gülsem mi?
ağlasam mı?
bu muymuş yani evlilik bir yorganı paylaşamama?
evlilik paylaşmaktır paylaşım yoksa zaten bitmiştir...
üstünede şiddet gelip yerleşmiş beklemenin ne anlamı var ki?
bulunduğunuz ülke polisinden yardım alırsınız en basit yol olarak...
orda kimse kocandır döver de sever de demez eminim...
harika bir işiniz var zaten evladınıza doğru bir anne olun babası da olmak istediği yerde olsun
öbür mesajinida okudum...
demekki hislerinde yanilmissin yada ciddi problemlerinizini oldugunu görmemezlikden gelmissin, yada bebek olursa düzelir diye düsünmüssün..
herneyse olan olmus
eger evliligini yürütmek istiyorsan genelde bazi seyleri degistirmen gerekiyor canim, misal böyle ufak tefek olaylar icin esini proveke etmekden vazgecmelisin heleki esinin asabi siddete basvuran biri oldugunu biliyorsan...
yok ben altdan almam diyorsan yollarinizi ayiracaksiniz, demekki anlasamiyorsunuz
bazi seyleri düzeltmek icinde gec kalmis olabilirsiniz
yinede bir dene istersen, vede öyle bavulumu topladim bakalim ne dicek gibi seyler yapma
ya toplar gidersin bavulunu yada böyle oyunlar yapma, zaten suan ikinizde sinirlisiniz dahada isin icinden cikilmaz duruma getirme
ya hayir kötü filan deyilsin:teselli:, dedim ya günlerdi yorgani cekistirerek bu hale gelmis, zamaninda yeni yorgan alsaydin ne sen sinirlenirdin nede esin
bak gercekden birak bu bavul toplama isini
belkide yurtdisinda oldugunuz icin ikinizde böyle streslisiniz, biraz daha zaman verin düzelecektir
stress sinir yapan olaylari oldukca uzaklastir evinden
esinden isden dolayi stresslidir, sende ona karsi anlayisli ol
bi oturun konusun mutlaka esinde pisman dir sana bböyle davrandigina
tamamen gitme modundayım ama tepkisini merak ediyorum
üzülecekmi,özür dileyecekmi yoksa güle gülemi diyecek
Yorgan sembol burada,bir yastıkta kocayın derler bi de eskiler,adama baksana koca yorganı paylaşamıyor,yastığı çerez niyetine yer alimallah
Yahu adam koca yorganı üstüne çekiyor.Aslında örtmesi gereken başka şeyler var bence.Mesela saygısızlığını örtsün açmamacasına,ağzını örtsün hakaret edeceğine,kötü sözler saçacağına.
Sen de açmışsın ağzını onun aksine,açılan üstünün hırsıyla...Yani çok mu kötüyüm diyorsun ya,mazeretin var bence.
Ben olsam bu kadar da sabretmez,onu o çok sevdiği biricik yorganla paket yapar, koyardım kapı önüne :mymeka:
öncelikle geçmiş olsun senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin..
wweeeeee
bawulumu topladım gelmesini bekliorum diosun ne bekliosun gitme demesinimi bence demicek..hatta belkide tekrar şiddet kullanıcak yada çocuğunu elinden alıp sana kapı orda git dicek..eğer gerçekten gitmeyi düşünüosan toparlanıp o gelmeden çık..olay dahada büyümesin..
yada daha sakin ol we son kez konuş..son kez olduğunu bilsin..baktınki bişi değişmio yarın gidersin..
başka ne denir bilmiorum...ama bir anne olarak bebeğinize üzüldüm...
Allah yardımcın olsun..seni merak edicem...
aslında yaz tatili biletim alınmıştı aylar önce,1 ay sonra kayınvalidemlerin yanına geçip,2 hafta orda kalıp ordan annemlere geçecektm.öylemi yapsam idare ediyo gibi yapıp,vakit gelince gitsem zaten o gelmeyecek tatile
çok agresif çocuğumu elimden alır diye korkuyorum,türkiye değilki Allahın almanyası gideri dönemem çocuğumu göstermez fln,ben herşeyi çocuğumuda götürürsem göze alıyorum yoksa OĞLUM OLMADAN ASLA....
aslında yaz tatili biletim alınmıştı aylar önce,1 ay sonra kayınvalidemlerin yanına geçip,2 hafta orda kalıp ordan annemlere geçecektm.öylemi yapsam idare ediyo gibi yapıp,vakit gelince gitsem zaten o gelmeyecek tatile
çok agresif çocuğumu elimden alır diye korkuyorum,türkiye değilki Allahın almanyası gideri dönemem çocuğumu göstermez fln,ben herşeyi çocuğumuda götürürsem göze alıyorum yoksa OĞLUM OLMADAN ASLA....
bu arada eger trye gelip burda ayrilmayi dusunuyorsan, mumkunse ordan bir darp raporu fln edinmeye bak. burda isine yarar. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?