sanırım beğenilmedim :P

kız @masmavideniz90 hakkında hayırlısı diye diye dilimizde tüy bitti adam ne kararsız çıktı ya

Sorma ya. Yapısı da böyle olabilir bazıları karşı taraftanda adım bekleyebilir. Ama erkek sonuçta bir kez daha arayabilirdi dün mesela. Demek düşünüyor belkide vazgeçti. gerçekten mi kararsız bilemedim.

Acaba aradığında ben gidiyorum daha görüşemeyiz mi diycektide yanlışlıkla mı görüşürüz dedi yine anlamadım :)))

kusura bakmayın ama bu meseleyi fazla uzattınız bence, hem zaten olmayacaktı istemiyorum diyosunuz hem isterse bir kere daha görüşürüz diyosunuz. ileriye dönük plan yapmadığınız biriyle nedir bu görüşme telaşı? aradı aramadı onu dedi bunu mu demek istedi. hayır madem olmayacak neden bu kadar takıldınız günlerdir? bence siz bu adamı baya baya beğendiniz, adamdan gelecek ışıkta siz de çok olumlu bakacaksınız ama beklediğinizi alamadınız henüz. başka türlüsü gelmiyor aklıma.

Ben bir şeyi anlamadım. Siz bu adamdan etkilendiniz mi etkilenmediniz mi? Görüşmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? Evlilik gibi bir düşünce de bu arkadaşı damat olarak görebiliyor musunuz göremiyor musunuz?

Ne beğendim ne beğenmedm bende kararsızım çok kötü diyemem dedim. Beğenmiş olsam yazar ederim haber gelmeyince üzülürüm öyle bişeyde yok açıkçası. Havada bıraktığı için belkide bende de bi beklenti oluştu. Hoşuma giden tarafıda var gitmeyende o yüzden konuşmak isterse konuşurum dedim. Heralde siz hiç kararsızlık yaşamadınız benimde yapım böyle demekki.. Takılırım takılmam benim problemim sizi rahatsız mı etti?

Ben bir şeyi anlamadım. Siz bu adamdan etkilendiniz mi etkilenmediniz mi? Görüşmek istiyor musunuz istemiyor musunuz? Evlilik gibi bir düşünce de bu arkadaşı damat olarak görebiliyor musunuz göremiyor musunuz?

Açıkçası 2 saat oturmayla nasıl bu soruların cevabı verilir bende size sorayım? Damat adayı diyebilmem için oooo sizi bilmem bir görüşmede diyebilirmisiniz ama benim iyi tanımam lazım. Şunu da söyledim görüşmek isterse görüşürüm kesinlikle olmaz diyeceğim biri değil ilk görüşte. ama aramasa da üzülmem. İlk baştaki beklentimin nedeni kadınlar anlarya görüşürüz derken gerçekten görüşmek ister gibiydi o yüzden ses çıkmamasına şaşırmıştım.

Nasıl soralım

Son gelişmelerde aradı demişsin ama gidiyomuş
Hayırlısı..

Beğeni değil de abinin cool halleri biraz çekmiş seni..
Muallakta bırakması..

Hafiften ukalalığı..

Üstüne atlamaması... Vs gibi sebepler..

Ama bu adamlar daha sonra zerre naz niyaz çekmeyen türden gidiyor. Bi havalar Bi artistlikler .. Baymasın seni?

Çok kısa konuştuk yanımda biri vardı pek müsait değildim. Gidiyormuş havaalanındaymış bende iyi yolculuklar dedim. Bi daha da ses çıkmadı :))

Boyle bir tiplede ben tanismistim daha dogrusu tanistirilmistim.
Gorusme cok pozitif gecmisti ama aramamisti sonra yine tesadufen karsilastik yine cok pozitif davranmisti ama aramamisti ilk olayda bende anlam verememistim ikincisinde anladim adam uyusuk ! :)
netse bu beni bi kere aradi ama iki -uc gunde bir mesaj atiyor haftada bi kez ariyor dedim ki siz artik beni aramayin bizim isimiz olmaz...
Tamam dedi aradan gecti. 18 ay,
Ben esimle tanistim esim oglen ariyor aksam ariyor gece sabahlara kadar konusuyoruz artik baydi esim o kadar duskun...
Gelicem yanina diye cirpiniyor yani isteyen erkek belli ediyor...
Sonra ben evlenirken bizim aracimiz bu cocuktan izin istemis (ayni is yerindeler) oda giiiiiit demis kim evleniyor ki demis araci nio demis hangi nio bizim nio mu niye evleniyor deyip izin vermemisti araciya...
Araciyi gondermedigi gibi birde "nio beni anlamadi yalnis anladi bi kalemde sildi bi sans verse boyle olmazdi demis...
Yani sonuc adam artik bi on sene sonra ariycakti galiba.
Allaha sukur esim cok iyi , ilgilidir arar sorar kalktinuz mi kahvalti ettin mi bebis nasil diye ve esim evlenince daha az ilgili oldu az ilgili hali boyle ( nisanliyken cok uzun konusup arardi) yani bu adam uyusuksa evlendikten sonra artik nasil olur bilemem ilgisizlik cok buyuk sorun esler arasinda

sizin probleminizse sormayacaksınız insanların fikrini o zaman. buraya bi konu açtıysanız insanlar da kendilerince yorumlar, bu da benim yorumum ve bence sizinki kararsızlık değil fikirsizlik gibi biraz. fikriniz adamın fikirlerine göre şekillenecek gibi duruyor. yorumumdaki rahatsızlığınızın sebebi de bu olabilir.

Yok alakası yok istediğiniz gibi yorum yaparsınız beni ilgilendirmez de durumdan benden çok siz müzdaripmişsiniz gibi yazmışsınız. Haliyle rahatsızmı oldunuz olduysanız yazmayın. siz yazın diye açmadım birtek dimi. Yorumunuzdan benden çok siz rahatsız olmuş gibisiniz durumdan açıkçası

Tabiki ben bilmeyen biri değilim yaşadım isteyen erkeği bilirim. Dediğiniz gibi ya istemiyor yada tembel hep kızdan bekleyen bir tip olabilir. Bana da gelmez öyleyse eğer. Doğru insanı bulmuşsun ne güzel cAnım Allah daim etsin

Reactions: nio

Konu sahibesini bilemem ama beni baydı. Malın teki bence.

Gittiğini söylemek için mi aramış çok saçma, sen hiç haber yolladin mi aracıyla veya o haber yolladı mi? Simdi gidip 2 sene sonra mi gelecek kabusa bak, hoslanmissan bile 2 sene sen bi sürüm koş bi peşinde sonra karar veririm diyen adiilerden sanırım bu

Beni de böyle biriyle tanıştırmışlardı. İlk görüştük 1 hafta aramadı mesaj atmadı. Sonra bi mesaj geldi görüşmek istediğine dair ben de 1 hafta onu beklettim buluştuk pozitif sonra ayrılıyoruz günlerce ses yok. Aracıya sürekli çok beğendim bilmem ne demiş ama mıy mıy bi tipti. En sonunda ben de kestirip attım. Valla seven insan belli eder.

Ben olsaydım bir daha aradığında bence siz beni aramayın artık derdim.

Sagol Allah razi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…