- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Himm ozaman birşey diyemeyecegim cnm çocuk yokken madem bitir bu işi oyleyse de Dha fazla zaman kaybetme giden yıllar senden gidiyor kaç yaşındasınız canım esin akrep burcumu buarada
bakalım ... zaten şu an boşanmam ..öyle bir lüksüm yok malesef en az 6 ay...
24 yaşındayım ....eşim oğlak burcu...
kadından kadına değişiyor demk canım ya...
biri bana boş ve değersiz gelirse ki bu kocam ise ....sırf evlilik yürütelim
çünkü evlilik zordur vs diye yürütemem...
bu evlilik benim değil mi,o zaman benim olan birşeyde ben niye mutsuzluk çekeyim ki....
zaten aile hayatım zordu ...kocayı hiç çekemem...
Sen genel olarak mutlu degilsin problemli buyumusun konularin goz attim srni daha iyi anlamak icin ama galiba kotu bir aile hyati yasadin ve artik en kucuk seyleri bile kaldiramiyosun bir konuda yazmissin otobuste dusuncelre daliyorum inmek istiyorum gozume herkes seytn gibi gozukuyor falan muhtemelen esinleilgilide takintilarin var sen hayattan mutsuzsun rsinle ayrilman bunu degistirmez kendine yogunlas her ne yasadin bilmiyorum surekli olumsuz dusunmekten vazgec
Evet canım ben yapım gereği hayatımdaki insanlardan çok zor vazgeçerim hayatimdan birak kocami arkadaşımı çıkarmak bile okadar zordurki...bazen düşünüyorum ben bu evliliğin neresindeyim.neden buradayım diye cevabı beni tatmin etmiyor devam ediyorum ama sadece hamile.oldugum için değil gücüm olmadığı için vazgecemeyecegim için.aile hayatım benim çok çok kötüydü abimler cezaevine grdi annem babam yaşlı ve hasta hala oyleler babam eskiden çok içerdi pek huzurlu çocukluk gençlik geçiremedim ama bosansam naparim onuda bilemiorm ki ben kocamdan bosancam desem herkes delimisin nekdr sakin koçan varderler ama benle alalakası olmayan pc maç iddia bağımlısı annesinin ewinden kardeşlerinn yanindan cikmayan bir eş.bana ise yalnızlik ve dört duvar umudum ise yakın zManda gelicek oglum..
Cok vazgecmis davraniyorsun onemli olan hayatini nasil planliyorsun ilerisini goruyormusun?esinden ayrildin annen zaten problemli..hayatina basil devam etmek istiyorsun esinden ayrildiginda hayatin istedigin gibi olacakmi supelerindem kurtuak seni rahatlatak mi?belki kendine diyeceksin birgun belkide esim boyledegildi diye ozaman aci cekmezmisin kararlarini cok daglam vermelisin.esinle bitlikteligin bittikten sonrasi senin icin inemli
kimisi için basit bir sorun gibi görünebilir ya da tolere edilebilir ama ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. birlikte otururken bile bir anlık gözünün başkasına kayması ve bunun başka ortamlarda da sık sık tekrarlanması insanı bir süre sonra çok yaralıyor. bunu hangi piskolojiyle yaptıklarını bilmiyorum.sen kendince bir çıkarım yapmışsın eşin için, doğru olabilir. ama en tehlikesi duyguları bastırılmış erkek. her an başka yöne kaymaya meyilli oluyorlar çünkü. bu durumda ne yapmak gerekir, en doğrusu sanırım uzman birinden yardım almak.
Hakkinizda hayirlisi olsun insalah iyi sonuca baglanir hersey ve mutlu olursun.hayat cok acimasiz ben nele yasadim aile o bu cabuk buyudum anliyorum umutsuzlugunu.ama vazgecmemeyi ogren ve kendine deger ver bir yazinda yeniden baslicam demissin umarim yeniden baslamissindir ve birakmazsin kendine odakli yasayan hobileri olan kadinlar daha az problem yasiyor cunku odaklanmiyor probleme.sosyal bir hayatin var mi esinle yalniz arkadaslarin falan
hayırlısıyla gelsin inşallah oğluşun ...
bizim senle hayat hikayemiz de benziyormuş
ama ben kesinlikle bunları kabul edemem...
Saol canım aminn inslalah yaşadığım sorunlar onu etkilemiyordur...konumu okudunmu blmiyorum ama ben okadarsaf ve mmerhametliyimki sadcee kendime kiyabiliyorum bu hayatta nefrt ediyorum bu huyundan ama elimde değil...ailemden boşlukta oldugum uzK şehirde okudugm için pisligin birine bağlandim kanserden babasını kaybettiği için destek olayim dedim bana farklı yaklasti az kalsin tamamen birlikte olacaktik ama korkum sayesinde olmadı gerçi denerken zarimda yırtılma oldu ve ben çok salakca şeyler yaptım...o da aldattIİ gtgtti cinsellik onun icin herseydi.sonra dünyanın en masum insanı sandigm kocamla evlendim ama yine Cokta mutlu oldugm söylenemez bosansam ailemin yanına gidemem vs...hayat çok zor insallah bizim için bundan sonrasi güzel olur arkadaşim ya insallh çok mutlu olursun
aaa evet hatırladım seni....zara çok önem veriyorsun ve kocana gereğinden fazla değer verip kendini en diplerde görmene
kızmıştım benüstelik de hiç suçun yokken
sen falıma bakarken onun için hep iyi şeyler söylerdin ..
sana da durumu anlatamıyordum kii...daha doğrusu konu açamyı çok düşündüm ...
ama...ne bilim ....
bizim evde bir tane biblo vardı büyük ...
1 tane at üstünde bir adam ...adamda da yarı çıplak bir kadını çekiyor..hoş bir biblo saat ...
annemden onu istedim getirdi ...koydum salona...
hadi melis dedim ....eğer bu adam bu bibloya bakarsa o 'bilindik' bakışla ...
bu adam bil ki akıllanmaz ...
eve geldi sen bibloya kaçamak kaçamak bak ...duşa girdi çıktı saçını kurutyr gözler orda ...
biliyorum çünkü biblo ağşada yanında duruyor ,önünde bile değil....gözler paso orda...
aynı şeyi yarı çıplak bir kadının kitap kapağında yaşadım da....
kısacası yanılmadım...
bastırılmış duygu olmayıversin insanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?