sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

Tabii rahatsız edici bir durum sizin yanınızda başkasına bakması. Bir de böyle isteyerek bakması ama bazı erkekler vardır öyle bakar yanii dikkat çeken kişilere benim bu konuda bir olayım olmadığı içim bilemiyorum benim eşimde hiç bakmaz yanımda mı öyle bilmem ama zaten ayn işyerinde çalışıyoruz aynı kampüste farklı fakültelerdeyiz beraber gelip gidiyoru< öğle tatilnde beraberiz haftasonları da öyle ama bakmaz hatta ben manyak gibi derim şu kıza bak yaa fıstık gibi filan diye gerçekten öyle huylarım vardır güzel hatun gördüm mü kendim derim çok güzel kız sanırım bakmdığından öyle yapıyorum he çok kısa etek giyen filan biri oluyor bakıyor ama böyle yiyecek gibi bakmıyor yuh filan diyor. Ama evlilik bitirecek birşey yok bence ortada ya tabi siz şöyle düşünüyorsanız böyle bakan fırsatını bulunca aldatır diye bilemiyorum eşinizi en iyi siz tanırsınız size davranışlarını ilgisini iyice ölçün tartın acele karar vermeyin.

Himm ozaman birşey diyemeyecegim cnm çocuk yokken madem bitir bu işi oyleyse de Dha fazla zaman kaybetme giden yıllar senden gidiyor kaç yaşındasınız canım esin akrep burcumu buarada

bakalım ... zaten şu an boşanmam ..öyle bir lüksüm yok malesef en az 6 ay...

24 yaşındayım ....eşim oğlak burcu...

insanin bir anda aklı kayabilir gözü kayabilir ama normal bir evli insanın bu duygu ve düşünceleri hemen o saniye içinde aklından çıkarması gerekir bana kalırsa. Sanırım esin göz çapkını
Biblodan falan etkilenmesi ilginç ama kotu de gelmedi bana o kadar da başka kızlardan etkileneceğine biblodan etkilenmesi tercihimdir.

bakalım ... zaten şu an boşanmam ..öyle bir lüksüm yok malesef en az 6 ay...

24 yaşındayım ....eşim oğlak burcu...

Bende 25yasindayim tahmin ettim yas aralığımizin yakın olduğunu..burcunu bilemedim ama masum görünüşlü sapık mi bizim kocalar.geçen net geçmişinde 2013 un en seksi kadinlarna bakmış netten sanki sekse çok düşkün biri gibi deil oysaki hiç ..rihanna ve jennifer lopezin kliplerini izleyip duruyor :)

Sen genel olarak mutlu degilsin problemli buyumusun konularin goz attim srni daha iyi anlamak icin ama galiba kotu bir aile hyati yasadin ve artik en kucuk seyleri bile kaldiramiyosun bir konuda yazmissin otobuste dusuncelre daliyorum inmek istiyorum gozume herkes seytn gibi gozukuyor falan muhtemelen esinleilgilide takintilarin var sen hayattan mutsuzsun rsinle ayrilman bunu degistirmez kendine yogunlas her ne yasadin bilmiyorum surekli olumsuz dusunmekten vazgec.msjltimi okudugumdada bunu dusunmustum
.kendini biraz topla bence once kendini gor duzelt kotu zamanlarini atlat bunun icin bosanmaya ihtiyacin vtsa bilemem.korkularin senin boyle birseye zorluyor esinden emin degilsin bence!tabi sen bilirsin ama cok uzuldugumude belirtmek isterim

Son düzenleme:

Evet canım ben yapım gereği hayatımdaki insanlardan çok zor vazgeçerim hayatimdan birak kocami arkadaşımı çıkarmak bile okadar zordurki...bazen düşünüyorum ben bu evliliğin neresindeyim.neden buradayım diye cevabı beni tatmin etmiyor devam ediyorum ama sadece hamile.oldugum için değil gücüm olmadığı için vazgecemeyecegim için.aile hayatım benim çok çok kötüydü abimler cezaevine grdi annem babam yaşlı ve hasta hala oyleler babam eskiden çok içerdi pek huzurlu çocukluk gençlik geçiremedim ama bosansam naparim onuda bilemiorm ki ben kocamdan bosancam desem herkes delimisin nekdr sakin koçan varderler ama benle alalakası olmayan pc maç iddia bağımlısı annesinin ewinden kardeşlerinn yanindan cikmayan bir eş.bana ise yalnızlik ve dört duvar umudum ise yakın zManda gelicek oglum..

