sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

Baska bir konunuzda imzaniz dikkatimi cekti merak ettim son durum nedir diye ama güncel bir sey yazmamissiniz..:44:

bende imzanızı gördüm ve konularınıza baktım ne karar verdiniz acaba var mı bi değişiklik?

değişiklik yok...hatta ben artık özellikle hiç dikkat etmiyorum birilerine bakıyor mu ediyor mu diye ...

kısacası hiç oralı olmuyorum tınnn yani...ama 2 gün önce şöyle bir şey oldu

doğumgünümdü akşam pasta almaya gittik ...o arada oturup çay falan içelim dedik

çayımızı falan içtik işte kalkıp içeriye gidip hesabı ödeyecektik ...

nesse bu parayı verdi işte kasiyer de para üstü verdi ama bizimki dalmış bir yere

ben bile fark etmedim ama, kasiyer dumur olmuş bir şekilde bir ona birde onun baktığı yere baktı ...

sonra benim de ilgimi çekti bir ona bir de baktığı yere baktım

saniyelik olaylar tabi bunlar ...kızın birine bakıyordu gene,bence bakılacak bişey de yoktu amma nesse

off ne bilim ya ...sonra kasiyer bana şaşkın şaşkın baktı ,utandım ya ...

Aynı sorunu bende yaşıyorum zaman zaman canım erkek arkadasımla hatta konu acmıstım sende ona aynısını yap ben öyle yaptım bi yerde otururken aslında birisine baktığımdan değil bos bos baktım etrafa kıyameti kopardı anlamıştır biraz da olsa bana ne hissettirdiğini başka sorununuz yoksa hemen bitirme canım konuşmayı dene inşallah düzelir Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bu erkeklerle uğraşmak

yok o
birşey demez bu tür şeylere..

hatta bir ara iyice abartıp yakışıklı falan da demişliğim vardır birileri için açık açık ...

cimdikledi geçti o kadar ....onun tipi öyle...seslenmez bişeye içinde tutar tutar tutar...

Allah kolaylık sabır versin canım çok zor gerçekten o durumu kaldırmak kendimden biliyorum. konuşmayı deneyin üzüldüğünüzü kırıldığınızı söyleyin yada anlar inşallah sizi

selam canlarım...
son durumu aktarıyorum size ...canımlı cicimli olduk ( yani kendi öyle sanıyor
birkaç ay sonra ansızın yapayalnız kalacağından habersiz...)
2 gündür hastayım midem başım gözüm kulağım feci ağrıyordu...hal yok yani bende ..ama şimdi iyim şükür
dün gece 2 gibi uyuduk...saat 5 te bir uyandım sapAsağlam 10 saat uyumuşum gibi

aradan 5 dakka geçti geçmedi bizimki bildiğiniz rüyalanıyor.. eli şeyinde bir ağşa bir yukafı popoyu kıpırdatıyor

birde evet -hayır diyip duruyor deli mi ne...

rabbim dedim demek ki bunu da görmem gerekiyormuş boşuna uyandkrmamışsın sen beni dedim

sinirden patlıyorum ama...uyandırdım ...dedim kimld seviştin rüyanda başladı ataryapmaya..

ne zoruma gidiyor biliyofmusunuz kızlar...ben o hasta halimle bile 1 gün öncesine yetmeye çalışıyordum ...anladınız siz onu...
benim ona bir intikam planım var...ansızın zamanı gelince birşey demeden çekip gitmek...ve o yüzden

oldukça normal davranmaya çalışıyordum...hep düşünürüm kim öyle terk edilmeyi hak eder

o fazlasıyla ediyor sanırım..az kaldı ...bir kaç ay daha...

Bende çok dikkat ederim nefret ederim güzel görünce gözleri dönenlerden :/ Boşanma sebebi olur mu bilemedim ama rüyası onun suçu değil ya :44: İstersen karşına son kez al ciddi ciddi konuş

sorunların başını unuttum valla canım ama okuyacam tekrar şimdi. üzüldüm duruma :2:

hahaha Allah iyiliğini versin ya konunu okurken bu yazında denk geldim ayy cok güldüm kalkıp tekmeyi basasım geliyoru okuyunca

Bende çok dikkat ederim nefret ederim güzel görünce gözleri dönenlerden :/ Boşanma sebebi olur mu bilemedim ama rüyası onun suçu değil ya :44: İstersen karşına son kez al ciddi ciddi konuş

vhalla bu huyu süreklilik anladın mı...yani aaa güzel kız veya ne bilim 40 yılın başı olur
göz kayar anlarım ...hepimiz insanız kadın erkek gözü kayar...ama her ortamda mı bulursun göz kayacak birini...

son 1 aydır düzeldi gibi ama neye yarRar...ben varken kendini düzdltmeni bak gece böyle bilinç altı seni ele verir..

ben onun yanında yıllardır sabahladım öyle birşey görmedim uykum düzensizdiir biraz da..
telefondan yazıyorum o yüzden yavaş olabiliirim..

bence adamın etraftaki çıplak, yarı çıplak, dekolte, göğüs, popo, bacak dekoltelerine bakmasını sorun yapman doğru değil canım. erkek milleti bakar. bakmamak için kendisiyle ciddi mücadele etmesi lazım. onun kanındaki hormonlar onu bakmaya zorlar. yalnız senin herif senin yanında bakma budalalığına düşmüş. yoksa tüm erkekler bakarlar. bakmayanı çok azdır. genelde dindar erkekler bakmamaya çalışırlar ki o da bu ortamda zordur canım. işim gereği erkeklerle çalışıyorum, oturup konuşuyorum, değişik forumlarda onları görüyorum. inan bana bunu büyütme, kendine yazık etme. yalnız eşini uyarabilirsin. senin yanında bakınca bundan rahatsızlık duyduğunu açık açık ona söyle derim.

tamam bakıyorsun da ..bana baygın baygın onlara parıl parıl gözlerle bakarsa,ben boşanmayayım da napim..

bakmak var birde gözlerle soymak var..

geçenlerde aşkım kapışmakı dinliyordum ve diyorduki
artık aldatmaya hazır olan erkek ,eşlerinin yanında başkalarına bakmaktan başlıyolar

tamam bakıyorsun da ..bana baygın baygın onlara parıl parıl gözlerle bakarsa,ben boşanmayayım da napim..

bakmak var birde gözlerle soymak var..

konuyu hatırladım az yorum yapmadım ben bu adama bide ahirette kocanla hesaplaşcam günaha battım bu kk yüzünden

şu bibloya bile bakan koca dimi hatta bibloyuda gösterdin

ay gülesim geliyo yahu durum aslında aynen senin dediğin gibi bastırılmış duygular ama bakmayanda yok gibi bişeyde çaktırmıyolar seninki biraz beceriksiz sanırım:26:

ruhum yoruldu yeminle...diyor ki boşanırsak kimse olmayacak hayatımda
he dedim zaten ben yoksam birşey yok ,ben varsam herşey var..
kızlar hayatında bişey yaşşamamış adamlRa yüz vermeyin ...olan size olur..

tecrubesiz erkek mi...uzak dursun benden...aman aman

bence bu konu tartışılır tecrübe konusu:26:

bence bu konu tartışılır tecrübe konusu:26:
gerçi biraz da karakter meselesi...ama
gözünde bir şey kalmamalı erkeğin evlendiğine bence ...fiziksel aldatma olmadığını düşünuyorum
bir kere kuşkulandım sadece o kadar ..o da kuşkudan öteye gidemedi o yüzden birşey diyemicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…