapiyormus gercekten ilginc olsa gerek..
Adam gergin bir tipse hic celilmez kompleksli erkek bir pinti erkek iki cok zor...
Konusma sirasinda hep kendinden bahsetti demistiniz gergin miydi bir kompleks sezdiniz mi hic?

yoo hiç gergin değildi. kompleks sezdim biraz evet. şikayetçiydi mesleğinden. sanırım iyi bir puan almış şiyi bi üni mezunu ama mesleğinden çok var diye yakınıyodu. orada mali müşavirlik yapıyor bi şirketi kurtarmaya çalışıyormuş.

Valla bana çok çetrefilli geldi:)
Diğer kısmetlerin varsa onlara da bak:) tam içine hem mantığa hem kalbe hitap eden biri olur umarım.
Hayırlısı olsun derim bir klasik olarak:)

şu an başka kısmetim yok evet mantığa hitap etmesi şart bencede. kalbe hitap bende genelde tanıdıkça oluyor. yani biraz üzerime gelse hoşlanırım. ama bu iş çetrefilli pek oluru yok. o da şu an düşünmüyor bence. ne akla oraya gitmiş onuda anlamış değilim :) amin canım hayırlısı ne ise o olsun.

aynen bencede araması lazımdı. ki yengesi onların yüzünden erken kalktık diye bi daha görüşün filanda dedi. demek ki istemedi. aynen hayırlısı çok beğenmiş olsam şartları bana çok uysa filan üzülürdüm ama öyle olmadığı için üzülmiycem. sadece istese görüşürdüm olgunluğu hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…