sanırım bitti

ağzına geleni söyledi zaten biz o boyutu geçtik yalnız :)
bilmiyorum kadını da erkeği de aynı mı ama biraz bugün boğa burcunu araştırdım. boğalar ayrılamaz diyor her yerde.
yani boğa burçları ilişkilerini bitiremiyormuş ve ayrılamıyormuş. ben engelleyeceğini düşünmüyorum. tüm zevk ve egosuyla yazdığım mesajları okuyup okuyup duruyor

Ooohoo çok güvenmeyin, öyle bir ayrılırlar ki aklınız şaşar. Daha sabırlı bir doğaları olduğu kesin, kendimden biliyorum. Ama hiçbir şey gibi o da sonsuz değil tabi. Ama keşke ayrılsa tabi, sizin hayrınıza olur.

haaa boga burcu oldugundan oyle diyor yani seni onemsemediginden falan degil asla

Takıntılı biri olabilir misiniz. Adamı bunaltmış olabilir misiniz. Kocanız bile olsa kimse darlamaya gelmez bunu unutmayın

Burç olaylarına bu kadar kaptırma manyak olursun . Herşeyin açıklaması doğduğumuz gün olamaz. Bazen sadece sevmezsin, canın istemez, uğraşmaya değer görmezsin, bazen sadece alışmışsındır , mevcut düzeni değiştirmek zor gelir.

sabır konusunu birebir yaşadım. yani ben hayatımda bu kadar sabırlı bir adamla karşılaşmadım. resmen artık kendim diyordum senin kadar sabırlısını görmedim diye. dün gece o kadar hakaret edip üstüne telefonu açınca adama bağırıp çağırdım , arada benimle düzgün konuş dedi defalarca ama duyan var mı acaba.
sabırlı da ama çıldırınca da ya ben de insanım benim de bir sınırım var diye bağırıyordu yaaa
ben de hayırlısını istiyorum

Sabır değil o, yokluk .

Kendinizi çok fena kandırıyosunuz. Adamın umrunda değilsiniz zira aslında bi ilişki de yok ortada. Ama biz ne desek siz adamın başkasıyla fotolarını görene kadar saplantılı şekilde takip edip mesaj atacaksınız gibi görünüyor

Yetmez , düğününü görmesi lazım.

Nicin bu kadar ustune dusuyorsunuz? Bu denli vazgecilmez olan vasiflari nelerdir?

İlişkiniz başladı mı bilmiyorum, ki arkadaşlar başlamadığını belirtmişler bile.Ama bitmiş olduğu çok belli. Kendinizi lütfen bu kadar düşürmeyin. Hele ki hiç görmediğiniz bir için.

Biriyle tanışsam o kişiye 2 hadi bilemedin 3 hafta mühlet veririm. Baktım görüşmeye davet etmiyor mu o zaman sallarım. Niyetinin ciddi olmadığını anlarım. Siz 4 ay yine iyi sabretmişsiniz hatta erkekler daha da sabırsız oluyor. Muhtemelen kendine daha yakın biri dikkatini çekmiştir o yüzden mesajlarınıza dönmüyordur ki ondan soğuyun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…