Bana sanki incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden tartışmışsınız ve büyütmüşsünüz olayı gibi geldi....
Ya güzel arkadasim benim...Benim ikinci bir sansa ihtiyacim yok diyen bir adama sana tokat atan bir adama...sana komplekslisin diyen bir adama neden 2. sansi veriyorsunki?
Yorgan bahane...seninde onunda icindeki nefret bu yazdiklarinda bile belli oluyor...
Sevgisiz ve saygisizsiniz ikinizde....
Sen cocukmusun sana 5 euro harclik birakiyor? Bunlara neden sineye cekip tekrar baristin...
Almanyada yasiyorsun...devlete siginabilirsin...hem cocugun hemde sen ne ac ne acikta kalirsiniz...
Yani cidden bazen hemcinslerimide anlayamiyorum....aci cekmek hakarete siddete maruz kalmak hosunuza mi gidiyor ya.:1no2:
mesele basitte,sonuç yenilir yutulur değil
incir çekirdeğini doldurmayan sebepler değil bence...
evet küçük birşey gibi görünüyor ama öyle değil..adam aşırı bencil ve de saygısız..
değer vermiyor kadınına...insan yerine koymuyor bence bütün mesele bu..
nasıl aşarsınız bilemiyorum:bbo:
Bence öyle yatağın iki uçıunda yatacağınıza kocana sokularak yat...O zaman yorganda yeter...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır anlatsan güzellikle söylesen enimin sana cebindeki bütün parasını verir...:1closedeyes:
ne kadar hak versem az size
kesinlikle haklısınız
harçlık konusunu yeni halletmiştik-öncesinde defalarca tatlı dille anlatmam rağmen,büyük bi kavga ve aylık 100 euro harçlık bırakması için anlaşmıştık,ki 1600 euro alıyor ve türkiyedeki maaşıda işliyor,,türkiyeden görevi nedeniyle 1 yıl oldu geleli ben ücretsiz izindeyim,türkiyede öğretmenim durum onu gösteriyoki işimin başına dönücem
]arkadaşım sizin ilişkinizde ne saygı,ne sevgi nede anlayış hiç bir şey kalmamış.
bencede bitmesi en hayırlısı.ama çocuğuna çok üzüldüm gerçekten.ama böyle bir ortamda büyümesi çocuğum psikolojisi açısından hiç etik değil
ah be güzelim gidip sarılıyorum bu seferde beni daraltıyorsun diyo,üstüme yıkılma diyo yani çokda kilolu değilim 60 kiloyum.daha geçen sabah çocuğunmamasını verdim ve gittim ona sarıldımrahatımı bozuyosun diye takme attı bana çok hızlı değildi ama haraketin içyüzü acı ve o gün ona birdaha sana kesinlikle sarılmayacağım dedim
Evlilik hep ben üste çıkıcam sıvıyağ gibi değildir arkadaşım...Bazen alttan almak gerekiyo ya sen ya eşin ama genelde bu iş bayanlara düşüyo...İkinizde ben sıvıyağ olucam derseniz sonuç bu oluyor....:1closedeyes:
incir çekirdeğini doldurmayan sebepler değil bence...
evet küçük birşey gibi görünüyor ama öyle değil..adam aşırı bencil ve de saygısız..
değer vermiyor kadınına...insan yerine koymuyor bence bütün mesele bu..
nasıl aşarsınız bilemiyorum:bbo:
güzelim hep ben alıyorum,geçen sene hamileyken izne ayrılınca hersabah kalktım karnım burnumda kahvaltılarını hazırladım,el bebek gülbebek bakıyorum,karşılıklı idare edelim birbirimizi diyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyo hep o haklı
hep alttan alıncaa başıma çıkıyo,kıymet bilse amenna,sürekli alttan almayada insan bi yere kadar dayanıyo
Öncekı kavganızın sebebi neydi?
Ayrıca seven bı ınsan öyle mi davranır? al canım üşüme derüstünü örter ve sız defalarca ınce battanıyeye sarılmak zorunda kalmışsınız,bunu bılıyor.
Yapmıcam dıye okadar söz vermiş,yıne yapmış,yapar da..
Şansa ihtiyacım yok dediğine göre gelecegınızden onu affedecegınızden emındı.bu konuda ona cok yüz vermişsiniz demek ki.. sizdede hata var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?