sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

pekı sen aldatıldıgını dusunuyormusun ???:26:

1 kere şüphelendim ama şüpheden öte birşey yapamadım...ama bazı hareketlerinden bazı kadınlardan etkilendiğini görebiliyorum..

fiziksel aldatma hakkında birşey diyemicem büyük ihtimalle yoktur...bilemem...

şu an zaten kendini vazgeçilmez sanıyor çünkü hakkı var ...şu an gerçekten o benim için 3 ay daha en azından vazgeçilmez

zaten ondanmıdır nedir birağ değişti gibi..

özgüven diyorsunda öyle pRçaladı ki özgüvenimi ...zaten yptıklarını ben içten kabullendim artık
toparlanmam yakındır.. O ne kaybettiğinin farkında değil..3 ay sonra görücem ben onu...

bebegımm yınede sen aldatıldıgını dusunupte esıne sogumaya kalma eger soguk davranırsan aldatılmıyorsan bıle buna kapı acabılırsın o yuzden cok dıkkatlı olmalısınn ve esıne sakın aldatılmaktan korkan bır kadın gıbı gozukme saglam dur

zaten beynen aldatılıyorum...gözüme soka sokahemde...vhalla fiziksele geçmesine bekleyemiycem galiba

HTML:
bebek falanda yok galıba

yok ...ya ruhum incindi...özgüvenim yerle bir edildi ..

ki ben etraftan beğenilen biriyim..ki kimse onu yanımavyakıştırmazdı...
bunu bir övgü olarak algılamayın ,ama ben nerde yanlışş yaptım onu çözemiyorum...

anlamıyorum şu erkekleri yahu,git karınla ilgilenn !!!!! gözü çıkasıcalarr

duruşunuza, bu duruma takındığınız tavra hayran kalmamak elde değil gerçekten.
başkası olsa göz çapkınlığı der geçerdi.

Neden 3 ay ? :44:

Okuduğum kadarıyla size tamamen katılıyorum. Kesinlikle çok sinir bozucu bir olay benim erkek arkadaşım da biz çıkmaya başlamadan önce aynı yerde çalışırken yani , bir huyu vardı o da karşısındaki insanı baştan ayağı süzmek. Neyse ki çıkmaya başladık ve ben bu hareketine hiç rastlamadım ama biyerde oturduğumuzda yada dolaşırken falan baktığı heryere bakarım takıntı haline geldi çünkü ve bi kıza baktığını gördüğümde genelde inkar eder bazısında da e napim hareket eden şey dikkatimi çekiyo göz bu bakıyo geçiyo kesmiyorum sonuçta falan diyodu. Birkaç kere ben de yanında erkeklere baktım görsün diye ve çıldırdı her defasında son zamanlarda da eskisi gibi görmüyorum baktığını ama bakmak var bakmak var ben bu bakmaya dayanamazken siZin durumunuzu hiç düşünemiyorum bir de anlattığınıza göre bu adam evinde istediği herşeye sahip olan adam daha ne işi var o gözün dışarlarda acaba sinirlendim gece gece..

nerdeyse tüm sayfaları okudum aslında sapıklık gibi değil de tamamen dürtüsel bi durum diye düşünüyorum.

İnsanlar hayvanların terbiyeye bürünmüş halidir diye b savım vardır benim. Dürtüler yaşamsal talepler aynıdır.
Eşiniz sadece dürtülerini kontrol edemiyor ama sanki o hisleri eyleme dönüştürecek gibi de durmuyor.Çünkü aldığı aile terbiyesi, dini vecibeleri ve kendi mantığına ters düşen fikirleri barındırdığının farkında ki siz bunu söylediğinizde hemen savunmaya geçiyor. Bence kendisine de itiraf edemiyor bu durumu. Histerik bi arzuyla boğuşuyor kendince.

Belki tuhaf gelecek ama o boşluğu siz doldursanız. Üstsüz dolaşın evde, birlikte banyo yapın, ya da sütyen olmadan beyaz bi atlet geçirip kısa bi şort giyin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana nedense sanki siz artik bu evliligi istemiyorsunuz gibi geldi esinizin tavirlarida tuzu biberi olmus gibi
ayni durumu birebir benim abimin esi yasiyor oda abimin ilk iliskisini kendisiyle yasadigini soylemisti ve sizinki gibi tam 30 yasinda
oncesinde flortude olmadi
arada yengemle konusuruz ve abime cok sinirlenir guzel bir kadin gorunce mest oluyor bakiyor diye kavga ederler
ama ben onun hic kotu niyetle bakmadigini dusunurum hep
ama o karisi benden daha iyi tanir esini
Ve bu onlar icin bosanma konusu olmaz
yani sizde esinizi seviyorsaniz konusun rahatsizliginizi soyleyin hemen bitirmeyin
hani gercekte faaliyete dokse aldatsa hic acima derim vur ensesine
ama yazik adama ya abim geldi aklima kiymayin ona

Bu son paragrafta anlattığın herşey var zaten canım ya...ya zaten ona deliriyorum ya

herşeye rağmen neden ? kendine bile itraf edemiyor doğru bunu bende ona hep söylerim

çünkü söyledikleriyle yaptıkları çok ayrı..bunu bana yaşatmaya hakkı yok ...bence artık yeter..yıllardır..

bebegım senın herhangı bı yanlısın yok sadece sevmek hanı derler ya erkekler doyumsuz oluyo sen agzınla kus dahı tutsan her zaman ayse fatma senden ustun gorunur yanı bu erkeklerın budala ve sacma sekılde öz guvenlerı

evet bu evliliği artık istemediğim doğrudur...sen düşün artık ne hale geldiğimi...
kaç insan eşinin başkalarına hissetiği duyguları anlayabiliyor ...işte ben anlıyorum...
düşün artık ne kadar yıprandığımı...yengeni çok iyi anlıyorum..
çoğu kişi bu yüzden boşanılmaz diyor ...fiziksele dökülsün bekle diyor

ama bu kendime yapacĞım en büyük haksızzlık olur ..bile bile beklemek..
yaşaadığım şeyleri anlatmanın imkanı yok..bu farkındalıkla oturupda görmezden

gerçeklerden uzak boş bir konuşma. söylediklerinizin hiçbir bilimsel temeli yok. kendi çıplaklığınıza kılıf arıyorsunuz sadece. benimle muhatap olmayın bir daha...

gerçeklerden uzak boş bir konuşma. söylediklerinizin hiçbir bilimsel temeli yok. kendi çıplaklığınıza kılıf arıyorsunuz sadece. benimle muhatap olmayın bir daha...

Özgürlük, adelet, eşitlik gibi kavramlar bilimsel temellere değil felsefik ve sosyolojik temellere dayanır. Kuantum teorisi değil bahsettiklerim size makalelerle geleyim, bireysel ahlak felsefem. Katılmamakta özgürsünüz, benim fikirlerimi kötüleyebilirsiniz, bu mesajıma cevap vermeyebilirsiniz. Ancak benim herhangi bir hakeret içermeyecek şekilde nasıl mesajlar yazıp, neyden bahsedip, hangi yazıyı alıntılayıp, neye cevap vereceğime karar verme veya engelleme hakkına sahip değilsiniz. Örneğin bir forumda değil de, gerçek hayatta tanışıyor olsak, tıpkı istediğinizi giymekte özgür olup, ben mini/dekolte giydiğimde elinizden en uç ihtimalle benim hakkımda konuşmak dışında bir şey gelmeyeceği gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…