Sanırım boşanıyoruz

Buse0006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
565
926
103
29
Merhaba arkadaşlar seneler sonra buraya sırf içimi dökmek için gireceğimi hiç düşünmezdim. 11 senedir hayatımda olan 7 yıllık evli olduğum 5 yaşında ki çocuğumun babasıyla sanırım boşanıyoruz. O kadar çok anlatmak istediğim şey var ki ama insan acaba ben mi hatalıyım diye yine de kendine soruyor ya en çok bu beni yaralıyor çok uzun anlatmadan konu başlıkları ile geçmek istiyorum
Bu evlilik sürecinde bir kadınla iltifatlı mesajlaşma , kumar ve kumar borcu ,habersiz para harcama, arkadaş ortamından kopamama, yalanlar , bilgisayar bağımlılığı vs vs bir sürü şey yaşadım. Düzeldi mi evet ama benim ona öfkem söylenmelerim bitmedi onunda bana sevgisi sanırım kalmadı. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Farklı şehirde ailemden uzak yaşıyorum. Birilerine ihtiyacım var. Boşancağını bilmek çok zormuş. Hemde çocuğun varken …

Haklısın çok zor bir durum siz çalışıyor musunuz herşeyi detaylıca düşündünüz mü?
Boşandıktan sonra maddi olarak zorlanacak mısın?
Senin ona hala öfken varsa konuşulmamış şeyler vardır. Bastırdığın duyguları açık etmelisin eğer evliliği kurtarmak istiyorsanız iki tarafında çabası olmalı düzgünce konuşmanız gerekir iletişim o kadar önemli ki bazen bende yeteri kadar eşimle konuşmadığım için kendi içimde savaş veriyorum

Evet kamuda çalışıyorum. Eşimin konuşma, konuşabilme gibi bir iletişim ağı yok hatta en ufak bir kavga da konuşmak istemiyorum diyip kendi kabuğuna çekilir ve gerçekten ağzından laf alamazsın sen orada istediğin tadar çırpın
umrunda değil

Yaşadığınız zor süreçlerden sonra boşanmanız ihtimale kalmamalı bence. Ne ararsanız var çünkü eşinizde. Size bunu yaşatmaya, bu dertleri çektirmeye zerre hakkı yok.
Yaptığı hatalara göz yuma yuma arsızlaştırmayın. Elbette söylemesi, uygulamasından daha kolay geliyor. Ama belki de en güzel yaşlarınızı, en güzel günlerinizi eşinize üzülerek, neden diye sorgulayarak geçirdiniz.
Belki de çiçek açma vaktiniz gelmiştir ?

Son cümleniz o kadar derinden etkiledi ki beni

Bunlara bulaşıp çözdük bitti diyen pek yok, hasarı büyük oluyor, sonuç baştan belliymiş, hakkında hayırlısı...
Belki de öyleydi evet ben görmek istemedim gerçekleri çocuğumun büyümesini bekledim bilmiyorum ama savaşacak gücümü yitirdiğimi hissediyorum

en ufak bir kavga da konuşmak istemiyorum diyip kendi kabuğuna çekilir ve gerçekten ağzından laf alamazsın sen orada istediğin tadar çırpın
umrunda değil
her seyi gectim sadece bu basli basina bosanma sebebi. Boyle insanlardan tiksiniyorum , nefret ediyorum karsimda aptal aptal susan bir adami insan yerine koymam zaten kendisi de sizi insan yerine koymadigi icin susuyor

her seyi gectim sadece bu basli basina bosanma sebebi. Boyle insanlardan tiksiniyorum , nefret ediyorum karsimda aptal aptal susan bir adami insan yerine koymam zaten kendisi de sizi insan yerine koymadigi icin susuyor
Bu durum insanı sinir hastası yapıyor ve her seferinde insan yerine koyulmadığım için sinirleniyorum ben suçlanıyorum

Düzeldi mi düzeldi demişsiniz ama eşiniz gerçekten düzelseydi, ona olan öfkeniz ve söylenmeleriniz biterdi, hala taze ve canlı duygularınız.

