Konu sahibesini bilemem ama beni baydı. Malın teki bence.
Gittiğini söylemek için mi aramış çok saçma, sen hiç haber yolladin mi aracıyla veya o haber yolladı mi? Simdi gidip 2 sene sonra mi gelecek kabusa bak, hoslanmissan bile 2 sene sen bi sürüm koş bi peşinde sonra karar veririm diyen adiilerden sanırım bu
Gittiğini söylemek için mi aramış çok saçma, sen hiç haber yolladin mi aracıyla veya o haber yolladı mi? Simdi gidip 2 sene sonra mi gelecek kabusa bak, hoslanmissan bile 2 sene sen bi sürüm koş bi peşinde sonra karar veririm diyen adiilerden sanırım bu
Beni de böyle biriyle tanıştırmışlardı. İlk görüştük 1 hafta aramadı mesaj atmadı. Sonra bi mesaj geldi görüşmek istediğine dair ben de 1 hafta onu beklettim buluştuk pozitif sonra ayrılıyoruz günlerce ses yok. Aracıya sürekli çok beğendim bilmem ne demiş ama mıy mıy bi tipti. En sonunda ben de kestirip attım. Valla seven insan belli eder.
Ben olsaydım bir daha aradığında bence siz beni aramayın artık derdim.
Ya bir aradı hemen gönlün kaynadi bilinmez ki belki kismetindir aslinda
Anlamadım tam bir aradı gönlün kaynadı derken. Yani adamı ne çok beğendim ne de beğenmedim orta halli geldi bana. O yüzden de görüşürüm isterse dedim. Arkadaşlarda topa tuttu :)
:) yani hayır dememişsin adam tamam dese tamam diyeceksin, biz ilk anlatışından begenmedik aslında cunku sen olgun falan demişsin senın işini begenmemiş gıbı anlatmışsın oyle olabilir, sonradan da ılımlı yaklasıyorsun haliyle şu anki talibin o sonucta, bız kızlar hemen bıze ıkı ışık yakanı degerlendırmeyı düşününce bazen yanlış yapabiliyoruz, yani belkı uygun kişi degıl ama degerlendırmeden de bılemezsın.
kaderin olabilir de bu kişi bilemezsin ki belkı dogru yapıyorsun belkı sık sık arayıp msj atıcak maıl atıcak sana. mailini falan aldı mı ?
ısteyen erkek cok arar cok sorar dıye de bır gerçek var aslında. bu o krıtere tam uymuyor ama bellı de olmaz.
Canım yedekte bekliyor olmayasın öyle bir ihtimal de var... Erkekler bunu çok yapıyorlar
İsteyen insan o kadar güzel belli ediyor ki canım. Hiç bekletme direkt kestir at bence..
hayırlısı olsun :) Allah karşına çok güzel insanlar çıkarsın (amin) :)
İsteyen insan o kadar güzel belli ediyor ki canım. Hiç bekletme direkt kestir at bence..
memuriyet değilde maaş ve yükselme olayı bence. yoksa o da istese memur olur yani. ama hani ilerde çok kazanırsın işte maaşlerı böyle filan diye muhabbete de girince tamam dedim bu demek olumsuz bakıyor. yurt dışında olması da bana olumsuz geldi. uzak ilişki sıkıntı yakından yürütülmüyo uzaktan nasıl olacak diye düşündüm. hani bende aman olsun diyemedim zaten mantıkende. ama tabi görüşmek istese görüşürdüm yine o ayrı
Sen buna aşık olursan var ya Öf Nasıl acı çektirir bu..
Cool abi..
Hem uzakta hem de ilgisiz olacak tip...
Bence niyeti yok gibi duruyor 1 hafta arayla yazacaksa nasıl taniyacaksin.bir hafta sonra ses çıktı. yazdı napıyosun diye. bende çıkaramadım dedim :))) whatsapta farklı numara gözüküyodu. biraz konuştuj arkadaşlar yemeğe çağırıyor akşam müsait olursa ariyim dedi. hem uzakata hemde haftada bir yazacak galiba ne değişik biri
Bence niyeti yok gibi duruyor 1 hafta arayla yazacaksa nasıl taniyacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?