- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
pekı sen aldatıldıgını dusunuyormusun ???:26:
Canim sen onun gozunu biraz fazla acmissin bence..napiyosun hemen ozguvenini tazeliyosun.onu sallamiyosun.sana yasattiklarini ona yasatiyosun.vazgecilmez saniyo heralde kendini.eminim ki sen ona gorunus olarakta bikac beden fazlasindir.seni mutlu etti elde etti ya gozu disari kaymis.hiccc umursama.bak bakalim nasil duzeliyo.
1 kere şüphelendim ama şüpheden öte birşey yapamadım...ama bazı hareketlerinden bazı kadınlardan etkilendiğini görebiliyorum..
fiziksel aldatma hakkında birşey diyemicem büyük ihtimalle yoktur...bilemem...
bebegımm yınede sen aldatıldıgını dusunupte esıne sogumaya kalma eger soguk davranırsan aldatılmıyorsan bıle buna kapı acabılırsın o yuzden cok dıkkatlı olmalısınn ve esıne sakın aldatılmaktan korkan bır kadın gıbı gozukme saglam dur
zaten beynen aldatılıyorum...gözüme soka sokahemde...vhalla fiziksele geçmesine bekleyemiycem galiba
bebek falanda yok galıba
HTML:
yok ...ya ruhum incindi...özgüvenim yerle bir edildi ..
ki ben etraftan beğenilen biriyim..ki kimse onu yanımavyakıştırmazdı...
bunu bir övgü olarak algılamayın ,ama ben nerde yanlışş yaptım onu çözemiyorum...
tatlım uzun bir konu bir ara anlatırım...Neden 3 ay ? :44:
tatlım uzun bir konu bir ara anlatırım...
tamamKonunu fırsat bulunca komple okuyacağım . Şimdik yatıcam birazdan. Görüşürüz
Üzülmemeye çalış ....
nerdeyse tüm sayfaları okudum aslında sapıklık gibi değil de tamamen dürtüsel bi durum diye düşünüyorum.
İnsanlar hayvanların terbiyeye bürünmüş halidir diye b savım vardır benim. Dürtüler yaşamsal talepler aynıdır.
Eşiniz sadece dürtülerini kontrol edemiyor ama sanki o hisleri eyleme dönüştürecek gibi de durmuyor.Çünkü aldığı aile terbiyesi, dini vecibeleri ve kendi mantığına ters düşen fikirleri barındırdığının farkında ki siz bunu söylediğinizde hemen savunmaya geçiyor. Bence kendisine de itiraf edemiyor bu durumu. Histerik bi arzuyla boğuşuyor kendince.
Belki tuhaf gelecek ama o boşluğu siz doldursanız. Üstsüz dolaşın evde, birlikte banyo yapın, ya da sütyen olmadan beyaz bi atlet geçirip kısa bi şort giyin...
HTML:
yok ...ya ruhum incindi...özgüvenim yerle bir edildi ..
ki ben etraftan beğenilen biriyim..ki kimse onu yanımavyakıştırmazdı...
bunu bir övgü olarak algılamayın ,ama ben nerde yanlışş yaptım onu çözemiyorum...
Bana nedense sanki siz artik bu evliligi istemiyorsunuz gibi geldi esinizin tavirlarida tuzu biberi olmus gibi
ayni durumu birebir benim abimin esi yasiyor oda abimin ilk iliskisini kendisiyle yasadigini soylemisti ve sizinki gibi tam 30 yasinda
oncesinde flortude olmadi
arada yengemle konusuruz ve abime cok sinirlenir guzel bir kadin gorunce mest oluyor bakiyor diye kavga ederler
ama ben onun hic kotu niyetle bakmadigini dusunurum hep
ama o karisi benden daha iyi tanir esini
Ve bu onlar icin bosanma konusu olmaz
yani sizde esinizi seviyorsaniz konusun rahatsizliginizi soyleyin hemen bitirmeyin
hani gercekte faaliyete dokse aldatsa hic acima derim vur ensesine
ama yazik adama ya abim geldi aklima kiymayin ona
Konuyu okuyordum bu mesaja denk geldim konu sahibinden alakasız mesajım nedeniyle şimdiden özür dilerim.
Eğer ebeveynler çocuklarına kız ve erkek ayırt etmeden gerekli ahlak terbiyesini verirlerse, bikiniyle dolaşsan bile bir şeycik olmaz. Ben nasıl ki yakışıklı, kaslı, boylu poslu bir erkek gördüğümde "offf yavrum şu kalçaya bak şu pozulara bak" v.b. şekilde tepki vermiyorsam, (ki bahsi geçen erkek eğer bir kadın giyse dekolte/mini sayılabilecek şekilde kolsuz atlet/şort giymiş farz edelim), benim karşımdaki bireyi giyim tarzı ve dış görünüşünden dolayı rahatsız etme hakkım yoksa, bir erkeğin de sırf cinsel organı ve farklı hormonal sistemi yüzünden beni aynı şekilde taciz etmeye hakkı yoktur.
Eğer bir birey, kadın veya erkek fark etmez, bazı sebeplerden dolayı vücudunun her tarafı kapalı şekilde dışarı çıkmayı tercih ediyorsa, ki o bunun hakkıdır, doğaldır, aynı şekilde ben de istediğim yerimş açarak sokaklarda güvenle dolaşabilmeliyim. Bu da benin özgürlüğümdür.
Bu özgürlüğüm ise önce laik devlet garantisinden daha sonra hatta daha önemli bir şekilde ebeveynlerin, annelein oğullarına ve kızlarına ayrım gözetmeksizin ahlakı doğru ve objektif bir bakışla eğitmelerinden geçer.
Ha malesef şuan toplumumuz bu özgürlük ve hoşgörü ortamına sahip değil. Ama canımı daha çok acıtan kendilerinde kadınlar için konuşma hakkı bulan erkeklere karşı kadınların birbirlerine kenetlenmesi yerine sizin gibi b.k atması.
Konu sahibesi, başlığınızı işgal ettiğim için tekrardan üzgünüm. Umarım kocanızla veya değil mutlu bir hayat sizi bekliyordur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gerçeklerden uzak boş bir konuşma. söylediklerinizin hiçbir bilimsel temeli yok. kendi çıplaklığınıza kılıf arıyorsunuz sadece. benimle muhatap olmayın bir daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?