Sanırım boşanacağım

rumeys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
63
0
86
- Yurtdışı
bu sabah-sabah sabah- eften püften bi mesele yüzünden tartıştık ve bana vurdu.kıştan beri yatakta yorgan kavgası ediyoruz,o öte çekiyo ben beri ,yurtdışında ve iş dolayısıyla lojmanda olduğumuz için 2. bi yorganımız yoktu,sürekli yorgana bürünüp yatağın öbür ucuna geçiyodu,çoğu zaman kavga ettik 2.bi yorgan alalım dedim kaç defa yanaşmadı cimriliğinden,kaç gece sinirden ince battaniye altında yattım,bana verdiği para zaten 5-10 euro oda 2 günde bitiyo sürekli beni istetiyo.

bu sabah yorgana bürünmüştü e bende bi ucunu tutum üstüme çekerken kızdı bağırdı bana ,bende sinirli bi şekilde yorganı attım üstümden,yine ince battaniyeyi aldım üstüme ve söylendim bu kadar bencillik olmaz vs diye.sesini kes yoksa kafanı duvara geçiririm dedi
kolaysa geçir dedim,tahrik ettim
biraz itti kaktı
komplekslisin yok efendim kendinle barışık değilsin
benim nezaketli davranışlarımı kompleks olarak görüyo
kendisi,yemekte geğirir,oturuken ben yanındayken yellenir,yatkta horlar
bunlar kendiyle barışıklıkmış benim bundan rahatsız olmam kompleksmiş
neyse o arada saçımı çekti bende öyle olmaz dedim onun saçını çektim çünkü kompleklisin lafı beni çıldırtıyo ve oda bilerek söylüyo
ben saçını çekince bana bi tokat attı
tabi ben dumur oldum
1-2 dakikalık şok ve sinir üzerine öyle vurulmaz böyle vurulur dedim ve bi tanede ben ona tokat attım-Allahım beni affet-bu ikinci tokadı ve birincinin ardından 15 günlük ayrılıktan sonra kesinlikle tekrarlanmayacağı sözünü alarak barışmıştım o'benim şansa ihtiyacım yok 'dediği halde

sonra bundan sonra olacaklara hazır ol dedim,çünkü böyle bi şeyi tekrar affetmeyeceğimi biliyodu.cehenneme kadar yolun var dedi.

bütün bu olaylar olurken benim 1 yaşındaki biricik oğlum meleğim uyanmadı aynı odada olduğumuz halde,bebeğim sen bir meleksin senin üzülmene hiç kıyamam ,babasız kalmanada mam sanırım başka çıkış yolu yok

Ya güzel arkadasim benim...Benim ikinci bir sansa ihtiyacim yok diyen bir adama sana tokat atan bir adama...sana komplekslisin diyen bir adama neden 2. sansi veriyorsunki?

Yorgan bahane...seninde onunda icindeki nefret bu yazdiklarinda bile belli oluyor...
Sevgisiz ve saygisizsiniz ikinizde....

Sen cocukmusun sana 5 euro harclik birakiyor? Bunlara neden sineye cekip tekrar baristin...

Almanyada yasiyorsun...devlete siginabilirsin...hem cocugun hemde sen ne ac ne acikta kalirsiniz...

Yani cidden bazen hemcinslerimide anlayamiyorum....aci cekmek hakarete siddete maruz kalmak hosunuza mi gidiyor ya.:1no2:

Bana sanki incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden tartışmışsınız ve büyütmüşsünüz olayı gibi geldi....

ne kadar hak versem az size
kesinlikle haklısınız
harçlık konusunu yeni halletmiştik-öncesinde defalarca tatlı dille anlatmam rağmen,büyük bi kavga ve aylık 100 euro harçlık bırakması için anlaşmıştık,ki 1600 euro alıyor ve türkiyedeki maaşıda işliyor,,türkiyeden görevi nedeniyle 1 yıl oldu geleli ben ücretsiz izindeyim,türkiyede öğretmenim durum onu gösteriyoki işimin başına dönücem

yaaanı bır yorgan yuzundenmı bu olaylarr bu kadr buyumusss ne dıyebılırımkıı sızınkı cocukluktan baska bısey degıl bebegınız bıle olgunluk gosterıpp sızın yaptıklarınıza karsılık uykusundan uyanmamaıs bıleee sıze bıraz daha olgun ve oturaklı dusunmeslısınız ıkınısdeee fındık kabugunu doldurmuycaka kadar kucuk bır olayy ve sene boyun"ca bır yorgan yusunden tartısmanızzz cok tuafff bır bırnıze sımsıkı sarılıp yatmak varkenn kavga nedenkıııı daha gusell keske evde yorganım olmasadaa kucuk yorgan bahanesıyle kocamaa sımsıkı sarılıp yatabılsemmmmmmm

