sanırım beğenilmedim :P

Tekrar oldu..

Son düzenleyen: Moderatör:

Gittiğini söylemek için aradım demedi o an benim yanımda biri vardı müsait değildim. Kısa konuştuk O zaman sonra görüşürüz dedi :))) aracıya uzak dedim hani zor olur gibisinden o da aynısını demiş. E madem biliyodun niye geldin ben bilmiyordum ona demedim bilmediğimi. Ben arada gidiyor sanıyordum üstelikte

Daha bir gün oldu arayalı uzun süre aramayıp ararsa tabiki tepkimi belli ederim. Bakalım birşey yapıcAkmı ne düşünüyor. Şu an herşey muallak. O şekilde bekletip ararsa zaten yok der geçerim. Oturup onu bekliycek değilim uzakta olan o beni ikna etmesi gereken o işine gelirse..

Ya bir aradı hemen gönlün kaynadi bilinmez ki belki kismetindir aslinda

Ya bir aradı hemen gönlün kaynadi bilinmez ki belki kismetindir aslinda

Anlamadım tam bir aradı gönlün kaynadı derken. Yani adamı ne çok beğendim ne de beğenmedim orta halli geldi bana. O yüzden de görüşürüm isterse dedim. Arkadaşlarda topa tuttu :)

Anlamadım tam bir aradı gönlün kaynadı derken. Yani adamı ne çok beğendim ne de beğenmedim orta halli geldi bana. O yüzden de görüşürüm isterse dedim. Arkadaşlarda topa tuttu :)

:) yani hayır dememişsin adam tamam dese tamam diyeceksin, biz ilk anlatışından begenmedik aslında cunku sen olgun falan demişsin senın işini begenmemiş gıbı anlatmışsın oyle olabilir, sonradan da ılımlı yaklasıyorsun haliyle şu anki talibin o sonucta, bız kızlar hemen bıze ıkı ışık yakanı degerlendırmeyı düşününce bazen yanlış yapabiliyoruz, yani belkı uygun kişi degıl ama degerlendırmeden de bılemezsın.
kaderin olabilir de bu kişi bilemezsin ki belkı dogru yapıyorsun belkı sık sık arayıp msj atıcak maıl atıcak sana. mailini falan aldı mı ?
ısteyen erkek cok arar cok sorar dıye de bır gerçek var aslında. bu o krıtere tam uymuyor ama bellı de olmaz.

Yok canım mailimi de almadı numaram var sadece. Aynen kritere uymuyor herkes gibi ilgilenen erkek makbul. Böylesi bir tuhaf. Kendide pek emin değil sanırım. Onun beni ikna etmesi lazım o yüzden bu iş yaş gibi ondan ses çıkmadıkça ben adım atmam. Bakalım ya hayırlısı artık :))

İsteyen insan o kadar güzel belli ediyor ki canım. Hiç bekletme direkt kestir at bence..

Aynen canım isteyen erkek görmemiş değilim. Ondan bir adım gelirse o zaman bir cevap veririm şu durumda zaten arayıp birşey demem abes olur.

İsteyen insan o kadar güzel belli ediyor ki canım. Hiç bekletme direkt kestir at bence..

bir hafta sonra ses çıktı. yazdı napıyosun diye. bende çıkaramadım dedim :))) whatsapta farklı numara gözüküyodu. biraz konuştuj arkadaşlar yemeğe çağırıyor akşam müsait olursa ariyim dedi. hem uzakata hemde haftada bir yazacak galiba ne değişik biri

Sen buna aşık olursan var ya Öf Nasıl acı çektirir bu..
Cool abi..

Hem uzakta hem de ilgisiz olacak tip...

Siz ne iş yapıyorsunuz da bu kadar maaş muhabbeti etti acaba??

Bence niyeti yok gibi duruyor 1 hafta arayla yazacaksa nasıl taniyacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…