kötü zamanlar herkes geçirir...

annem zaten sağolsun çok da parlak bir hayat yaşatmadı ...ama olsun...

fakat bu konu gerçekten böyle..diyorum ya hiç ummazdım hiç...biz 1.5 yıl önce yani bu olaylar başladığında gayet

huzurluyduk...sorun yoktu yani...

annem dahi der bu sümsük sen aldatmaz diye

ve eminim ki ne o mutlu nede ben ...

hayırlısıyla gelsin inşallah oğluşun ...

bizim senle hayat hikayemiz de benziyormuş

ama ben kesinlikle bunları kabul edemem...

Cok vazgecmis davraniyorsun onemli olan hayatini nasil planliyorsun ilerisini goruyormusun?esinden ayrildin annen zaten problemli..hayatina basil devam etmek istiyorsun esinden ayrildiginda hayatin istedigin gibi olacakmi supelerindem kurtuak seni rahatlatak mi?belki kendine diyeceksin birgun belkide esim boyledegildi diye ozaman aci cekmezmisin kararlarini cok daglam vermelisin.esinle bitlikteligin bittikten sonrasi senin icin inemli

kimisi için basit bir sorun gibi görünebilir ya da tolere edilebilir ama ben de yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. birlikte otururken bile bir anlık gözünün başkasına kayması ve bunun başka ortamlarda da sık sık tekrarlanması insanı bir süre sonra çok yaralıyor. bunu hangi piskolojiyle yaptıklarını bilmiyorum.sen kendince bir çıkarım yapmışsın eşin için, doğru olabilir. ama en tehlikesi duyguları bastırılmış erkek. her an başka yöne kaymaya meyilli oluyorlar çünkü. bu durumda ne yapmak gerekir, en doğrusu sanırım uzman birinden yardım almak.

Hakkinizda hayirlisi olsun insalah iyi sonuca baglanir hersey ve mutlu olursun.hayat cok acimasiz ben nele yasadim aile o bu cabuk buyudum anliyorum umutsuzlugunu.ama vazgecmemeyi ogren ve kendine deger ver bir yazinda yeniden baslicam demissin umarim yeniden baslamissindir ve birakmazsin kendine odakli yasayan hobileri olan kadinlar daha az problem yasiyor cunku odaklanmiyor probleme.sosyal bir hayatin var mi esinle yalniz arkadaslarin falan

o takıntılarım ....yolculuk takıntım vardır benim onun sebebi de yurt dışında başıma gelen ufak bir olay ordan kalma yani...

birde bir ara kaçırılacaktım 2 kez ....onlar da uzun hikaye ..taşıt fobim var yani ...ama onu yendim sayılır...

ve sonrasını evet çok güzel görüyorum kendim için...

o olmassa da olur...

uzman yardımı ....ona göz çapkını olmamayı mı öğreticek?

ya bu herhangi bir sorun değil ki ..desen ki anlaşamıyoruz...ama bunun orta yolu yok ki....

sanırım sende yaşadın bunları....:44:çok acı gerçekten...ağşalayıcı

zaten bugünden itibaren kendim odaklı yaşayacağım...ama kendim için ...

onun yaptığı şeyleri ,unutup oyalanmak için değil...

ortak arkadaşımız yok ...assosiyaliğin dibindeyiz ...hoş olsa ne olur ...

ben bunları kimseye anlatamam...hem çoğu kadın bunlardan rahatsız olmuyor bile...

o yüzden gerek yok ...kk bana yeter

hayırlısıyla gelsin inşallah oğluşun ...

bizim senle hayat hikayemiz de benziyormuş

ama ben kesinlikle bunları kabul edemem...