]arkadaşım sizin ilişkinizde ne saygı,ne sevgi nede anlayış hiç bir şey kalmamış.
bencede bitmesi en hayırlısı.ama çocuğuna çok üzüldüm gerçekten.ama böyle bir ortamda büyümesi çocuğum psikolojisi açısından hiç etik değil

mesele basitte,sonuç yenilir yutulur değil

Evlilik hep ben üste çıkıcam sıvıyağ gibi değildir arkadaşım...Bazen alttan almak gerekiyo ya sen ya eşin ama genelde bu iş bayanlara düşüyo...İkinizde ben sıvıyağ olucam derseniz sonuç bu oluyor....:1closedeyes:

incir çekirdeğini doldurmayan sebepler değil bence...
evet küçük birşey gibi görünüyor ama öyle değil..adam aşırı bencil ve de saygısız..
değer vermiyor kadınına...insan yerine koymuyor bence bütün mesele bu..
nasıl aşarsınız bilemiyorum:bbo:

Öncekı kavganızın sebebi neydi?

Ayrıca seven bı ınsan öyle mi davranır? al canım üşüme derüstünü örter ve sız defalarca ınce battanıyeye sarılmak zorunda kalmışsınız,bunu bılıyor.

Yapmıcam dıye okadar söz vermiş,yıne yapmış,yapar da..

Şansa ihtiyacım yok dediğine göre gelecegınızden onu affedecegınızden emındı.bu konuda ona cok yüz vermişsiniz demek ki.. sizdede hata var.

Bence öyle yatağın iki uçıunda yatacağınıza kocana sokularak yat...O zaman yorganda yeter...Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır anlatsan güzellikle söylesen enimin sana cebindeki bütün parasını verir...:1closedeyes:

ah be güzelim gidip sarılıyorum bu seferde beni daraltıyorsun diyo,üstüme yıkılma diyo yani çokda kilolu değilim 60 kiloyum.daha geçen sabah çocuğunmamasını verdim ve gittim ona sarıldımrahatımı bozuyosun diye takme attı bana çok hızlı değildi ama haraketin içyüzü acı ve o gün ona birdaha sana kesinlikle sarılmayacağım dedim

Güzelim mesele harclik degil....

Sizin evliliginizde saygi bitmis....isterse 1.600 euroyu benim cebime koysun...saclarimi ceken bana tokat atan, komplekslisin diyen ikinci bir sans icin yalvaracagna hayir ihtiyacim yok diyen bir adama karilik yapmam ben...

Varlignin kiymetini bilmeyeni yoklugunla adam edeceksin....

Almanya gibi bir yerde hicbir kadin bunlari cekmek zorunda degil....bunu sende biliyorsun.

Eeee yuh yani daraltıyorsun haaaklava:

güzelim hep ben alıyorum,geçen sene hamileyken izne ayrılınca hersabah kalktım karnım burnumda kahvaltılarını hazırladım,el bebek gülbebek bakıyorum,karşılıklı idare edelim birbirimizi diyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyo hep o haklı

hep alttan alıncaa başıma çıkıyo,kıymet bilse amenna,sürekli alttan almayada insan bi yere kadar dayanıyo

artık aşmak mümkün görünmüyo

Ne denirki şimdi klava: Ahhh be güzelim hadi bu adaam çekilmez diyeceğim boşan diyeceğim ama yazık değilmi o çocuğa daha minicik hiçbirşeyden haberi yok....

ne hayallerle evlendik,bekarken insana herşey güzel görünüyo,beni arkadaş olsun aile çevresi olsun hep efendi ağırbaşlı olgun diye tanımlardı,ben de öyleyim sanıyodumevlenince ben ne olduğumu şaşırdım .ya ben değiştim yada çevre beni tanıyamamış

saygı sevgi kalmamış
sarılınca daralıyormuş.nasıl yani????
yazık gençliğinize evliliğinize.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…