Acaba hatalı olan ben miyim nedir ya, siz mi bir adama iltifat ettiniz, kumar oynadınız, yalan söylediniz,habersiz para mı harcadınız, arkadaş bilgisayar bağımlısı mısınız?

Cevap hayır ise evliliği kurtarması gereken kişi siz değilsiniz, gereksiz kahramanlığa gerek yok, yemediği halt kalmamış hala daha yok konuşmak istemiyormuş yok kabuğuna çekiliyormuş yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o misal.

Bazı şeyler düzelmez bence sadakat olayı doğru dursa bile beyin ölümü gerçekleşmiş miladı dolmuş iliskinin en kesin kanıt şimdi siz cesedi alıp onu yeniden yaratmaya calistiniz olmadı tabi hak ettiği gömülmekti taşa vurursun vurursun çatlamaz derken son bir hamle güm buna dönmüş .Her zaman yeni baştan olabilir fakat kendinle yeni baştan .Yoksa böyle olmuyor buda hayatın gerçeği .Keşke daha önce yol alsaydiniz.Gerci şimdide yerinizde sytabilirsiniz bu evliliğin bu ilişkinin çoktan bittiği buradan görülüyor sizi bilemiyorum .

Bu durum insanı sinir hastası yapıyor ve her seferinde insan yerine koyulmadığım için sinirleniyorum ben
Tuylerim urperdi. Bende bir zamanlar ufacik tartismada beni yok sayan, sanki dunya uzerinde ben hic varolmamisim gibi davranan biriyle beraberdim. Bu sessizlik karsisinda cildiriyordum o da bu halimi kayda alip sen sinir hastasisin diyordu :) Emin olun boyle bir insanla olmak asil cehennem ayrilik degil , bir sure uzulursunuz ama gececek bunu bilmeniz yeterli isinize ve cocugunuza sarilin

Düzelmemiştir daha iyi gizlemeyi öğrenmiştir hakkınızda en hayırlısı bu bence gözünüz aydın

Hissettikleriniz çok normal. Eminim kötü şeyler yaşamışsınızdır ama ne olursa olsun 11 yıllık ilişkinizi bitiriyorsunuz. Bu kararı neden aldığınızı sık sık kendinize hatırlatın. Sizi anlayan arkadaşlarınızla hislerinizi paylaşın, ihtiyaçlarınızı söyleyin. Umarım kolayca atlatırsınız.

Her bu tarz konuda yazarım yine yazacağım . Bizler bekarken çıkarken nişanlıyken gözlerinin içi gülen hayattan umutlu kadınlardık ama evlendikten sonra öyle insanlara denk geldikki kimi sorumsuz kimi baba olduğu halde şeyinin derdine düşen kimi ben hayatımı yaşayacam diyen kimi kumara kimi zengin olma sevdasına kapılan kimi bekarken evden kaçıp evlenince ailesine tapan kimi her akşam ortamlara gidip hala bekar olarak yaşamak isteyen... Vb. kadınlar olarak hep çırpındık ne için mutlu olabilmek için huzur bulmak için! hem çalışıp para kazanan, hem yuvasını temizlikle yemekle ayakta tutmaya çalışan, hem çocuk doğuran hem çocuğu çırpınarak büyütmeye iyi yetiştirmeye kendini adayan kadınlardık e destekte olmayınca sinirli hale geldik öfkeyle dolduk sonra kadının karşısına erkekler çıkıyor sen busun sen sesini yükseltiyorsun sen öfkelisin sen sinirlisin delimiyiz durduk yere sinirli olalım bir düşünseler bu kadın bu hale nasıl niye geldi !!!!! Belki akşam çocuk uyuduktan sonra hanımını dinlese dertleşse karşılıklı bir kahve içse anlamaya çalışsa sorun çözülecek. Kamudaymışsınızda kurun düzeninizi hayatınıza bakın yavrunuzla salın ipini onunda gitsin

Çok zor bi durum hele çocuk varken cok sorun yasamissiniz maalesef keşke yaşanmasa ama çoğu evde de maalesef var evlilikler bitiyor bu yüzden ailenize söyleyin belki destek görünce daha cok güçlü hissedersiniz rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…