Saol canım aminn inslalah yaşadığım sorunlar onu etkilemiyordur...konumu okudunmu blmiyorum ama ben okadarsaf ve mmerhametliyimki sadcee kendime kiyabiliyorum bu hayatta nefrt ediyorum bu huyundan ama elimde değil...ailemden boşlukta oldugum uzK şehirde okudugm için pisligin birine bağlandim kanserden babasını kaybettiği için destek olayim dedim bana farklı yaklasti az kalsin tamamen birlikte olacaktik ama korkum sayesinde olmadı gerçi denerken zarimda yırtılma oldu ve ben çok salakca şeyler yaptım...o da aldattIİ gtgtti cinsellik onun icin herseydi.sonra dünyanın en masum insanı sandigm kocamla evlendim ama yine Cokta mutlu oldugm söylenemez bosansam ailemin yanına gidemem vs...hayat çok zor insallah bizim için bundan sonrasi güzel olur arkadaşim ya insallh çok mutlu olursun

aaa evet hatırladım seni.... zara çok önem veriyorsun ve kocana gereğinden fazla değer verip kendini en diplerde görmene

kızmıştım ben üstelik de hiç suçun yokken

Merhaba,evli değilim ve sizi ne kadar da olsa tam olarak anlayamam. Ama empati kurarak konuşmaya çalışacağım eşim sürekli baksa,hastanede arkasını dönüp falan ki hiç hoş değil hasta diye üzülüyorsunuz 1 hafta hastanelerde sürünüyorsunuz siz bakıyorsunuz ona iyileşsin diye ama o bakan bi bayan görünce dönüp bakıyor gerçekten hiç hoş değil.. Nadir olsa tamam da olay sürekli olan bir duruma dönüştüğü için bencede affedilir bi yanı yok Her dakika şüpheyle ne kadar yaşanır bilemedim. İnşallahh birden herşey olumlu gelişir ve düzelir.. Hakkınızda hayırlısı olsun

aaa evet hatırladım seni.... zara çok önem veriyorsun ve kocana gereğinden fazla değer verip kendini en diplerde görmene

kızmıştım ben üstelik de hiç suçun yokken

Hatirladin demek beni Ayy ne bileyim hastalık oldu canım bende herkesi zar li yada zarsiz diye düşünmeye başladım kafayı yicem ( adriana lima bile evlenince bakireligi gitmis onu okudum ozman bile kötü oldum hani sanki çatır çatır seks bilen biriymisim gibi bide o gecenin açısı içimde kaldi ya hep üzülüyorum bilsen..ki ben bozulduğunu bile düşünmüyordm o salak bana okadar hakaret etmişti sıkma kendibi ne korkaksin diye sonra kocamlada bir bucukay Yapamadık .hani zar a zarar gelipte evlenmeden deli dolu bir sex hayatım olsa dolu dolu sasirmayacagim ama oda yoktu ışte b.ktan tek gecelik ne olduğunu anlamadigm bsey...ama hala üzülüyorum her mutsuzlugumu ona bağliyirum direk cehenneme gidcegmj düşünuyorum .suandada cinsel hayatım çok yoğun değil hamilelik önceside esimin iş dışındaki enerjisini maç iddia ve kardesleriyle pes turnuvasında harcamasindan...öyle yani cnm ben napayim sence.neresinden tutunup hayata devam edeyim silip.

herkesin farklı sorunları var,umarım eşiniz bunun sizi ne kadar üzdüğünü ve zaten yapmaması gerektiğini anlar diye umuyorum,ama bence de bi uzmandan yardım almalısınız,yani tabi eşinize gözüyle bakmamayı öğretmeyecektir fakat bunu yapma hissinin nerden geldiğini çözecektir ve belki eşiniz bunun farkında değildir,yada bilinç altında yatan sebebin belki de bununla alakası olmayan bişey olduğunu görecek ve düzelicektir diye umuyorum:26::26:

yuhhhh bibloya mı bakıyo du kusura bakmada bu çok farklı bir boyut yani hiç normal değil bence tedavi şart inanılmaz şaşırdım biblo ve kitap kapağı vay beeeee ona bakan dışardakilere nasıldır ama bu farklı birşey de olabilir yani merak ne bilim aman yaaa ne biçim varlık bunlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…