güzelim hep ben alıyorum,geçen sene hamileyken izne ayrılınca hersabah kalktım karnım burnumda kahvaltılarını hazırladım,el bebek gülbebek bakıyorum,karşılıklı idare edelim birbirimizi diyorum ama ben sinirliyken hiç alttan almıyo hep o haklı
hep alttan alıncaa başıma çıkıyo,kıymet bilse amenna,sürekli alttan almayada insan bi yere kadar dayanıyo
yorgan bahane bence bu adama öür boyu katlanmana gerek yok.Varsın çocuğun babasız büyüsün.sende dünyaya bir kere geldin değmez.Birde erkeklere bu kadar değer verdiğinizi göstermeyin .her işini niye yapıyosun kalksın kendisi yapsın.kendilerini bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar sonra.
Kocamı sevmeme rağmen,hiç alıştırmadım ilk günden itibaren.sofrayı kurmama yardımcı olur, salata onun işidir.(söyleye söyleye alıştırdım)toplar, çay,kahve yapar ben istemeden,bir şey istermisin der.
Bunları benim kocam çok iyi demek için yazmadım.Sizde öyle yapın diye yazdım.
asla her dediklerini yapmayın. Çünkü erkek milleti NANKÖR dür.
asla acımayın,çok sevseniz bileee.
ona sorsan nankör benim,bi yorgan almadın busene deyince sen yılan gibi nankörsün dedi bana
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek bir bayansınız ki bütün bayanlar kendi ayakları üzerinde durmalı kimseye muhtaç olmamalı o zaman iyi düşünün bin kez düşünü bir kez davranın ve söyleyin...Umarım iyi kararlar verirsiniz...
ne kadar hak versem az size
kesinlikle haklısınız
harçlık konusunu yeni halletmiştik-öncesinde defalarca tatlı dille anlatmam rağmen,büyük bi kavga ve aylık 100 euro harçlık bırakması için anlaşmıştık,ki 1600 euro alıyor ve türkiyedeki maaşıda işliyor,,türkiyeden görevi nedeniyle 1 yıl oldu geleli ben ücretsiz izindeyim,türkiyede öğretmenim durum onu gösteriyoki işimin başına dönücem
Hayırlı olsun inşallah...
Hemen Türkiye'ye dönmek yerine kadınları koruyan sığınma evi tarzı bir yerlere başvursan,belki daha iyi olur..
Diyorlar ya; kadına daha çok önem veriyorlar orada diye..
Üstelik şiddet görmüşün,mutlaka kanun senden ve çocuğundan yana çıkacaktır..
daha dün boşanmak çözüm değil diyodum bugün geldiğim duruma bak
ona sorsan nankör benim,bi yorgan almadın busene deyince sen yılan gibi nankörsün dedi bana
Siz Almanyadamisiniz?
Eger Almanyadaysaniz,allahinizi seversen bir yorgan nekadarki bukadar cimrilik yapabiliyor..Gidin büyük marketlere yada IKIA,ya orda yorganlar 15 euro falan..
Cok sacma bir konudan bukadar laf, bukadar tartisma cikarmi yahu,esiniz bencil ama sizde pasiv kalmissiniz.Gerci kontrol esinizde,ek parada yokki ondan habersiz bir yorgan alipta kullanasiniz....Bu saydiginiz huylarla siz bir koca ile degil,bir Odun ile evlenmissiniz...Umarim hersey yoluna gider,bosan diyemem cünkü o kelime bukadar basit insanlarin agzindan cikmamali..Güzel bir mesleginiz var,bence esiniz isini burda yapsin,siz geri oglunuzla gidin ve mesleginizi yapin..Varlikta yokluk yasamak cok kötü bir olay...
cimriliği yüzünden 6km yol yürüyüp gezmeye gidip,benden geri dönüştede yürümemi isteyincede sonu kavga olmuştu,otobüse binersek git gel 10 euroymuş.
mesele yorgan değilki ,anlayışsızlık,bencillik,gece kaç defa kalkıyorum üstüm açık buz gibiyim,hasta oldum bu yüzden...
Yani yorgan dedigin kac paraki, madem günde 10 € veriyor, aldi lidl de filan 10-20 € ya yorgan lar satiliyor neden almadinki??? günlerce öyle cekistire cekistire yatarak hem kendi hem esinin sinirlerini yiprattin ve sonuc siddet
sizin evliliginiz yürümicek gibi gercekden
sendede suc var, bir magaraya nasil bagirirsan öyle yanki geri gelir,baya bir provoke etmissin esini (sac cekmeler filan)
kendine yapilmasini istemedigini karsindakine yapma
nekadar seversen okadar sevilirsin, nekadar saygi gösterirsen okadar sayilirsin
üzgünüm cocugun icin, bu yüzden evlilik oturmadan birbirinizi iyice tanimadan bebek olmamasi taraftariyim
zaten 4.5 yıllık evliyim özellikle bebek konusunu çok düşündüm ve kendime göre herşeyin düzene girdiğini hissettiğim bi zamanda bebeğe karar verdim,eşim baştan beri istiyodu yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?