sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

ortalıkta millet dekolte yarı çıplak dolaşırken herif ne etsin sen söyle :)

Konuyu okuyordum bu mesaja denk geldim konu sahibinden alakasız mesajım nedeniyle şimdiden özür dilerim.

Eğer ebeveynler çocuklarına kız ve erkek ayırt etmeden gerekli ahlak terbiyesini verirlerse, bikiniyle dolaşsan bile bir şeycik olmaz. Ben nasıl ki yakışıklı, kaslı, boylu poslu bir erkek gördüğümde "offf yavrum şu kalçaya bak şu pozulara bak" v.b. şekilde tepki vermiyorsam, (ki bahsi geçen erkek eğer bir kadın giyse dekolte/mini sayılabilecek şekilde kolsuz atlet/şort giymiş farz edelim), benim karşımdaki bireyi giyim tarzı ve dış görünüşünden dolayı rahatsız etme hakkım yoksa, bir erkeğin de sırf cinsel organı ve farklı hormonal sistemi yüzünden beni aynı şekilde taciz etmeye hakkı yoktur.

Eğer bir birey, kadın veya erkek fark etmez, bazı sebeplerden dolayı vücudunun her tarafı kapalı şekilde dışarı çıkmayı tercih ediyorsa, ki o bunun hakkıdır, doğaldır, aynı şekilde ben de istediğim yerimş açarak sokaklarda güvenle dolaşabilmeliyim. Bu da benin özgürlüğümdür.

Bu özgürlüğüm ise önce laik devlet garantisinden daha sonra hatta daha önemli bir şekilde ebeveynlerin, annelein oğullarına ve kızlarına ayrım gözetmeksizin ahlakı doğru ve objektif bir bakışla eğitmelerinden geçer.

Ha malesef şuan toplumumuz bu özgürlük ve hoşgörü ortamına sahip değil. Ama canımı daha çok acıtan kendilerinde kadınlar için konuşma hakkı bulan erkeklere karşı kadınların birbirlerine kenetlenmesi yerine sizin gibi b.k atması.

Konu sahibesi, başlığınızı işgal ettiğim için tekrardan üzgünüm. Umarım kocanızla veya değil mutlu bir hayat sizi bekliyordur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kolay çözümdense kurtarmanın yollarına bakın ama bence

paramparça oldu,güven gitti nesini kurtarayım

ben onu zamanında sanırım gözümde çok büyüttümm ,

iyi biri ve bu olaylardan başka kusuru yok ama! Sadakatine güvenemeyeceğim adamı ben napim.. Tamam belki şu
fiziksel birşeyini yakalamadım...ama oturup onu da mı bekliyim...bir o kaldı çünkü..
yeterince aç gözlülüğünü belli etti o bence..

ama sadece bakıyo etrafına diye boşanmayı düşünmek olmazki biraz güven sağlayacak şeyler deneseniz

offf bunu söylemekten bıktım ama tekrar söyliyim...normal bir bakış değil

gözüyle beceriyor resmen ...gerisini siz anlayın..
akaiabe msjınızı alıntlıyamadım ama size hak veriyorumm
ve derdim baktığı kadınlar değil kesinlikle...benim derdim onun hanzoluğu...

peki neden böyle olduğunu çözebildinizmi yani önceden yoktu demişsiniz

bilmiyorum,kabul etmiyor kibu yaptıklarını ...oturup konuşalım
bir kaç yalanını yakalamıştım önceden başka konularla ilgili hep inkar ediyordu sonra kabulleniyordu

ama şimdi akıllandı hem inkar hem atar yapıyor kendince..

bence bastırılmış duygular ..çünkü hiç bir şey yaşamadı benden önce ne bir cinsel ilişki nede bir kız arkadaş

benden önce bir kız arkadaşı olmuş diye biliyordum ..yıllar sonra itraf etti olmadığını
yani ezik olmamak için önümde kendince yalan söyledi ..şimdide kaybedeceği için kabullenmiyor
dedim ya 1 aydır az çok kendine çeki düzen verdi ben varken ama artık ie yaramaz...
yıllardır hemkör yerine koy beni hemde şimdi düzel...bende bitti..en huzurlu anında tekmeyi basıcam
o nasıl ki beni en mutlu günlerimde yerle bir etti..

kız arkadasi olgdugunu soylemekle hata etmis. sonucta her erkegin yada hatun kisinin mutlaka gozunun arkada kalmamasi icin birkac iliskisi olmali.yazik olmus.keske zamaninda tatsaydi boyle seyleri ve gozu disarda kalmasaydı ((

hazır düzelmişken zamana bıraksan biraz şuan kızmışsın haklı olarak tabi ama keskin sirke küpüne zarar

hele dün gece ki halini hatırladıkça hem gülüyorum hem sinirleniyorum
ah garibim neler atıyon sen böyle bilinçaltına

bunu da ilk defa gördüm..buna yol gerek yol

hazır düzelmişken zamana bıraksan biraz şuan kızmışsın haklı olarak tabi ama keskin sirke küpüne zarar

o düzelmedi ...sadece kurnazlaştı...o düzelmez.....bişeyleri yaşayacak gözü doyacak ancak öyle

ama o kadar cesaretsiz biri ki..tahmin edebiliyorum ben hayatında olmasam bile bilinçaltıyla takılır o..
ama tabi sadece tahmin ..o kadar değişti ki ne yapabileceğini kestiremiyorum artık

Son düzenleme:
konunu okudum sadece bakmış teknolojiye düşkün değil belki sen alınganlık gösterdin diyordum ki eşimin bilgisayarını bi kurcaladım anam benim melek kocam da haber sitelerindeki kadınlarla alakalı fotohaberleri tek tek tıklamış namızsız güldüm geçtim erişemeyeceği şeye baksın dedim içimden şimdi uyuyor uyansın bi tripleneyim bakiiiim

ya onlara baksın sorun değil o kadr bakıyordu da zaten az çok ama bu her yerde böyle..
ya adamla por..no bile izliyorduk sen kal benim uyumamı bekle kamasutraları arattır

malmıdır nedir ... yav balkon fantazisi bile yaptık yaranamadık..arpası çok geldi
benle bir insanın canı sıkılamaz her deliliğe açığım..helede karşımdaki kocamsa ..ama bu adam benim ruhumu dondurdu artık

diken üstündeyim hep ..

mrba ne oldukı bu durumlara geldınızz üzüldumm :18:

canım konuyu az çok okursan birşeyleri paylaştım işte o an aklımda olanlar ...

Tovbee ...
Bu erkekleri anlamak güç.
4 kadinla birden evlenselermis rahat ederlermiş..
vhalla ya... =(

bilmem,evlendiğimde nasılsam şimdi de öyleyim...onun bakış açısı değiştiyse onu bilemem onun sorunu da mesele o da değil..

dürüst ol yaahu..erkeklikmidir yanni bu...
eşin eminim durulmuştur...ne mutlu sana..ama benimki birşey görmedi ki durulsun..
sağlık olsun ne diyeyim..bazı şeyler kader sanırım...

pekı sen aldatıldıgını dusunuyormusun ???:26:

Canim sen onun gozunu biraz fazla acmissin bence..napiyosun hemen ozguvenini tazeliyosun.onu sallamiyosun.sana yasattiklarini ona yasatiyosun.vazgecilmez saniyo heralde kendini.eminim ki sen ona gorunus olarakta bikac beden fazlasindir.seni mutlu etti elde etti ya gozu disari kaymis.hiccc umursama.bak bakalim nasil duzeliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…