sanırım bitti

evet aynen böyle de öylesine olup da gününün her saniyesine başkasına ayırmak nasıl bir şey peki? yani bu çelişki ne. ben de bunu anlamıyorum
Gayet anlaşılır aslında. Sürekli mesaj yazarsam bir şekilde kandırırım böylelikle evime gelmeye ikna olur ve cinsellik yaşarım mantığında. Adam daha ilk konuşmada bakirelik sormuş yahu siz bu adamdan düzgün ilişki kurmaya çalışıyorsunuz ama o iş yaş anlayın artık. Koca forum anladı burada bunu.

Sen resmen anlamak istemiyorsun. Adam açık açık demiş halbuki bana tek yazan sensin o yüzden sana yazıyorum diye. Onunla sevişecek birini bulursa senin adını anmayacak.
hayır tatlım bana tek yazan sensin demedi. şöyle dedi, ilişkilerinde arada sorun çıkınca herkes yoluna devam ediyor, kimse senin gibi sorun çıksa da yazmaya devam etmiyor. tam olarak bu tarz birşey dedi.

Gerçekten bu kadar erkeklere açlık mı çekiyorsun başka nasıl sorayım bilemedim adam seninle öylesine takıliyor boy boy konuların var hala bitti bilmem ne biten birşey olması için başlaması lazım
Adamdaki yokluğun üstüne tanımıyorum. İstediğine ulaşma ihtimalinin pek zayıf olmasına rağmen çektiği triplere baksana.

1- Adam seks yoksa gelmeyecek işte. Daha neyine ısrar ediyorsanız?
2- Başlamayan bir şey bitemez.
3- Daha hala cevap verir inşallah gibi bir beklentiniz var. Adam takıntılısın demiş, daha ne desin? İstemiyor işte sizi, bırakın bir salın artık ya.
Ya bir de iletişim iletişim deyip durmayın, buradakiler ilişki değil diye diye kelimede değişiklik yaptınız. Ama siz hala bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorsunuz.

Gerçekten bu kadar erkeklere açlık mı çekiyorsun başka nasıl sorayım bilemedim adam seninle öylesine takıliyor boy boy konuların var hala bitti bilmem ne biten birşey olması için başlaması lazım
yani eğer amaç erkek olsaydı inan buraya konu bile açmaya gerek duymazdım. yüzyüze de görüşmesen olay maalesef duygu

ay gerçekten gitmeyecek. çünkü neden diyorsan. hadi tamam bu sefer ben yazıyorum sorun bende. ama geçen hafta ben bıraktım yazmayı, dedim zaten anlaşamıyoruz bişey yazmadım. bu seferde o yazmaya başladı. yani bari birimizden biri engellerse kurtuluruz diye düşünmeye başladım. işte başkasıyla konuşuyor mu onu bilemiyorum ama sosyal medyada çok vakit geçiriyor. yani takıntılı olma konusunda bişey diyemeyeceğim. insan herkese de kafasını takmıyor en nihayetinde

hayır tatlım bana tek yazan sensin demedi. şöyle dedi, ilişkilerinde arada sorun çıkınca herkes yoluna devam ediyor, kimse senin gibi sorun çıksa da yazmaya devam etmiyor. tam olarak bu tarz birşey dedi.
Çok bişey farketmiyor. Tek can atan sensin işte, bu ilişkimsi garip oluşum senin çabanla yürüyordu. Varsan ne ala yoksan Allah kerim onun için .

öncelikle aramızda hiç ilişki olmadı. yani o boyuta gerçekten geçemedik. yani ben böyle inanıyor değilim.
adam evet seks olmadan ilişki olmaz diyor bu net. ama aylar oldu bunun olmadığını ve olmayacağını bildiği halde o da kopamıyor. yoksa niye vakit kaybetsin ki bir sürü kadın var seks yaşayacağı.
takıntılısın dedi ama bu adam boğa burcu ve gerçekten ne söylediğini sinirlenince bilmiyor. yani boğa burcu erkeği çekmiş olan belki anlar sinirlenince gerçekten ne dediklerini bilmiyorlar

Çok bişey farketmiyor. Tek can atan sensin işte, bu ilişkimsi garip oluşum senin çabanla yürüyordu. Varsan ne ala yoksan Allah kerim onun için .
yani evet bi anlamda öyle. asıl benim çabamla yürüyordu. ama beni seven ama benim sevmediğim bir adamla uğraşmak inan bana göre değil. yani benim ilgilendiğim ama benimle ilgilenmeye adamla uğraşmak bana daha cazip geliyor maalesef

Kopamıyor değil işte, senden başka yoğğğk anlasana

yok olmuyor maalesef arada bir çekim olunca ve karşı taraf cevap vermeyince tutamıyorum kendimi
Sen bilirsin ama kendini ne kadar gizli saklı ulaşılmaz yaparsan adam o kadar merak eder.Arada msj at,biraz geç dönüş yap, aradığında çok sıcak konuş sonra kısa sürede olsa işin olsun konusama zaman ayırama.Goster ama elletme dedirtirecen banaa

Bu kadar “kopamadığı” kişiyi görmeye neden gelmiyor peki sizce

Bir de boğa burcu olunca her lafı söyleyebilir mi, başka burçlar her lafı söyleyemiyor mu

Aman cidden bizim laflarımız havada kalıyor. Siz yine adamla vakit kaybedeceksiniz bu döngü adam başkasıyla düzenli ilişki-nişan yapana kadar devam edecek. Anca o zaman engeller sizi. O zaman dönüp ah vah edersiniz niye aylarımı yıllarımı görmediğim ve beni görmeye gelmeyen birine harcadım diye

Numarasını engelle ve sil. Psikiyatriden randevu al, kendine saygı göster, zamanla belki kendini sevmeyi bile öğrenirsin psikiyatrist sayesinde.

İkinizde de avcı ruhu var. Sen ondan ilgi görene kadar bırakmayacaksın, o da senle seks yapana kadar..

Gösteriyor ama elletmiyor zaten, ona rağmen böyle ahahahshsh

Bir boğa kadını olarak yorumlayayım, bir boğa sana takıntılısın deyip cevap vermemeye başladıysa uzak duracaksın. Çünkü artık gerisi yokuş aşağı gidiyor demektir. Daha da üstelerseniz ağzına geleni söyler, beklediğiniz o engel gelir. Ben söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…