- Konu Sahibi Kova hatunu
-
ortalıkta millet dekolte yarı çıplak dolaşırken herif ne etsin sen söyle :)
kolay çözümdense kurtarmanın yollarına bakın ama bence
ama sadece bakıyo etrafına diye boşanmayı düşünmek olmazki biraz güven sağlayacak şeyler deneseniz
peki neden böyle olduğunu çözebildinizmi yani önceden yoktu demişsiniz
bilmiyorum,kabul etmiyor kibu yaptıklarını ...oturup konuşalım
bir kaç yalanını yakalamıştım önceden başka konularla ilgili hep inkar ediyordu sonra kabulleniyordu
ama şimdi akıllandı hem inkar hem atar yapıyor kendince..
bence bastırılmış duygular ..çünkü hiç bir şey yaşamadı benden önce ne bir cinsel ilişki nede bir kız arkadaş
benden önce bir kız arkadaşı olmuş diye biliyordum ..yıllar sonra itraf etti olmadığını
yani ezik olmamak için önümde kendince yalan söyledi ..şimdide kaybedeceği için kabullenmiyor
dedim ya 1 aydır az çok kendine çeki düzen verdi ben varken ama artık ie yaramaz...
yıllardır hemkör yerine koy beni hemde şimdi düzel...bende bitti..en huzurlu anında tekmeyi basıcam
o nasıl ki beni en mutlu günlerimde yerle bir etti..
hazır düzelmişken zamana bıraksan biraz şuan kızmışsın haklı olarak tabi ama keskin sirke küpüne zarar
konunu okudum sadece bakmış teknolojiye düşkün değil belki sen alınganlık gösterdin diyordum ki eşimin bilgisayarını bi kurcaladım anam benim melek kocam da haber sitelerindeki kadınlarla alakalı fotohaberleri tek tek tıklamış namızsızgüldüm geçtim erişemeyeceği şeye baksın dedim içimden şimdi uyuyor uyansın bi tripleneyim bakiiiim
mrba ne oldukı bu durumlara geldınızz üzüldumm :18:evet ..evliliğim...
2.5 yıldır evliyim ....kendimce dünyanın en masum erkeğiyle
birde evliliğimizden önce 2 yıl kadar flört ettik ....onu gören herkes onun bana duyduğu aşka hayran kalırdı
ama son 1 .5 yıldır çok kötü şeyler oluyor ....gözü hep dışarda ...nasıl desem hafif güzel birini gördü mü
gözünün içi parlıyor resmen...
kendisi bunu her zaman inkar etmiştir...zaten beni salak yerine koyması yok mu ....o daha çok acıtıyor işte...
görüyorum işte görüyorum ....neyin inkarı bu ....körmuyum ben ...
4 yıldır tanıdığım insanın bakışını tanımaz mı insan ....
o kadar olaylar oldu ki hangisini anlatayım....sizlerle dertleştikçe anlatırım ....
birikti birikti dağ oldu ve sanırım bitiyor ....
birde kuranlara el basması yok mu?
bu erkekler çok komik...
canım konuyu az çok okursan birşeyleri paylaştım işte o an aklımda olanlar ...mrba ne oldukı bu durumlara geldınızz üzüldumm :18:
canım konuyu az çok okursan birşeyleri paylaştım işte o an aklımda olanlar ...
vhalla ya... =(Tovbee ...
Bu erkekleri anlamak güç.
4 kadinla birden evlenselermis rahat ederlermiş..
bilmem,evlendiğimde nasılsam şimdi de öyleyim...onun bakış açısı değiştiyse onu bilemem onun sorunu da mesele o da değil..bnm esımınde bı aralar adı zampara dıye gecıyodu bn esımın ıkıncı esıyım bnm ılk evlılıgımm ama sımdı adam evden gıtmek ıstemıyo acaba eksık bıseylerın falan olabılırmı
vhalla ya... =(
bilmem,evlendiğimde nasılsam şimdi de öyleyim...onun bakış açısı değiştiyse onu bilemem onun sorunu da mesele o da değil..
dürüst ol yaahu..erkeklikmidir yanni bu...
eşin eminim durulmuştur...ne mutlu sana..ama benimki birşey görmedi ki durulsun..
sağlık olsun ne diyeyim..bazı şeyler kader sanırım...
vhalla ya... =(
bilmem,evlendiğimde nasılsam şimdi de öyleyim...onun bakış açısı değiştiyse onu bilemem onun sorunu da mesele o da değil..
dürüst ol yaahu..erkeklikmidir yanni bu...
eşin eminim durulmuştur...ne mutlu sana..ama benimki birşey görmedi ki durulsun..
sağlık olsun ne diyeyim..bazı şeyler kader sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?